Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Vancouver 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 0:6 (kon.)
Detroit – Winnipeg 0:3 (kon.) | NY Islanders – NJ Devils 3:2 (kon.) | St. Louis – Seattle 2:1 (kon.)
Nashville – Buffalo 1:4 (kon.) | Chicago – Montreal 3:2 (po pr.) | Calgary – Ottawa 1:4 (kon.)
LA Kings – Pittsburgh 6:2 (kon.) | San Jose – NY Rangers 0:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
6:2 (1:1, 1:0, 4:1)
Pittsburgh Penguins
cz Piatok 14.01.2022, 04:30 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.
     
    Dobré ráno všem hokejovým fanouškům! Dnes probíhá další kvalitní hokejová noc, kterou svým soubojem zakončí Los Angeles a Pittsburgh. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Los Angeles Kings
    Králové letos podávají kvalitní výkony a díky tomu mohou po delší době pomýšlet na postup do play off. V rámci Západní konference se aktuálně nachází na slušné sedmé pozici a klidně mohou jít ještě výš, protože se jim daří také v poslední době. V posledních pěti zápasech je porazil pouze Nashville, ostatní zápasy Los Angeles celkem s přehledem vyhrálo. Naposledy si třeba překvapivě vyšláplo na Rangers a dnes určitě bude chtít získat skalp rozjetého Pittsburghu.

    Poslední tři utkání
    Los Angeles vs. Rangers – 3:1
    Los Angeles vs. Detroit – 4:0
    Los Angeles vs. Nashville – 2:4

    Nejproduktivnější hráči
    Anže Kopitar 30 bodů (9+21)
    Adrian Kempe 22 bodů (16+6)
    Alex Iafallo 20 bodů (10+10)
     
    Pittsburgh Penguins
    Pittsburgh aktuálně šlape jako hodinky, avšak pořád se nachází až na sedmém místě Východní konference. Tučňáci však prožívají famózní období, které ještě umocnil návrat Jevgenije Malkina, který hned ve svém prvním zápase proti Anaheimu zaznamenal dva góly a asistenci. Díky tomu Penguins úspěšně zareagovali na porážku s Dallasem, která ukončila jejich vítěznou šňůru čítající deset utkání. Pittsburgh tak dnes bude chtít zahájit další sérii výher, čehož určitě může dosáhnout.

    Poslední tři utkání
    Anaheim vs. Pittsburgh – 1:4
    Dallas vs. Pittsburgh – 3:2
    Philadelphia vs. Pittsburgh – 2:6

    Nejproduktivnější hráči
    Jake Guentzel 35 bodů (18+17)
    Evan Rodrigues 30 bodů (15+15)
    Kris Letang 29 bodů (1+28)
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Simon (PIT)
    Radim Zohorna (PIT)
     
    Úvodní sestavy:

    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – M. Anderson, Doughty (A), O. Määttä, M. Roy, Björnfot, Durzi – Iafallo, Kopitar (C), A. Kempe – T. Moore, Danault, Arvidsson – Turcotte, Kupari, D. Brown (A) – Fagemo, B. Lizotte, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLellaon

    Pittsburgh Penguins: Jarry (Domingue) – Dumoulin, Letang (A), M. Pettersson, Marino, Matheson, Ruhwedel – Guentzel, Crosby (C), Rodrigues – J. Carter, Malkin (A), Kasperi Kapanen – R. Zohorna, Blueger, D. Simon – Björkqvist, Boyle, Angello.
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: Schrader, Skilliter – Toomey, O'Quinn.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Los Angeles začíná velmi aktivně, přihrávka před branku ale nenašla nikoho v černém dresu.
     
    01:00
    Pittsburgh se pořád nemůže dostat ke kotouči, prohrává i druhé vhazování, které se konalo před jeho brankou. Tristan Jarry tak musí být v pozoru.
     
    01:43
    Když už se Tučňáci dostanou k puku, soupeř ho okamžitě napadá a pořád ho drží pod tlakem.
     
    01:53
    První útočnou akci svého týmu zaznamenal Dominik Simon, ten ale neměl komu přihrát, takže prostě vystřelil, což si díky dobrému výhledu Jonathan Quick bez problémů pohlídal.
     
