Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Vancouver 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 0:6 (kon.)
Detroit – Winnipeg 0:3 (kon.) | NY Islanders – NJ Devils 3:2 (kon.) | St. Louis – Seattle 2:1 (kon.)
Nashville – Buffalo 1:4 (kon.) | Chicago – Montreal 3:2 (po pr.) | Calgary – Ottawa 1:4 (kon.)
LA Kings – Pittsburgh 6:2 (kon.) | San Jose – NY Rangers 0:3 (kon.)
koniec
Nashville Predators
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Buffalo Sabres
cz Piatok 14.01.2022, 02:07 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:02
    Tanner Jeannot za svůj nájezd do brankáře Buffala pochopitelně dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    43:47
    Michael McCarron v obranném pásmu naprosto zbytečně podrazil Marka Jankowskiho a Sabres mají k dispozici početní výhodu.
     
    39:36
    Brankář Aaron Dell se vydal z branky a ostrým hitem zastavil u hrazení Josiho, který ale nebyl v držení puku, gólman Buffala tak dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    36:42
    Znovu se bude vylučovat. Colton Sissons si nyní před klecí soupeře počínal hodně nešikovně a trefil jednoho z obránců Sabres vysokou holí. Dostává za to dvě minuty. Přesilovka pro Buffalo.
     
    32:27
    Nashville je kompletní a pro změnu si zahraje přesilovou hru. Vyloučen je Cody Eakin, který u své střídačky strhl k zemi Cousinse, se kterým byl předtím v osobním souboji. Dvě minuty za hrubost.
     
    29:44
    Buffalo si zahraje první přesilovou hru, Matt Benning srazil v obranném pásmu k zemi Marka Jankowskiho a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:42
    Branka Nashvilleu neplatí! Buffalo se rozhodlo pro trenérskou výzvu, která odhalila ofsajd Nashvilleu na začátku akce. Místo toho je vyloučen Jeff Skinner, jenž dnes zatím jako jediný usedl na trestnou lavici. Sám tam jde už podruhé, tentokrát míří za katr za hákování.
     
    15:44
    Přesilovka pro Predators. Jeff Skinner dostal svou hůl mezi nohy Mattiase Ekholma, který o hokejku soupeře za svou klecí zakopl a upadl. Dvě minuty pro Skinnera za podrážení.

    Petr Šatalík

    Góly a asistencie: 34. Duchene (Johansen, Josi) – 6. Jankowski (Pysyk), 39. J. Skinner (Cozens, Okposo), 48. J. Skinner (Tuch), 59. Hinostroza (Hägg, Okposo)


    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Josi (C), Fabbro, A. Carrier, Ekholm (A), Benning, P. Myers – Duchene, Mikael Granlund (A), Tolvanen – Kunin, Johansen, Cousins – Jeannot, Sissons, Luff – Tomasino, McCarron, Cole Smith.
    Tréner: John Hynes.

    Buffalo Sabres: Dell (Houser) – Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Hägg, Pysyk, Bryson – Tuch, Cozens, J. Skinner – V. Olofsson, Jankowski, R. Asplund – Okposo (A), Girgensons (A), Hinostroza – Hayden, Eakin, Bjork.
    Tréner: Don Granato.

    Rozhodca: Walsh, Chmielewski – Mills, Rody.

    Diváci: 17 159