Buffalo – Boston 1:5 (kon.) | Florida – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Washington – Montreal 6:3 (kon.)
Columbus – Winnipeg 3:0 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 4:1 (kon.) | NJ Devils – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.)
NY Islanders – NY Rangers 1:4 (kon.) | Detroit – St. Louis 4:2 (kon.) | Nashville – Vegas 2:5 (kon.)
Colorado – Anaheim 5:2 (kon.) | LA Kings – Toronto 2:6 (kon.) | Seattle – Carolina 2:1 (kon.)
Arizona – Edmonton 3:5 (kon.) | San Jose – Ottawa 6:3 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
6:3 (1:1, 2:2, 3:0)
Ottawa Senators
cz Štvrtok 25.11.2021, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:29 Jacob MIDDLETON - 6:3
     
    59:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A ještě jeden puk končí v prázdné brance hostů. A je to právě JACOB MIDDLETON, který tak dává svůj první NHL gól v kariéře! Domácí získali puk ve své třetině a právě Middleton to zkusil přes celé kluziště a trefil se. Asistence: Andrew Cogliano a Erik Karlsson.
    58:56 Logan COUTURE - 5:3
     
    58:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Pravděpodobně je hotovo, protože domácí jdou do dvoubrankového vedení! Thomas Chabot trestuhodně přišel o kotouč na své polovině, který mu ukradl LOGAN COUTURE a z otočky trefil prázdnou svatyni Senators.
    51:18 Timo MEIER - 4:3
     
    51:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí celek jde do vedení 4:3! Po bojích za bránou hostů se k puku dostal Rudolfs Balcers, který jej poslal do mezikruží na hůl TIMA MEIERA a ten vystřelil skvělou ránu do pravé šibenice. Asistence: Rudolfs Balcers a Marc-Édouard Vlasic.
    39:29 Nick BONINO - 3:3
     
    39:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a půl minuty před koncem druhé třetiny srovnávají na 3:3! Couture našel u levé tyče Meiera, který z první posunul před bránu na NICKA BONINA a ten prostřelil brankáře Murrayho mezi betony a po osmnácti zápasech bez gólu v novém působišti se konečně dočkal. Asistence: Timo Meier a Logan Couture.
    36:11 Connor BROWN - 2:3
     
    36:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání během minuty a půl! Domácí brankář James Reimer se totiž špatně přesunul po přihrávce Chabota a před CONNOREM BROWNEM číhala poloprázdná svatyně, čehož samozřejmě rád využil. Asistence: Thomas Chabot a Tim Stützle.
    34:38 Brady TKACHUK - 2:2
     
    34:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Velké štěstí na straně hostů a je srovnáno na 2:2! Thomas Chabot z levé strany poslal přízemně kotouč na vzdálenější tyč, kde se nacházel BRADY TKACHUK, který ztratil balanc, ale puk se mu odrazil od brusle do horní tyče a skončil za brankovou čárou. Asistence: Thomas Chabot a Arťom Zub.
    20:47 Tomáš HERTL - 2:1
     
    20:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí celek si na začátku druhé periody bere vedení zpět na svou stranu a čeští fanoušci mohou slavit! Po přihrávce Meiera se totiž ke kotouči dostal TOMÁŠ HERTL a vystřelil přesně k levé tyči. Asistence: Timo Meier a Mario Ferraro.
    13:38 Josh NORRIS - 1:1
     
    13:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Takové zpracování puku sice zabolí, ale odměna je sladká v podobě gólu! Brady Tkachuk vystřelil z pravé strany a trefil JOSHE NORRISE do kolena, ovšem hostující útočník i přes bolest ucítil velkou šanci a zakončil do odkryté svatyně, čímž srovnal na 1:1. Asistence: Brady Tkachuk a Lassi Thomson.
    07:16 Matt NIETO - 1:0
     
    07:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku, kterou dává domácí celek! MATT NIETO vedl kotouč po pravé straně a vypadalo to na přihrávku bekhendem, ovšem nakonec zakončil forhendem fantasticky do levé šibenice a Matt Murray se marně natahoval. Asistence: Kevin Labanc a Erik Karlsson.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 8. Nieto (Labanc, E. Karlsson), 21. Hertl (T. Meier, M. Ferraro), 40. Bonino (T. Meier, Couture), 52. T. Meier (Balcers, M.-É. Vlasic), 59. Couture, 60. J. Middleton (Cogliano, E. Karlsson) – 14. Norris (B. Tkachuk, L. Thomson), 35. B. Tkachuk (Chabot, Zub), 37. C. Brown (Chabot, Stützle)


    San Jose Sharks: J. Reimer (Hill) – B. Burns, M. Ferraro, E. Karlsson (A), J. Middleton, R. Šimek, M.-É. Vlasic – Balcers, Couture (C), T. Meier – Gregor, Hertl (A), Barabanov – Labanc, Weatherby, Nieto – Reedy, Bonino, Cogliano.
    Tréner: Bob Boughner

    Ottawa Senators: M. Murray (A. Forsberg) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Mete, L. Thomson, Holden – Sanford, Norris, B. Tkachuk (C) – C. Brown, Stützle, N. Paul (A) – Ennis, Tierney, Formenton – Watson, Gambrell, P. Kelly.
    Tréner: D. J. Smith

    Rozhodca: Brenk, Anderson – Gibbons, Hunt

    Diváci: 10 076