    02:48
    Dobře napadali také hosté, Arthur Kaliyev tak musel jít do nahození, protože nechtěl riskovat ztrátu kotouče.
     
    03:14
    Poprvé byl vidět také Sidney Crosby, ten s neuvěřitelnou rychlostí prošel do útočného pásma, ale tam to celé zazdil nepřesným pasem.
     
    04:13
    Nikdo si nenechává ani centimetr ledu, o každý puk se hned bojuje. Hraje se tedy ve vysokém tempu, ve kterém se oba celky rychleji unaví.
     
    04:36
    Kris Letang zkusil štěstí hned po vyhraném buly, Jonathan Quick měl ale před sebou dost volného prostoru, takže celkem bez problémů kotouč podržel.
     
    04:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins se i v tomto zápase prosazují jako první! Brian Dumoulin z dálky prozkoušel domácího brankáře, který sice zasáhl, ale přitom se dostal mimo pozici. Toho dokonale využil KRIS LETANG, který jako obránce z nějakého záhadného důvodu číhal u levé tyče. Nakonec se to ale zatraceně vyplatilo, protože o beton gólmana srazil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Dominik Simon, Brian Dumoulin.
    04:42 Kris LETANG - 0:1
     
    06:33
    Králové se z inkasované branky rozhodně nesesypali a hned chtějí odpovědět, ale vepředu i nadále dostávají minimum prostoru ke kombinaci.
     
    07:14
    Los Angeles při rozehrávce přišlo o kotouč a zase se tak musí bránit. Největší problémy určitě dělá znovuzrozený Jevgenij Malkin.
     
    07:51
    Radim Zohorna si málem připsal druhou asistenci, gól mohl zaznamenat Dominik Simon, ale ten ze slibné pozice mířil jen příliš vysoko.
     
    08:35
    Alex Iafallo díky dobré práci spoluhráče zamířil dopředu, kde parádním pasem uvolnil Olliho Määttü, který také podnikl útočný výlet. Na rozdíl od Krise Letanga však orazítkoval jen tyčku!
     
    09:18
    Los Angeles pomalu začíná dostávat převahu na svou stranu, pořád se ale musí soustředit také na obranu, protože Pittsburgh rozhodně umí zahrozit z ničeho.
     
    09:57
    To málem předvedl Teddy Blueger, který však pod tlakem nakonec nezakončil. Útočné pásmo ale pořád drží.
     
    10:39
    Debutujicí Samuel Fagemo servíroval kotouč před bránu, rozhodně to nebyla špatná přihrávka, ale žádný spoluhráč se tam právě nenacházel.
     
    11:13
    Los Angeles už má více střel než soupeř, ale pořád to k vyrovnání nebude. Pittsburgh alespoň hraje pod tlakem, kvůli čemuž nyní musel vyhodit na zakázané uvolnění.
     
    11:30
    Tristan Jarry bez problémů vyráží ránu od modré čáry, nebezpečí ale není zažehnáno, protože protihráči pořád drží kotouč.
     
    12:00
    Anže Kopitar se nadějně uvolnil mezi kruhy a okamžitě vypálil, avšak jeho rána byla dvakrát sražena a nakonec skončila jen v rohu kluziště.
     
    13:13
    Pořád se hraje zejména v pásmu hostů, ale ti pořád víceméně bez problémů odolávají. Samozřejmě by se ale měli snažit o další góly, protože jednobrankové vedení není nikdy jisté.
     
    13:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba Tučňáků znamená vyrovnaný stav! Obránci hostů trestuhodně nezkrotili kotouč před vlastní bránou, což ukázkově potrestal ANŽE KOPITAR, který po šťastném odrazu dostal puk do sítě mezi betony Tristana Jarryho. Asistence: Alex Iafallo.
    13:48 Anže KOPITAR - 1:1
     
    14:58
    Pittsburgh tak zase musí uhánět dopředu, navíc má na kontě jen čtyři střely, což by měl okamžitě zlepšit.
     
    15:17
    Zničehonic se tak vytvořil velký zmatek před domácí brankou, kde jsme viděli několik zakončení. Všechny ale pokryl skvělý Jonathan Quick, který tak nyní podržel svůj tým.
     
    15:48
    Kris Letang má dnes střeleckou chuť, jeho další střele ale scházela razance, takže ji zablokoval jeden z obránců.
     
