Florida – Columbus 9:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 0:0 (odl.) | Detroit – Buffalo 4:0 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 2:3 (kon.) | Tampa Bay – Dallas 3:1 (kon.) | St. Louis – Toronto 5:6 (kon.)
Chicago – Anaheim 3:0 (kon.) | Arizona – Colorado 0:5 (kon.) | Edmonton – Ottawa 4:6 (kon.)
Seattle – LA Kings 1:3 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Washington – Vancouver 2:4 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Dallas Stars
cz Nedeľa 16.01.2022, 01:07 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Nikita Kučerov (TBL) 0+2
    2. Ross Colton (TBL) 1+0
    3. Andrej Vasilevskij (TBL) 19 zákroků, 1 OG, úspěšnost 95% (03:49:11)
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Jan Rutta (TBL) – 0+0, -1 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 14:14
    Radek Faksa (DAL) – 0+0, 0 účast, 1 střela na branku, TM 2, čas na ledě 16:26
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Andrej Vasilevskij (TBL) – 19 zákroků, 1 OG, úspěšnost 95%, odchytal 60:00
    Anton Chudobin (DAL) – 27 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,9%, odchytal 58:43
     
    Střely na branku: 29 – 20
     
    Je konec! Tampa Bay nakonec poráží Dallas 3:1 a připisuje si další cenné vítězství na domácím ledě. Domácí celek rozhodl v závěrečné desetiminutovce. Obráncům Dallasu totiž ujel Ross Colton, který našel mezírku mezi betony hostujícího gólmana. Dallas v závěru utkání zariskoval a odvolal Chudobina. Do prázdné branky se dokázal trefil Alex Killorn.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Hostující kouč si ještě bere oddechový čas! Dallas to podle všeho ještě jednou zkusí bez brankáře!
    59:20 Alex KILLORN - 3:1
     
    59:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je hotovo! Tampa potrestala risk soupeře a odskakuje na rozdíl dvou branek! Za vyhozeným pukem se dostal ALEX KILLORN a bekhendem jej poslal do opuštěné branky! Asistence: Steven Stamkos, Anthony Cirelli.
     
    58:30
    Chudobin je na střídačce a Dallas zkouší vyrovnat v šesti!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:41
    Na opačné straně si prostor hledal Perry, ale důrazný soupeř jej čistou poziční hrou vytlačil až do rohu kluziště.
     
    57:10
    Lindell na modré čáře udržel Dallas v útočném pásmu, ale hráči Tampy byli opět velmi důrazní a nenechali soupeře zakončit na branku.
     
    56:42
    Pavelski se prosmýkl individuálním slalomem do útočného pásma, kde si puk přehodil na bekhend, ale už nestačil zakončit.
     
    56:20
    Pavelski táhl rychlou akci Dallasu po levé straně. Před domácí brankou puk nebezpečně tečoval Tyler Seguin, ale Vasilevskij byl připraven.
     
    55:41
    Alex Killorn střílel bez přípravy z levého kruhu, ale jeho dělovku zablokoval bruslí hned první hráč v bílém dresu Dallasu. Tampa má závěr duelu pod kontrolou.
     
    55:06
    Lindell přečetl přihrávku mezi kruhy a získal puk pro hosty. Dallas se následně vydal do útoku, jenže Tampa získala puk na červené čáře.
     
    54:29
    Heiskanen projel do útočného pásma, ale ani tentokrát nezacílil mezi tři tyče. Domácí Tampa teď brání opravdu výborně.
     
    54:03
    Perry se prosmýkl přes modrou čáru a zkusil prověřit Chudobinovu pozornost. Brankář Dallasu se z ostrého úhlu nenechal zaskočit.
     
    53:31
    Další zákrok pro brankáře Dallasu. Tentokrát jeho pozornost prověřil Sergačjov, ale gólman Stars udržel kotouč mezi svými betony.
     
    53:20
    Pavelski neustál souboj v rohu útočného pásma a přišel o kotouč. Domácí celek se ihned vydal vpřed, ale Chudobin si dal na nahození pozor.
     
    52:33
    Aktivní Colton opět vlétl do útočného pásma, ale Radek Faksa se s ním výborně stáhl a odstavil domácího hokejistu od kotouče.
     
