Liberec – Chodov 4:8 (kon.)
koniec
FBC Liberec
4:8 (1:4, 2:3, 1:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Sobota 15.01.2022, 13:00 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga (CZ) • 20. kolo
     
    45:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Toto bude Bitmana hodně mrzet! Míček Bitmanovi přeskočil hůl a toho využil ONDŘEJ VOŠTA, který šel sám na Chlada a bez problémů ho prostřelil. Bez Asistence.
     
    42:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec snižuje na 4:7 a rozhodně ještě není rozhodnuto! JAKUB PAŘÍZEK sám jel až k velkému brankovišti odkud vystřelil krásnou střelu a dává naději svému týmu. Asistence: Šimon Stránský.
     
    37:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    A Chodov jde opět do vedení čtyř branek: Michal Podhráský přihrál MILULÁŠOVI KOMÁRKOVI, který zamířil přesně pod pravý horní roh branky Liberce Asistence: MIchal Podhráský.
     
    35:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec opět snižuje na rozdíl tří branek! JAKUB KOPECKÝ vystřelil tvrdou střelu na kterou Hodík nemohl ani zareagovat a stav utkání je 3:6. Asistence: Jakub Mádlo.
     
    34:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov střílí šestou branku! Michal Podhrádský našel DANIELA MAXU, který zvyšuje náskok Chodova na rozdíl čtyř branek! Asistence: Michal Podhráský.
     
    32:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec rychle odpovídá a stav utkání je opět o tři branky. PROKOP FERDAN vzal míček soupeři a sám vystřelil tvrdou střelu na kterou Hodík neměl nárok. Bez Asistence.
     
    31:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Zbytečná chyba Liberce, kterou využili hráči Chodova! Ondřej Plíhal nahrál na druhou stranu TOMU ONDRUŠKOVI, který umístil balónek pod horní tyč. Asistence: Ondřej Plíhal.
     
    17:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se prosazuje poprvé v utkání! Bauer ztratil míček a Liberec šel tři na jednoho. FILIP SMUTNÝ vystřelil po zemi a míček se záhadně dostal za záda Hodíka a Liberec snižuje na 1:4. Bez Asistence.
     
    11:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov opět vymyslel skvělou akci! Petr Majer vymyslel skvělou přihrávku od levého mantinelu až k pravé tyči, kde si sběhl DANIEL EREMIÁŠ, který bekhendem střílí čtvrtý gól Chodova! Asistence: Petr Majer
     
    4:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov za necelých pět minut už vede 0:3 a Liberec k ničemu prakticky nepouští. Mikuláš Komárek našel před brankou osamoceného ONDŘEJE VOŠTU, který uklidil míček do odkryté klece. Asistence: Mikuláš Komárek.
     
    1:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov už vede 0:2. Mikuláš Komárek našel TOMA ONDRUŠKA, který zamířil přesně a brankář domácích neměl šanci na zákrok. Asistence: Mikuláš Komárek.
     
    0:57
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov se ujímá vedení hned v první minutě utkání! DANIEL EREMIÁŠ dorážel střelu Vávry a zapisuje se jako první střelec v zápase. Asistence: Marek Vávra.

    Adam Náhončík

    Góly a asistencie: 18. Smutný, 33. Ferdan, 36. Jakub Kopecký (Mádlo), 43. Pařízek (Stránský) – 1. Eremiáš (M. Vávra), 2. Ondrušek (Komárek), 5. Vošta (Komárek), 12. Eremiáš (Majer), 32. Ondrušek (Plíhal), 35. Maxa (Podhráský), 38. Komárek (Podhráský), 46. Vošta


    FBC Liberec: D. Mück (41. Chlad) – Klucho, Bitman, Dlesk, Stránský, Pařízek – Jakub Kopecký, Valeš, Mádlo, Smutný, Baudisch, Ferdan, Šoltys, Macháč, Wiener, Světlík, V. Janeček.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Šimůnek) – Maxa, Doubek, Slunečko, J. Bauer, Horký, Podhráský – Komárek, Plíhal, Vošta, M. Vávra, Ondrušek, Řezáč, Skřivánek, Kafka, Eremiáš, Majer, Balatka.

    Rozhodca: Radim Sýkora a Miroslav Tkáč.