    16:34
    Radim Zohorna ukázkově vyvezl kotouč do útoku, kde ho i úspěšně předal. Stejně se ale hosté vůbec nemohou dostat k zakončení.
     
    17:22
    Jeff Carter předvedl pěknou akci proti svým bývalým spoluhráčům, chybělo jen přesné zakončení, které se tedy pohlídal Jonathan Quick.
     
    17:58
    Trevor Moore rychlým bruslením zabránil zakázanému uvolnění, nyní tak může napadat. To ale zisk kotouče nepřineslo.
     
    18:26
    Pittsburgh se založením útočné akce příliš nespěchá, to se mu ale nevyplatilo. Nakonec totiž zbytečně ztratil puk a Tristan Jarry musel být ještě jednou v pohotovosti.
     
    19:13
    Evan Rodrigues se nakonec protlačil k vlastnímu nahození, rozehrát ale nedokázal, takže pořád musí o kotouč bojovat.
     
    19:28
    Nakonec přece jen přišla přihrávka do středu, kde číhal Chad Ruhwedel, který ale střelou švihem mířil jen moc vysoko.
     
    19:33
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jevgenij Malkin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 5:32.
     
    Máme za sebou opravdu parádní hokej a skvělá zpráva je, že nás ještě čekají dvě třetiny! Každopádně oba týmy hrají na hraně svých možností a podle toho utkání vypadá. Hraje se naprosto vyrovnaně a o vítězi tak budou rozhodovat detaily. Pittsburgh však i přesto otevřel skóre i v tomto duelu zásluhou Krise Letanga, o vedení však přišel po vlastní chybě, kterou se štěstím potrestal Anže Kopitar. Pořád je tak všechno otevřené.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:34
    Los Angeles ještě dohrává přesilovou hru, ale ta zatím nevychází vůbec podle představ domácího celku. Ten totiž pomalu nevytáhl paty ze svého pásma.
     
    21:19
    V pásmu se domácí usadili až nyní. Tam vymysleli střelu od modré čáry, která však Tristanu Jarrymu nenadělala velké problémy.
     
    21:35
    Pittsburgh dokonale potvrdil nejlepší oslabení v lize, bránit se ale musí i za stejného počtu hráčů. To je podstatně jednodušší, ale pořád je to nebezpečné.
     
    22:09
    Marcus Pettersson sám nečekal, že dostane přihrávku před branku. V rychlosti tak zkusil brankáře objet, ten si ale lehl a všechny možné střely po ledě by zachytil.
     
    23:07
    Jevgenij Malkin zahájil útočnou akci za vlastní bránou a individuálně se dostal až ke střele, která nevypadala vůbec špatně, ale nakonec se nevlezla mezi tyče.
     
    23:43
    Hosté zase málem ztratili puk při rozehrávce, nakonec celou situaci uklidnil zkušený Kris Letang, který dokonce zahájil útočnou akci.
     
    24:23
    Radim Zohorna dobře zapracoval při napadání, protože vypíchl kotouč, takže o něj může bojovat u mantinelu.
     
    24:48
    Kvůli špatnému zpracování Arthura Kaliyeva domácí pouze nahodili dopředu, protože potřebovali nutně vystřídat.
     
    25:32
    O kotouč se pořád bojuje doslova všude, ani jeden tým nemůže efektivně kombinovat, protože ho ten druhý výborně hlídá.
     
    26:14
    Brian Boyle se prezentoval hraničním zákrokem, po kterém se celá hala dožadovala vyloučení. Hlavní sudí ale fanouškům nevyhověl.
     
    26:52
    Sidney Crosby vymyslel parádní pas před bránu, i když neměl úplně ideální pozici. Jeho snaha však přišla vniveč, protože na ní nedokázal zareagovat žádný spoluhráč.
     
    27:20
    Trevor Moore si výborně sjel mezi kruhy, kam dostal přihrávku a ihned následoval jeho bekhendový blafák, který ale Tristan Jarry efektivně zlikvidoval!
     
    27:57
    Už opravdu dlouho se nepřerušovalo, pořád tak platí mimořádně vysoké tempo. To sedí oběma týmům, protože ani jeden vyloženě neztrácí.
     
    28:30
    Přece jen se konečně přeruší, jelikož hosté zazmatkovali při rozehrávce, takže kotouč poslali až na icing.
     