    52:06
    Andrej Vasilevskij vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu a sklepl kotouč na jednoho ze spoluhráčů. Tampa se znovu snaží zaútočit.
     
    51:26
    Klingberg uklidnil rozehrávku Stars v obranném pásmu. Hostující obránce poslal přihrávku na levou stranu, kde neměl nikoho v bílém.
     
    51:06
    Dallas rázem musí otevřít hru a tlačil se do útoku. Pro Tampu se tak dost možná budou otevírat šance na podobné protiútoky častěji.
    50:37 Ross COLTON - 2:1
     
    50:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa se dostává do vedení a otáčí vývoj dnešního souboje! Domácímu celku skvěle vyšel bleskový protiútok. Přihrávku do úniku dostal ROSS COLTON, který si pohrál s brankářem a poslal mu pozdrav mezi betony! Asistence: Nikita Kučerov, Callan Foote.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut a zatím stále čekáme na další zásah. Ve třetí třetině se navíc vytratily i šance.
     
    49:26
    Perry ihned po svém návratu na ledovou plochu napadal rozehrávku Dallasu v jeho obranném pásmu. Hráči v bílém si na něj dali pozor a puk vyhodili.
     
    49:08
    Domácí v plném počtu.
     
    48:39
    John Klingberg vybojoval kotouč v obranném pásmu a okamžitě jej vyhodil přes celé kluziště za branku soupeře.
     
    48:10
    Dallas se usadil v útočném pásmu, ale nikdo v bílém se zatím nedostává do zakončení. Kvarteto hráčů v tmavém se skvěle přesouvá.
     
    47:30
    Dallas svou první přesilovku nerozjel úplně štastně. Hintz projel do rohu útočného pásma, ale Sergačjov mu uzmul kotouč a vyhodil jej do bezpečí.
     
    47:08
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Corey Perry – 2 min., vysoká hůl).
     
    46:35
    Miro Heiskanen dostal přihrávku na modrou čáru, kam proti němu vystartoval Steven Stamkos a důrazným hitem finského hráče odstavil.
     
    46:06
    Domácí reklamovali zakázané uvolnění, ale rozhodčí nechali pokračovat ve hře. Tampa okamžitě otočila směr hry a znovu se dere do ofenzivy.
     
    45:29
    Jamie Benn získal puk na levé straně útočného pásma a pohotově prověřil pozornost domácího brankáře. Andrej Vasilevskij zasáhl bez problémů.
     
    45:10
    Joe Pavelski nahodil puk do rohu útočného pásma. Dallas se snad poprvé ve třetí třetině osmělil a snaží se hrát ofenzivně.
     
    44:28
    Radek Faksa na opačné straně kluziště dostal přihrávku před domácí branku, ale český útočník z velké blízkosti brankáře nepropálil!
     
    44:06
    Kučerov se otočil u mantinelu a vypálil z pravého kruhu. Jeho dělovku před Chudobinem zablokoval pozorný obránce v bílém dresu.
     
    43:24
    Stamkos na levé straně trefil soupeře hitem. Za domácí celou akci zakončil Hedman, ale Chudobin se rozhodl, že bude domácí střelce strašit ze spaní.
     
    43:03
    Tampa v úvodu třetí třetiny pokračuje ve své aktivitě. Přihrávku na rozjetého Maroona si pohlídal hostující zadák Klingberg.
     
    42:18
    Tampa měla obrovský tlak i po skončení přesilové hry. Perry si potáhl kotouč do střelecké pozice, ale Chudobin opět reflexivně zasáhl.
     
    42:00
    Hosté v plném počtu.
     
    41:26
    Hosté vybojovali kotouč po vhazování a dokázali se ubránit vyhozením puku do středního pásma. Tampa se okamžitě tlačí zpět do útoku.
     
    41:04
    Stamkos dostal po pěkné kombinaci nabito na levý kruh, ale musel zakončovat z ostrého úhlu. Chudobin se s přehledem přemístil a zasáhl.
     
    40:33
    Kučerov chtěl projet do útočného pásma středem ledové plochy, ale napadající soupeř jej čistým způsobem odstavil od kotouče a obral jej o zakončení.
     
