Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Vancouver 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 0:6 (kon.)
Detroit – Winnipeg 0:3 (kon.) | NY Islanders – NJ Devils 3:2 (kon.) | St. Louis – Seattle 2:1 (kon.)
Nashville – Buffalo 1:4 (kon.) | Chicago – Montreal 3:2 (po pr.) | Calgary – Ottawa 1:4 (kon.)
LA Kings – Pittsburgh 6:2 (kon.) | San Jose – NY Rangers 0:3 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
0:6 (0:1, 0:1, 0:4)
Columbus Blue Jackets
cz Piatok 14.01.2022, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:26 Jack ROSLOVIC - 0:6
     
    54:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté si ve třetí třetině dávají trénink samostatných úniků a nutno podotknout, že jim vycházejí parádně! Texier se dokázal uvolnit od obránce a předložil kotouč na hůl JACKA ROSLOVICE, který přesnou střelou zápěstím přidává šestou branku do domácí sítě! Asistence: Alexandre Texier a Emil Bemström.
    45:33 Cole SILLINGER - 0:5
     
    45:33
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají jednu branku za druhou. Další samostatný únik dokázal proměnit Cole Sillinger a Blue Jackets vedou již o pět branek! Asistence: Oliver Bjorkstrand a Jake Bean.
    45:03 Jegor ČINACHOV - 0:4
     
    45:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka v síti domácích! Další zaváhání v rozehrávce Hurricanes hosté trestají. JEGOR ČINACHOV si pohrál s Andersenem a přidává čtvrtou branku do domácí sítě! Asistence: Eric Robinson a Sean Kuraly.
    44:26 Patrik LAINE - 0:3
     
    44:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují náskok! Niederreiter ztratil kotouč ve středním pásmu, čehož využil Jenner, jež našel přes šířku kluziště PATRIKA LAINEHO, který dělovkou posílá hosty do tříbrankového vedení! Asistence: Boone Jenner.
    31:56 Jegor ČINACHOV - 0:2
     
    31:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Co se nepovedlo na jedné straně, to vyšlo na druhé. JEGOR ČINACHOV se dostal do samostatného úniku, který zakončil přesnou střelou zápěstím. Asistence: Vladislav Gavrikov a Eric Robinson.
    08:43 Emil BEMSTRÖM - 0:1
     
    08:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Nahození od modré čáry od bývalého hráče Hurricanes Jakea Beana vyrazil Andersen pouze před sebe. Na dorážku Roslovice ještě dokázal domácí obránce zareagovat, na dorážku EMILA BEMSTRÖMA už byl krátký. Asistence: Jack Roslovic a Jake Bean.

    Adam Černý

    Góly a asistencie: 9. Bemström (Roslovic, Bean), 32. Činachov (Gavrikov, E. Robinson), 45. Laine (Jenner), 46. Činachov (E. Robinson, Kuraly), 46. Sillinger (O. Bjorkstrand, Bean), 55. Roslovic (Texier, Bemström)


    Carolina Hurricanes: F. Andersen (46. LaFontaine) – A. DeAngelo, Skjei, Pesce, Cole, Bear, Brendan Smith – Jarvis, Aho (A), T. Teräväinen – Fast, Trocheck, A. Svečnikov – M. Nečas, J. Staal (C), Niederreiter – Lorentz, Stepan, Kotkaniemi.
    Tréner: Rod Brind'Amour

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – A. Boqvist, Werenski (A), Peeke, Gavrikov, Kukan, Bean – Nyquist, Jenner (C), Laine – O. Bjorkstrand (A), Sillinger, Domi – Činachov, Kuraly, E. Robinson – Bemström, Roslovic, Texier.
    Tréner: Brad Larsen

    Rozhodca: St. Laurent, Pollock – Pancich, Brisebois

    Diváci: 15 979