    29:04
    Vhazovat se bude opět v pásmu Tučňáků, zase totiž vyhodili až na zakázané uvolnění.
     
    29:18
    Tristan Jarry docela dost zbytečně srazil k ledu Rasmuse Kupariho, čímž rozhodně nepotěšil domácí fandy, ale rozhodčí proti tomuto kroku nijak nereagují.
     
    30:00
    Sidney Crosby chce další gól, nyní tak vypálil tvrdým příklepem, který ale stejně neskončil mezi tyčemi.
     
    30:12
    Neuvěřitelný zákrok Jonathana Quicka! Před jeho brankou Sidney Crosby výborně uvolnil Evana Rodriguese, který pálil přesně nad beton a už to vypadalo, že je kotouč v síti, ale domácí brankář zničehonic vytasil lapačku a udržel vyrovnaný stav!
     
    30:39
    Jonathan Quick pořád deptá střelce Pittsburghu, tentokrát ve slibné pozici vychytal i Jakea Guentzela.
     
    31:27
    Tempo hry se trochu zpomaluje, jelikož hráčům dochází síly. To je pochopitelné, protože do teďka hráli doslova na hraně svých možností.
     
    32:17
    Arthur Kaliyev se pokusil o překvapivou střely mezi betony, Tristan Jarry však tuto mezeru včas utěsnil.
     
    32:46
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Michael Matheson – 2 min., hákování).
     
    33:33
    Tato přesilovka Los Angeles neskutečně nevychází, její první polovinu se jen usazovali v útočném pásmu. Čas se tak rychle krátí.
     
    34:04
    Nakonec přece jen přišla nebezpečná střela, ale Tristan Jarry nechce za žádnou cenu podruhé kapitulovat, takže opět neskutečně zasahuje.
     
    34:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings přece jen přesilovku využívají a dokonávají obrat! Sean Durzi na modré čáře odváděl výbornou práci, kterou zakončil střelou na teč. Ta byla úspěšná, ale Tristan Jarry i přesto zasáhl. Před ním však číhal DUSTIN BROWN, který si kus gumy bleskurychle stáhl a okamžitě ho zasunul za brankovou čáru. Asistence: Trevor Moore, Sean Durzi.
    34:32 Dustin BROWN - 2:1
     
    35:06
    Mohlo být okamžitě srovnáno, při protiútoku totiž dostal moc místa Sidney Crosby, který se v takových případech většinou nemýlí. Tentokrát ale nastřelil jen břevno!
     
    35:55
    Čas ve druhém dějství se rychle krátí a Pittsburgh má na kontě pořád jen dvanáct střel. Podává sice velmi slušný výkon, ale střílí opravdu minimálně.
     
    36:37
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Viktor Arvidsson – 2 min., sekání).
     
    37:09
    Blake Lizotte se mohl trefit ve vlastním oslabení, protože Pittsburgh selhal ve středním pásmu a domácí útočník tak šel na brankáře úplně sám. V přímém souboji ho ale nepřekonal!
     
    37:49
    Tristan Jarry se musel opět činit, protože jeho spoluhráči pustili soupeře do dalšího úniku, ten ale tentokrát přinesl jen vysokou střelu.
     
    38:27
    V přesilovce Penguins tak nakonec byli nebezpečnější Králové. Ti to tedy bez problémů zvládli a pořád tak drží těsné vedení.
     
    39:09
    Dominik Simon sice nadějně vypálil z pravé strany, Jonathan Quick ale vytasil své rameno a bez problémů zasáhl.
     
    39:54
    Tak to bylo o centimetry! V samotném závěru druhé části se ještě dostal do úniku Jake Guentzel, který málem propašoval kotouč za zády Jonathana Quicka. Kus gumy se totiž zastavil na brankové čáře!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 6:28.
     
    Druhé dějství se o něco více povedlo domácímu celku, který se tedy může pyšnit jednobrankovým náskokem po úspěšné dorážce Dustina Browna. Pittsburgh však rozhodně vyloženě nezaostával, šest sekund před koncem se dokonce málem prosadil. Obrat z jeho strany je tedy určitě také možný.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Pittsburgh si je vědom vážnosti situaci, takže se s tím okamžitě pokouší něco dělat. Do pásma se ale zatím nedostal.
     