    40:10
    Stamkos uspěl na úvodním vhazování závěrečné periody. Tampa bude v úvodu třetí třetiny hrát přesilovou hru po vyloučení Radka Faksy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:57.
     
    Střely na branku: 19 – 10
     
    Druhá třetina končí! Ve druhé části jsme se branky nedočkali. Mnohem nebezpečnější přitom byla domácí Tampa, ale hostující Chudobin skvělým výkonem zamkl svou klec a zatím drží Dallas v boji o bodový zisk. Hosté během druhé části vystřelili jen dvakrát. Po čtyřiceti minutách platí stav 1:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Radek Faksa – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:36
    Pavelski si zkomplikoval život v obranném pásmu a málem daroval kotouč soupeřům. Defenziva Tampy zatím hraje s velkou jistotou.
     
    38:09
    Sergačjov střílel zápěstím z levé strany, nicméně jeho pokus Chudobin viděl celou dobu a připsal si další jistý zákrok.
     
    37:32
    Corey Perry si dal pozor na nahození z levé strany a jednoduše vyhodil puk bekhendem za modrou čáru. Tampy už se opět tlačí vpřed.
     
    37:03
    Kučerov dostal po parádní kombinaci přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově pálil příklepem, ale Chudobin předvedl zákrok zápasu!
     
    36:19
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    36:03
    Stamkos se s pukem na čepeli prosmýkl do útočného pásma, kde se zbavil prvního soupeře, ale zakončením zápěstím minul přední tyč.
     
    35:29
    Ve vysoké rychlosti vlétl do útočného pásma Brayden Point, ale autor vyrovnávací branky si puk posunul před sebe příliš daleko. Chudobin raději přerušil hru.
     
    35:06
    Kučerov se uvolnil na levé straně, přehodil si puk na forhend a vypálil. Jeho pokus však prolétl kolem vzdálenější tyčky hostující klece.
     
    34:19
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Roope Hintz – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Anthony Cirelli – 2 min., hrubost).
     
    34:19
    Steven Stamkos se před brankou Dallasu prodral k odraženému kotouči, ale pod tlakem obránce jej nedokázal přizvednout nad beton brankáře!
     
    34:06
    Alex Killorn vysunul přihrávkou mezi obránce rozjetého Hedmana, ale poslední zadák v bílém dresu Dallasu mu špičkou hokejky vypíchl puk od čepele.
     
    33:26
    Maroon střílel zápěstím od modré čáry, ale ani jeho pokus nenašel recept na skvěle chytajícího Chudobina, který zatím drží Dallas ve hře o body.
     
    33:00
    Perry si natáhl kotouč mezi kruhy, odkud vypálil zápěstím, ale jeho ránu Chudobin reflexivně vytěsnil ramenem do ochranné sítě!
     
    32:01
    Hedman podpořil ofenzivu Tampy a v útočném pásmu se pokusil zakončit zápěstím. Jeho ránu Chudobin s přehledem lapil do lapačky.
     
    31:35
    Chudobin si dal pozor na nahození ze středního pásma, vyjel za svou klec a sklepl kotouč na spoluhráče z defenzivy. Dallas může zaútočit.
     
    31:03
    Dallas se opět vymanil ze sílícího tlaku soupeře a vyhodil puk do středního pásma. Hosté ale v posledních minutách rezignovali na ofenzivu.
     
    30:24
    Kučerov dostal přihrávku na středový kruh, zavezl kotouč do útočného pásma a vymyslel skvělou pozici pro Perryho. Druhý jmenovaný ve stoprocentní šanci minul branku!
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme dramatické utkání. Tampa je ve druhé části aktivnější, ale Chudobin je v brance Dallasu jistý.
     
    29:27
    Maroon ustál souboj u hrazení, kde se dobře otočil a přihrál na modrou čáru. Na zakončení si brousil zuby Sergačjov, který ale nevypálil.
     
    29:06
    Tyler Seguin nahodil puk obloučkem do útočného pásma, ale k jeho pobídce se znovu nikdo v bílém nedostal. Oba týmy zatím střídají.
     
    28:34
    Alex Killorn se stáhl do obranného pásma, kde přizvedl hokejku Pavelskimu. Tampa se postupně tlačí zpátky do ofenzivy.
     
