Lazio – CFC Janov 3:1 (kon.) | Salernitana – Inter 0:5 (kon.)
koniec
US Salernitana 1919
0:5 (0:2)
Inter Miláno
cz Piatok 17.12.2021, 20:45 • Stadio Arechi (Salerno) • Talianska Seria A • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:42:04)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 3:11. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:10.
     
    Fotbalisté Interu Milán potvrdili roli velkého favorita a poslední Salernitanu na jejím stadiónu deklasovali vysoko 5:0.

    K zisku tří bodů zadělal lídr Serie A už v prvním poločase, v němž vstřelil dva góly. Ve druhém dějství přidal další tři branky, střeleckou listinu postupně rozšířili Alexis Sánchez, Lautaro Martínez a Roberto Gagliardini. Díky vítězství se svěřenci kouče Inzaghiho dočasně odpoutali druhému AC na rozdíl čtyř bodů, Salernitana zůstává poslední s odstupem čtyř bodů na sedmnáctou Spezii.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Parádní ránu z dvaceti metrů vyslal na bránu soupeře Hakan Çalhanoğlu. Míč v letu ještě nepříjemně zaplaval, Vincenzo Fiorillo jej s velkými obtížemi vytěsnil mimo tři tyče.
    87. Roberto GAGLIARDINI - 0:5
     
    87
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Potupné bůro je na světě! Smolař Gagliolo zastavením pasu na Martíneze přisunul hrací předmět do gólové pozice ROBERTOVI GAGLIARDINIMU. Středopolař velkou příležitostí nepohrdl, brankáři poslal míč do protipohybu k pravé tyči.
     
    86
    S velkou chutí hrající Hakan Çalhanoğlu předal balón Gagliardinimu. Středopolař váhal, aby nakonec přenesl hru doprava na Danilo D'Ambrosia, hosté nikam nespěchají.
     
    85
    Defenzivní povinnosti odvedl Denzel Dumfries na jedničku. Do poslední chvíle vystál Gonda, aby před něj ve finále vtlačil tělo a balón získal pro sebe.
     
    84
    Aleksandar Kolarov vykouzlil parádní nákop za obranu. Lautaro Martínez nezpracoval ideálně a musel střílet z velkého úhlu, Vincenzo Fiorillo si připsal zákrok z kategorie jednodušších.
     
    83
    Hosté zvolnili a domácí vycítili, že by mohli alespoň jeden gól vstřelit. Nadějnou ránu Coulibalyho zastavil pohotovým skluzem de Vrij.
    82. Djurić hlavou zamířil do boční sítě
     
    82
    Čestný gól posledního celku tabulky měl na hlavě Djurić! Jenže po centru z pravé strany nezamířil přesně a rozvlnil jenom boční síť.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. O vítězství Interu není pochyb, Salernitana se pokusí o odvrácení potupného bůra.
     
    80
    Střídání v týmu US Salernitana 1919: ze hřiště odchází Norbert Gyömbér, přichází Nadir Zortea.
     
    78
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Aleksandar Kolarov.
    77. Lautaro MARTÍNEZ - 0:4
     
    77
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Dominance Interu neutichá a jejím výsledkem je čtvrtý gól v síti Salernitany. Gagliardini sice neuspěl, jenže Bogdan vypíchl míč přímo k nohám LAUTARA MARTÍNEZE. Na střelu Argentince k pravé tyči si Fiorillo sáhl, leč ven z brány míč vytěsnit nedokázal.

    Milan Huppert

    Góly: 11. Perišić (Çalhanoğlu), 33. Dumfries (Džeko), 52. Alexis Sánchez (Çalhanoğlu), 77. Lautaro Martínez, 87. Gagliardini

    Karty:   53. Gyömbér (SAI) – 18. Barella (INM), 76. Çalhanoğlu (INM)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 3:11. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:10.
    US Salernitana 1919: Fiorillo – Delli Carri, Gyömbér (80. Zortea), Bogdan, Ranieri (71. Jaroszyński) – Gagliolo, Kastanos (61. Schiavone), Obi, L. Coulibaly – Ribéry (C) (71. Gondo) – Simy (61. Djurić).
    Náhradníci: Belec, Guerrieri – Di Tacchio, Djurić, Gondo, Jaroszyński, Kišrída, Schiavone, Zortea.

    Tréner: Stefano Colantuono

    Inter Miláno: Handanovič (C) – D'Ambrosio, de Vrij, Bastoni (56. Dimarco) – Dumfries, Barella (56. Arturo Vidal), Brozović (71. Gagliardini), Çalhanoğlu, Perišić (78. Kolarov) – Alexis Sánchez (56. Lautaro Martínez), Džeko.
    Náhradníci: I. Radu – Dimarco, Gagliardini, Kolarov, Lautaro Martínez, Ranocchia, Satriano, Sensi, Škriniar, Vecino, Arturo Vidal, Zanotti.

    Tréner: Simone Inzaghi

    Rozhodca: Mariani – Colarossi, Cecconi