Ottawa – Carolina 4:3 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Montreal – NJ Devils 1:7 (kon.)
Washington – Columbus 4:5 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 2:0 (kon.) | Edmonton – Vegas 0:4 (kon.)
Vancouver – Arizona 5:1 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
1:7 (0:2, 1:3, 0:2)
New Jersey Devils
cz Streda 09.02.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:16
    Trápení Montrealu pokračuje. Na trestnou lavici putuje Chris Wideman, kanadský obránce v obranném pásmu podrazil Hischiera.
    49:57 Tomáš TATAR - 1:7
     
    49:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Česko-slovenská spolupráce zafungovala na jedničku! Zacha za bránou zvedl hlavu a před bránou viděl TOMÁŠE TATARA. Poslal mu rychlou nahrávku a slovenský forvard forhendovou střelou z první poslal puk z hrany brankoviště neomylně k pravé tyči. Asistence: Pavel Zacha.
    43:19 Pavel ZACHA - 1:6
     
    43:19
    Devils právě vstřelili branku!
    Střeleckou listinu rozšiřuje český útočník PAVEL ZACHA! V pravém kruhu dostal příliš mnoho volného prostoru, toho využil ke střele na přední tyč. Primeau si na kotouč sáhl lapačkou, ale hrací předmět přes ni zamířil do sítě. Asistence: Damon Severson a Jesper Bratt.
     
    43:02
    Teď navíc přichází vyloučení Jeffa Petryho. Domácí zadák pod vlivem frustrace zboural Jespera Boqvista, který se chystal clonit Primeauovi ve výhledu.
    39:40 Michael MCLEOD - 1:5
     
    39:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Gól do šatny, ten se vždycky hodí. Od pravého mantinelu pálil Ty Smith. Primeau zvládl zasáhnout, ale odražený touš poslal přímo k holi MICHAELA MCLEODA, jenž zvládl úspěšně i svou druhou dorážku v utkání. Asistence: Ryan Graves a Ty Smith.
    38:53 Jesper BOQVIST - 1:4
     
    38:53
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey zamklo svého soupeře v pásmu a dočkalo se kýženého čtvrtého gólu. Mezi kruhy získal kontrolu nad kusem černé gumy JESPER BOQVIST, jehož rána zápěstím k pravé tyči neměla chybu, gólmana toho navíc přes clonícího spoluhráče Kulaka mnoho neviděl. Asistence: Damon Severson a Andreas Johnsson.
     
    34:59
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (P. K. Subban – 2 min., hákování).
     
    29:33
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 2 min., nedovolené bránění).
    29:14 Nico HISCHIER - 1:3
     
    29:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Krásná akce Ďáblů, jejímž výsledem je třetí gól. Šarangovič na sebe navázal dva protihráče a nahrál k pravému mantinelu Mercerovi. Kanaďan zvedl hlavu a přenesl hru na levou stranu, kde byl najetý úplně volný kapitán NICO HISCHIER, Primeauovi nepomohl k úspěšnému zákroku ani tygří skok. Asistence: Dawson Mercer a Jegor Šarangovič.
     
    27:00
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Nathan Bastian – 2 min., podrážení).
    25:54 Brett KULAK - 1:2
     
    25:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Kanadský celek se nevzdává, je znovu na kontakt! Do přehuštěného prostoru nahazoval BRETT KULAK. Jon Gillies toho příliš neviděl a letící kotouč mu propadl mez pravou rukou a tělem. Asistence: Joel Armia a Ryan Poehling.
    15:31 Dawson MERCER - 0:2
     
    15:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Střelecká smůla prolomena, DAWSN MERCER střílí gól! Akce začala u Smitha, který rozjel po levém mantinelu Boqvista. Ten moc dobře věděl o kanadském spoluhráči, jemuž nahrál pod sebe, Mercer ve finále akce propálil gólmana pokusem ze zápěstí na lapačku. Asistence: Jesper Boqvist a Ty Smith.
    04:36 Michael MCLEOD - 0:1
     
    04:36
    Devils právě vstřelili branku!
    Brzký gól posouvá do vedení New Jersey! Na modrou čáru dostal nabito Graves, jehož křižný pokus z pravé strany vyrazil Primeau betonem pouze k MICHAELU MCLEODOVI, jenž z forhendu bez větších problémů uklidil touš do odkryté části brány. Asistence: Ryan Graves a Colton White.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 26. Kulak (Armia, Poehling) – 5. M. McLeod (Graves, Colton White), 16. Mercer (J. Boqvist, Ty Smith), 30. N. Hischier (Mercer, Šarangovič), 39. J. Boqvist (Severson, A. Johnsson), 40. M. McLeod (Graves, Ty Smith), 44. Zacha (Severson, Bratt), 50. Tatar (Zacha)


    Montreal Canadiens: Primeau (Montembeault) – Chiarot, A. Romanov, Petry, Kulak, Ch. Wideman, Clague – Toffoli, Suzuki (A), Lehkonen – Josh Anderson, Evans, Byron (A) – B. Gallagher (A), Dauphin, M. Hoffman – Caufield, Poehling, Armia.
    Tréner: Dominique Ducharme

    New Jersey Devils: J. Gillies (Daws) – Severson (A), Siegenthaler, P. K. Subban, Ty Smith, Graves, Colton White, Geertsen – Bratt, N. Hischier (C), Šarangovič – Vesey, Zacha, J. Boqvist – Tatar, Mercer, A. Johnsson – Bastian, M. McLeod.
    Tréner: Lindy Ruff

    Rozhodca: Rehman, Pollock – Kovachik, Daisy

    Diváci: 500