    28:03
    Stamkos poslal přihrávku na střed ledové plochy, jenže napadající Klingberg vybojoval kotouč pro hosty. Dallas pokračuje ve vynikajícím bruslení.
     
    27:34
    Sergačjov se jako obránce vydal na výlet za branku Dallasu, poslal přihrávku mezi kruhy, ale Colton z dobré pozice nezvedl puk nad beton gólmana.
     
    27:12
    Rutta nahodil puk ze středního pásma do rohu ledové plochy, ale tam se k jeho pobídce opět nedostal nikdo v tmavém dresu Tampy.
     
    26:45
    Hedman na modré čáře kombinoval s Janem Ruttou, ale ani jeden z domácích obránců si netroufl na zakončení. Defenziva Dallasu teď dobře napadá.
     
    26:12
    Heiskanen z pravé strany poslal přihrávku mezi kruhy, ale obrana Tampy znovu dokázala zasáhnout. Hráči v tmavém mohou rozjet ofenzivní výpad.
     
    25:29
    John Klingberg vyhodil puk z obranného pásma přes celé kluziště na zakázané uvolnění. Vhazování se vrátí zpátky před Chudobina.
     
    25:06
    Steven Stamkos neustál souboj za brankou Dallasu, ale rozhodčí tentokrát vylučovat nebudou. Tampa přesto zůstává nastěhovaná v útočném pásmu.
     
    24:29
    Alex Killorn spěchal za nahozením do útočného pásma, ale obránce Dallasu byl o něco rychlejší a nepustil domácího střelce do zakončení.
     
    24:02
    Andrej Vasilevskij vyjel za svou klec, kde zastavil nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Ruský brankář je při rozehrávkách přesný.
     
    23:29
    Patrick Maroon střílel z levé strany útočného pásma, ale před Chudobinem se do jeho rány postavil obránce, který puk srazi k hrazení.
     
    23:06
    Radek Faksa napadal rozehrávku Tampy v jejím obranném pásmu. Český útočník získal kotouč pro Klingberga, jehož ránu domácí brankář hravě lapil.
     
    22:33
    Perry výborně ustál souboj za brankou Dallasu, bekhendem přiklepl kotouč mezi kruhy, ale Brayden Point pohotovou střelou trefil Chudobina!
     
    22:06
    Tampa už má tlak v útočném pásmu, nicméně nikdo v tmavém dresu se nedostává do zakončení. Obrana Dallasu má v úvodu druhé třetiny plno práce.
     
    21:36
    Ryan Suter zastavil ve středním pásmu nepřesnou rozehrávku domácí Tampy, nicméně kombinace Dallasu neměla dlouhého trvání.
     
    21:06
    Victor Hedman střílel z levé strany útočného pásma, ale Chudobin se výborně přesunul k pravé tyči své branky a ramenem přizvedl kotouč na břevno!
     
    20:35
    Tampa se vydala do útoku po pravém křídle, ale Point na levé straně neobešel důrazného obránce v bílém dresu Dallasu.
     
    20:10
    Tampa uspěla na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek bude chtít navázat na zlepšený výkon ze závěru úvodní periody.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:04.
     
    Střely na branku: 10 – 9
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavý hokej. Hostující Dallas rozjel dnešní duel o něco lépe. Ve 14. minutě poslal hosty do vedení přesnou dělovkou Esa Lindell. Tampa ale poté dostala k dobru přesilovku, kterou v závěru třetiny přetavil ve vyrovnání Brayden Point.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:47 Brayden POINT - 1:1
     
    19:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí Tampa v závěru první třetiny využívá přesilovku a dotahuje se soupeřem krok! Hráči v černém měli obrovský tlak. Puk se od zadního mantinelu odrazil před branku. Kučerov kotouč poslal mezi kruhy a důrazný BRAYDEN POINT se prosadil! Asistence: Nikita Kučerov, Viktor Hedman.
     
    19:09
    Point se před brankou Dallasu snazil dorazit za záda brankáře odražený kotouč, ale Chudobin se skvěle roztáhl a betonem poslal puk mimo branku.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:29
    John Klingberg v rohu obranného pásma sice získal kotouč pro Dallas, ale nedokázal jej vyhodit za modrou čáru. Tampa se v útočném pásmu dobře pohybuje.
     