    40:47
    Nyní už se ale Jonathan Quick musel činit po nahození Kasperiho Kapanena, kotouč s menšími problémy nakonec zkrotil.
     
    41:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Dnes netáhnou Pittsburgh největší hvězdy, ale třetí lajna s českými hokejisty! Teddy Blueger vybojoval kotouč za brankou a následně ho servíroval do mezikruží, kde už byl připravený RADIM ZOHORNA, který se střelou z první trefil mezi ruku a tělo Jonathana Quicka. Asistence: Teddy Blueger, Chad Ruhwedel.
    41:37 Radim ZOHORNA - 2:2
     
    42:51
    Tristan Jarry se hlásil o zakázané uvolnění, to se ale neodpískalo, takže po odrazu puku před jeho bránu raději přerušil hru.
     
    43:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí okamžitě reagují na inkasovanou branku! Dlouhou kombinaci v útočném pásmu nakonec zakončil MIKEY ANDERSON, který od modré čáry mířil přesně nad rameno gólmana. Asistence: Anže Kopitar, Adrian Kempe.
    43:07 Mikey ANDERSON - 3:2
     
    43:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Další šok pro Pittsburgh, protože Kings už vedou o dva góly! Hned po buly se dopředu vrhl Trevor Moore, jenž parádní přihrávkou našel před brankou VIKTORA ARVIDSSONA, který nedal Tristanu Jarrymu žádný čas na přesun. Asistence: Trevor Moore, Drew Doughty.
    43:17 Viktor ARVIDSSON - 4:2
     
    44:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A ještě jeden šok pro hosty, Los Angeles během chvíle vede o tři góly! Domácí to sehráli opravdu parádně, Alex Iafallo přebral přihrávku v levém kruhu, naznačil střelu, ale poté ještě přihrával na lépe postaveného ANŽEHO KOPITARA, který se poté prosadil do odkryté klece. Asistence: Alex Iafallo, Sean Durzi.
    44:30 Anže KOPITAR - 5:2
     
    46:47
    Penguins se samozřejmě jen těžko rozkoukávají, zápas pro ně nejspíš skončil. Času je sice ještě dost, ale jejich psychika musí být neskutečně poničená.
     
    47:18
    Tristan Jarry zažil hororovou minutu a půl, ale i přesto se mu z brány nechce a dále předvádí slušné zákroky.
     
    47:24
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Marcus Pettersson – 2 min., krosček).
     
    48:27
    Anže Kopitar si dost zbytečně nechal v útoku vypíchnout kotouč, toho ale příliš nemrzí. Los Angeles totiž už nepotřebuje nutně skórovat.
     
    49:08
    Domácí se nakonec vepředu usadili. Tam nebezpečně vypálil Arthur Kaliyev, ale jeho střela byla ještě tečovaná obráncem a skončila tak jenom na gólmanovi.
     
    49:49
    Samuel Fagemo se mocně napřáhl, ale mířil jen trochu nad bránu. Následně už Pittsburgh obrací hru a žene se za snížením.
     
    50:27
    Jonathan Quick se po delší době době protáhl, střelu Kasperiho Kapanena zkušeně zachytil lapačkou a za chvíli se před ním bude vhazovat.
     
    51:43
    Pomalu se začíná hrát v klidu, protože hosté už budou tři góly už těžko dohánět, což si sami moc dobře uvědomují.
     
    52:07
    Kings se navíc velmi dobře brání a když se chopí kotouče, s rozehrávkou nikam nespěchají. S aktuálním stavem jsou tedy celkem logicky spokojení.
     
    52:36
    Anže Kopitar by však rád zkompletoval hattrick, což demonstroval pěknou akcí, kterou musel zastavovat až Tristan Jarry.
     
    53:25
    Chad Ruhwedel si dobře najel do střelecké pozice, ale domácího brankáře stejně nepřekvapil. Ten pohotově vytasil beton a připsal si další zásah.
     
    54:09
    Viktor Arvidsson mohl být dalším vícególovým střelcem, tentokrát měl však smůlu, protože se jeho pokus zastavil o tyč!
     
    54:38
    Kings následně v tlaku nepokračovali, ale raději se stáhli zpátky dozadu, aby v klidu vystřídali a zároveň tak získali nějaký čas.
     
