Lazio – CFC Janov 3:1 (kon.) | Salernitana – Inter 0:5 (kon.)
koniec
Lazio Rím
3:1 (1:0)
CFC Janov
cz Piatok 17.12.2021, 18:30 • Stadio Olimpico, Řím • Talianska Seria A • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, doufám, že se uvidíme u dalšího zápasu nejvyšší italské soutěže. S přáním hezkého zbytku večera, Vojtěch Adamek. (20:31:07)
     
    V dnešním utkání jsme byli svědky jasné dominance domácího Lazia, které si dokázalo vytvořit hned několik příležitostí k zakončení a tři z nich proměnilo v branku. Hosté nebránili vůbec špatně, bohužel jim drhla ofenzivní činnosti, a proto svěřenci Andrije Ševčenka z dnešního zápasu nevytežili ani bod. Naopak Maurizio Sarri může být spokojen, jelikož se jeho Lazio opět přiblížilo pohárovým příčkám.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí fotbalisté se snaží držet míč, co nejdále od branky Strakoše, to se jim zatím daří, jelikož nyní obléhají branku hostujícího Janova.
     
    90+1
    Fotbalisté Lazia se dokázali dostat do zajímavého brejku, nakonec se pokusil vypálit Stefan Radu, kterému ovšem střela vůbec, ale vůbec nesedla.
     
    90
    Sudí nastavuje 3 minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Sergej Milinković-Savić skvělým obranným zákrokem vystavil stopku rozvíjející se akci hostujícího celku, konkrétně se mu podařilo zastavit Sabelliho, který si to mířil do vápna Lazia.
     
    88
    Domácí fotbalisté drží míč ve své moci, snaží se profesorsky dohrát zápas až do úplného konce, hosté se samozřejmě po vstřelené brance cítí znovuzrozeně.
     
    87
    Další prostrkávačkou se snažil Alberto Luis dostat do zajímavé pozice Vedata Muriqiho, na poslední chvíli ovšem dokázal zareagovat Vásquez.
    86. Filippo MELEGONI - 3:1
    86. Filippo MELEGONI - 3:1
     
    86
    Janov právě vstřelil branku!
    Po krásné týmové akci se ve vápně soupeře zjevil FILIPPO MELEGONI, kterému se přesnou ránou podařilo překonat gólmana Lazia a snížit tak vedení domácího celku. Asistence: Andrea Cambiaso
     
    85
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Vedat Muriqi.
     
    84
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luiz Felipe, přichází Patric.
     
    83
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Manolo Portanova, přichází Filippo Melegoni.
     
    82
    Domácí fotbalisté velmi opatrně kombinují na své polovině, snaží se pomocí krátkých přihrávek dohrát zápas do šťastného konce.
    81. Mattia ZACCAGNI - 3:0
    81. Mattia ZACCAGNI - 3:0

    Vojtěch Adamek

    Góly: 37. Pedro (Felipe Anderson), 75. Acerbi (Luis Alberto), 81. Zaccagni (Luis Alberto) – 86. Melegoni (Cambiaso)

    Karty:   31. Ghiglione (JAN), 60. Vásquez (JAN), 73. Portanova (JAN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 2:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:7.
    Lazio Rím: Strakoša – Hysaj (63. S. Radu), Luiz Felipe (84. Patric), Acerbi, Marušić – S. Milinković-Savić (C), Cataldi (74. Lucas Leiva), Bašić (63. Luis Alberto) – Felipe Anderson (85. Muriqi), Pedro, Zaccagni.
    Náhradníci: Adamonis, Reina – Akpa-Akpro, Luis Alberto, A. Anderson, Lazzari, Lucas Leiva, Muriqi, Moro, Patric, Romero, S. Radu.

    Tréner: Maurizio Sarri

    CFC Janov: Sirigu – Criscito (C), Vásquez, Vanheusden (46. Biraschi) – Cambiaso, Portanova (83. Melegoni), Badelj, Sturaro (46. Hernani), Ghiglione (59. Sabelli) – Destro, Pandev (59. Ekuban).
    Náhradníci: Andrenacci, Šemper – Bani, Biraschi, Ekuban, Galdames, Hernani, Kallon, A. Masiello, Melegoni, Sabelli, A. Touré.

    Tréner: Andrij Ševčenko

    Rozhodca: Luca Pairetto