Zlín – Mladá Boleslav 2:7 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 4:1 (kon.) | Sparta Praha – Litvínov 3:1 (kon.)
koniec
Berani Zlín
2:7 (2:4, 0:1, 0:2)
BK Mladá Boleslav
cz Utorok 25.01.2022, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga (ČR) • 42. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (20:03:46)
     
    Během závěrečného dějství jsme viděli dvou branek, z čehož obě padly do sítě Beranů. Za zmínku stojí hlavně ta poslední, o kterou se smolně postaral Daniel Gazda, když tečoval kotouč za záda vlastního gólmana. Tento gól tak podtrhl velice špatný výkon ševců během této dvacetiminutovky, a to hlavně v posledních desíti minutách, které domácí celek už zcela vypustil. Propastná ztráta na barážové 14. místo tak zůstává pro žlutomodré stále stejně velká.
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    V závěru utkání se ještě ševci dostávají do pravděpodobně posledního tlaku, ze kterého se jejich soupeř vysvobozuje zakázaným uvolněním. Následně se ale dostává k puku David Šťastný, který se hrne do samostatného úniku. Na poslední chvíli mu ale vypíchl kotouč jeden z dotírajících obránců.
     
    58:34
    Do dalšího útočného tažení se hrnuli Bruslaři. Jejich následný přesun přes modrou čáru jim ale nevyšel úplně podle představ, jelikož se jeden z útočníků dostal do útočného pásma dříve než puk.
     
    57:35
    Dnešní utkání sleduje 1000 diváků.
     
    57:35
    Po zdlouhavém souboji v rohu kluziště u brány hostů se dostali k puku ševci. Následně je ale o něj připravil bodyčkem jeden ze soupeřů.
     
    56:36
    Tak přece jenom tu po pár minutách máme zakončení i ze strany Zlína. Postaral se o něj Antonín Honejsek, který ale svým zakončením od pravého kruhu trefil pouze střed těla brankáře.
     
    55:37
    Mizérie Beranů z posledních minut pokračuje. Nyní se prokázala nepozorností domácích, ze které vzešel ofsajd. Na následném buly se navíc dostávají k puku mladoboleslavští, kteří se vydávají do dalšího útoku.
     
    54:38
    Do velké šance se dostal Pavel Kousal, který stál nikým nehlídaný před brankovištěm soupeře. Sudí ale následně přerušuje hru, jelikož se jeden z Bruslařů dopustil přihrávky rukou.
     
    53:39
    Tři body Bruslařů jsou téměř jisté, čehož si jsou vědomy oba celky. Jde to poznat i na momentálním průběhu přesilovky, během které hrají hosté poměrně volným tempem.
     
    52:40
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Antonín Honejsek – 2 min., sekání).
     
    51:48
    Od pravého kruhu se blýskl střelou David Moravec. Jeho pokus ale zastavil opravdu bravurním zákrokem ramenem Daniel Huf, který posílá kotouč na zadní mantinel.
     
    50:49
    Na vhazování po zákroku domácího brankáře získal puk Pavel Sedláček. Díky tomu se na druhé straně dostal k zakončení Bedřich Köhler, který ale Krošelja nepřekonal.
     
    49:50
    Nyní se pokusili po delší době ševci dostat do útočného pásma. Jejich tažení na bránu soupeře ale skončilo ještě dříve, než vůbec začalo, a to nepřesnou přihrávkou a následným zakázaným uvolněním.
     
    48:51
    Poslední obdržená branka domácí celek očividně opravdu hodně rozhodila, což se ukazuje i na jejich momentálních výkonech, které jsou opravdu hodně mizerné.
    47:52 Jakub KOTALA - 2:7
     
    47:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak toto je velice smolný gól už takto zdrcených ševců. Po nahození před bránu si do vlastní sítě tečoval kotouč nohou Daniel Gazda. Jako autor této branky se zapisuje JAKUB KOTALA, který se tak může radovat z již druhé trefy. Asistence: Tomáš Pospíšil.

    Patrik Hlaváč

    Góly a asistencie: 12. Žižka, 19. Claireaux – 5. Kelemen (Pospíšil), 8. Kotala (Ševc, D. Šťastný), 10. D. Šťastný (Pláněk, Pospíšil), 14. P. Kousal (O. Flynn), 28. O. Najman (Pavel Pýcha, J. Stránský), 46. O. Najman (P. Kousal), 48. Kotala (Pospíšil)


    Berani Zlín: Kašík (10. Huf) – Mamčics, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Žižka, Ferenc, M. Novotný – Honejsek, Claireaux, Mallet – Okál, R. Veselý, Makarenko – Kubiš (C), Hejcman, Vopelka – Köhler, P. Sedláček (A), Karafiát.
    Tréner: Luboš Jenáček

    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Pavel Pýcha, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Bernad, T. Hanousek, Fillman – Lunter, Fořt, D. Šťastný – Pospíšil, Kotala, Kelemen – O. Flynn, O. Najman, P. Kousal – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský (A).
    Tréner: Radim Rulík

    Rozhodca: Obadal, Ondráček – Rampír, Bohuněk

    Diváci: 1000