    55:08
    Tučňáci si vepředu vůbec nerozumí, čas navíc rychle běží. Dnes to tedy na body nevypadá.
     
    55:38
    Naopak domácí jsou všude dřív a navíc nebezpečně napadají. I díky tomu vypálil Dustin Brown, který nadělal brankáři Pittsburghu další potíže.
     
    56:04
    Jeden z hostů sice dobře zapracoval za brankou a kotouč poslal do mezikruží, ale tam žádný z jeho spoluhráčů nečekal. To byla další promarněná příležitost.
     
    56:45
    Alex Iafallo z dálky mohl Tristama Jarryho těžko zaskočit, ten si tak alespoň trochu vylepšuje statistiky.
     
    57:28
    Zápas už se vyloženě dohrává, Pittsburgh sice ještě něco zkouší, ale do šancí už se nedostává.
     
    58:17
    Sean Durzi bude první u nahození soupeře, píská se tedy ještě jedno zakázané uvolnění.
     
    58:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    SEAN DURZI si po dvou asistencích připíše i gól! Po vyhraném buly se totiž okamžitě napřáhl a od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Dustin Brown, Rasmus Kupari.
    58:20 Sean DURZI - 6:2
     
    59:18
    Hosté ještě opatrně zakládají akci, ale je to marné. Přihrávku navíc vystihl Blake Lizotte, který ještě zkoušel zahrozit.
     
    Konec zápasu.
     
    Los Angeles nakonec dost jednoznačně poráží rozjetý Pittsburgh, i když to byl dlouho vyrovnaný zápas. V úvodu třetí části navíc za Tučňáky vyrovnal Radim Zohorna a vypadalo to na pořádné drama. Pak ale přišla klíčová minuta a půl ze strany Králů, kteří se během ní prosadili rovnou třikrát. Cestu do sítě našel Anže Kopitar, Viktor Arvidsson a Mikey Anderson. Poté už bylo o vítězi prakticky rozhodnuto, protože Pittsburgh se z toho nedokázal vzpamatovat. V samotném závěru pak na konečných 6:2 upravil Sean Durzi, který nakonec zaznamenal tři body.
     
    Statistiky
    Střely na branku: 45 – 29
    Zblokované střely: 12 – 10
    Tresné minuty: 2 – 6
    Využití: 1/3 – 0/1
    Úspěšnost vhazování: 59% – 41%
    Hity: 15 – 16
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Jonathan Quick (LAK) – 27 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,1%, odchytal 60:00
    Tristan Jarry (PIT) – 39 zákroků, 6 OG, úspěšnost 86,7%, odchytal 60:00
     
    Tři hvězdy utkání

    Anže Kopitar (LAK) – 2+1
    Michael Andreson (LAK) – 1+0
    Sean Durzi (LAK) – 1+2
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Simon (PIT) – 0+1, +2 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 11:05
    Radim Zohorna (PIT) – 1+0, +2 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 12:17
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji dobrý vstup do pracovního dne. (07:15:24)

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 14. Kopitar (Iafallo), 35. D. Brown (T. Moore, Durzi), 44. M. Anderson (Kopitar, A. Kempe), 44. Arvidsson (T. Moore, Doughty), 45. Kopitar (Iafallo, Durzi), 59. Durzi (D. Brown, Kupari) – 5. Letang (D. Simon, Dumoulin), 42. R. Zohorna (Blueger, Ruhwedel)


    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – M. Anderson, Doughty (A), O. Määttä, M. Roy, Björnfot, Durzi – Iafallo, Kopitar (C), A. Kempe – T. Moore, Danault, Arvidsson – Turcotte, Kupari, D. Brown (A) – Fagemo, B. Lizotte, Kaliyev.
    Tréner: Todd McLellaon

    Pittsburgh Penguins: Jarry (Domingue) – Dumoulin, Letang (A), M. Pettersson, Marino, Matheson, Ruhwedel – Guentzel, Crosby (C), Rodrigues – J. Carter, Malkin (A), Kasperi Kapanen – R. Zohorna, Blueger, D. Simon – Björkqvist, Boyle, Angello.
    Tréner: Mike Sullivan

    Rozhodca: Schrader, Skilliter – Toomey, O'Quinn