Vladivostok – Novosibirsk 3:2 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
3:2 (2:2, 0:0, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Piatok 14.01.2022, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Lugin ze středního pásma minul prázdnou branku soupeře!
     
    59:05
    Poslední minuta, hosté odvolali brankáře!
     
    57:57
    Nick Shore střílel z pravého kruhu. Serebrjakov vyrazil a dorážka Jevgenije Česalina minula branku!
     
    57:17
    Po chybě hostí ujížděl sám na branku Vladislav Kaletnik. Bekhendovou kličkou si ale nepřišel na Säteriho! Ten ještě udržel Sibir ve hře.
     
    56:32
    Přesilovka pro Sibir! Za podrážení je vyloučen Leonid Metalnikov.
    54:25 Arťom GAREJEV - 3:2
     
    54:25
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají a strhávají vedení na svou stranu! Přihrávku na pravý kruh dostal Josh Kestner. Jeho střelu vykopl Säteri pravým betonem před sebe, kde doráželi Dmitrij Sajustov s ARŤOMEM GAREJEVEM a byl to druhý jmenovaný, který nakonec dopravil kotouč za brankovou čáru – 3:2. Asistence: Dmitrij Sajustov a Josh Kestner.
     
    54:07
    Podrážení bylo odpískáno Iljovi Morozovovi. Domácí mají k dispozici přesilovou hru!
     
    50:32
    Nick Shore naservíroval krosem puk před branku Nikitovi Setdikovovi. Serebrjakov se však bleskově přemísti a ukradl hostujícímu útočníkovi gól!
     
    48:32
    Dobrá souhra hostí! Nikita Setdikov z mezikruží trefil Serebrjakova do ramene! Domácí brankář nešel do kolen, zůstal stát a to rozhodlo.
     
    47:22
    Leonid Metalnikov dostává trest na 2+2 minuty za vysokou hůl! Chvíli se ještě bude hrát ve čtyřech na obou stranách, pak začne poměrně dlouhá přesilovka Sibiru.
     
    45:45
    Nešťastný moment pro hostujícího obránce Jegora Alanova. Ten odehrál puk do hlediště, přestože při rozehrávce nebyl pod tlakem a je tedy vyloučen za zdržování hry. Po reklamní pauze si Admirálové zahrají přesilovku.
     
    43:10
    Dobře to teď sehráli domácí. Jejich pobyt v útočném pásmu vyvrcholil přihrávkou na Arťoma Garejeva před branku, který střílel z jedničky z mezikruží. Dobrý zákrok musel vytáhnout Säteri.
     
    41:16
    Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1. Nikita Setdikov nahrával před již odkrytou branku Šarovovi, který ale netrefil puk!
     
    35:39
    Domácí gólman ale následně vyfasoval dvě minuty za zdržování hry. Diví se tomu on i střídačka Admiralu. Hosté si nicméně zahrají přesilovku.
     
    30:04
    Až teď je přerušeno. Důvodem je vyloučen na straně hostí. Za vysokou hůl je potrestán Jevgenij Česalin.
     
    24:13
    J. C. Lipon byl blízko svému prvnímu gólu v dresu Sibiru. Těsně před domácím brankářem tečoval nastřelený kotouč. Ten Serebrjakovovi vypadl z lapačky, ale strážce domácí svatyně ho ještě stačil zalehnout před brankovou čarou!
    18:51 Dmitrij SAJUSTOV - 2:2
     
    18:51
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nakonec využitá přesilovka Admiralu! Jegor Rykov dostal puk na osu a tvrdě vystřelil. Säteri jeho ránu vyrazil jen před sebe a byl to DMITRIJ SAJUSTOV, který kotouč dorazil za jeho záda. Asistence: Vladislav Kaletnik a Jegor Rykov.
     
    16:51
    Přesilovku si vyzkoušejí také domácí. Za krosček je vyloučen Vjačeslav Litovčenko.
    15:25 Alexandr ŠAROV - 1:2
     
    15:25
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nádherná přesilovková souhra hostí! Jyrki Jokipakka z modré čáry nahrál kotouč doleva Valentinovi Pjanovovi. Ten následně našel křížnou přihrávkou ALEXANDRA ŠAROV, který měl před sebou prázdnou klec – 1:2. Asistence: Valentin Pjanov a Jyrki Jokipakka.
     
    14:07
    Domácí oslabuje Vojtěch Mozík, který usedá na trestnou lavici za držení.
    04:26 Mark VERBA - 1:1
     
    04:26
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácím stačila na vyrovnání minuta! Sibiru to zavařil obránce Vadim Kudako, který v obranném pásmu namazal kotouč na hůl protihráče MARKA VERBY. Jeho první střelu brankář Säteri ještě zastavil, ovšem puk zůstal stát za jeho betony. Důrazný Verba si ho našel jako první a v pádu posunul za brankovou čáru – 1:1. Bez asistence.
    03:24 Nick SHORE - 0:1
     
    03:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Na modré čáře se dostal k puku Jyrki Jokipakka a jeho střela švihem si našla cestu až za záda brankáře Serebrjakova, který toho zřejmě moc neviděl. Letící kotouč ještě tečoval NICK SHORE. Právě on je nakonec označen za autora gólu. Asistence: Jyrki Jokipakka a Oleg Li.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 5. Verba, 19. Sajustov (Kaletnik, Rykov), 55. A. Garejev (Sajustov, Kestner) – 4. N. Shore (Jokipakka, O. Li), 16. A. Šarov (Pjanov, Jokipakka)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Lazušin) – Šulák (C), Mozík, Rykov, Metalnikov (A), Fazylzianov, Patrikejev, Palivko – Kestner, Sajustov, A. Garejev – Kaletnik, Obidin, Lugin (A) – Indrašis, Iľjin, Rihards Bukarts – A. Ševčenko, P. Šen, Verba.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – D. Bodrov, Jokipakka, J. Alanov, Čajkovský, Ilja Morozov, Kudako, N. Jefremov – O. Li, N. Shore (A), Litovčenko – Setdikov, A. Šarov (A), Pjanov – Lipon, Goluběv, Česalin (C) – N. Korotkov, Nikita Šaškov, A. Jakovlev.

    Rozhodca: A. Gofman, R. Gofman – Gorděnko, Sysujev

    Diváci: 2331