    18:00
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Ryan Suter – 2 min., krosček).
     
    17:20
    Mohlo být vyrovnáno! Před brankou Dallasu se po odraženém kotouči natahoval Nikita Kučerov, ale jeho pokus bekhendem Chudobin skvěle vyrazil.
     
    17:03
    Point dostal přihrávku na levou stranu, po které se tlačil do útočného pásma, nicméně ani během této akce mu nikdo v černém nepřijel pomoci.
     
    16:23
    Alex Killorn se před brankou Dallasu snažil puk ze vzduchu tečovat za záda brankáře, ale puk se mu svezl po čepeli a Chudobina vůbec neohrozil.
     
    16:09
    Dallas v první třetině brání na jedničku. Hosté skvěle napadají rozehrávku Tampy od červené čáry. Oproti duelu na ledě Floridy je to jako světlo a tma.
     
    15:34
    Nikita Kučerov dostal ve středním pásmu přihrávku do jízdy, prosmýkl se přes modrou čáru, ale zápěstím netrefil klec hostujícího Dallasu.
     
    15:03
    Dallas se před napadajícími soupeři ubránil vyhozením do středního pásma. Tampa má nyní na ledě elitní formaci, která se ihned tlačí vpřed.
     
    14:36
    Brayden Point se stáhl do obranného pásma, kde spoluhráčům v tmavých dresech pomohl získat odražený puk. Tampa se tlačí vpřed.
     
    14:10
    Dallas je po vstřelení úvodní branky pořádně nabuzený a nadále se tlačí do ofenzivy. Robertson ale neustál souboj v rohu kluziště, kde přišel o puk.
    13:48 Esa LINDELL - 0:1
     
    13:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostující Dallas se dostává do vedení! Hosté dostali domácí pod tlak v jejich obranném pásmu. Do zakončení od modré čáry se nakonec opřel ESA LINDELL a jeho dělovka se od tyčky odrazila do branky! Asistence: Joe Pavelski.
     
    13:29
    Hedman si v obranném pásmu nechtěl před napadajícím soupeřem komplikovat život a raději puk nahodil obloučkem do středního pásma.
     
    13:03
    Pierre-Édouard Bellemare se dostal do útočného pásma, kde se zbavil obránce a zakončil z ostrého úhlu. Jeho pokus se jen otřel o boční síť.
     
    12:30
    Chudobin musel po delší době zasahovat. Od modré čáry zkusil své štěstí Jan Rutta, ale jeho tečovanou střelu zápěstím hostující brankář pokryl.
     
    12:03
    Joseph se na pravé straně zbavil soupeře a přihrál na modrou čáru. Následné zakončení však skončilo vedle levé tyčky.
     
    11:24
    Joe Pavelski se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči, ale jeho rána skončila na betonu domácího gólmana. Tampa ale nechává soupeři příliš mnoho místa.
     
    11:00
    Michael Raffl střílel z pravé strany útočného pásma, ale jeho rána si našla cestu do lapačky domácího brankáře. Vasilevskij je zatím pozorný.
     
    10:29
    Radek Faksa se stáhl pro kotouč až do obranného pásma, kde si před napadajícím soupeřem musel pomoci vyhozením kotouče odrazem o mantinel.
     
    10:03
    V polovině první třetiny zakončil dělovkou od modré čáry Bogosian, ale jeho rána nakonec prolétla kolem branky a zaduněla o zadní mantinel.
     
    09:34
    Mathieu Joseph na levé straně získal volný puk, dobře se s ním otočil, ale rozehrávkou na křídlo nenašel rozjetého spoluhráče v tmavém dresu.
     
    09:03
    Kučerov si v útočném pásmu navedl kotouč do dobré pozice mezi kruhy, ale ruská hvězda zakončením zápěstím zasáhla jen brusle prvního obránce.
     
    08:28
    John Klingberg za brankou Dallasu získal volný kotouč a rozjel další akci svého mužstva. Jeho rozehrávka ale skončila u prvního soupeře v černém.
     
    08:06
    Pavelski potáhl kotouč do útočného pásma, kde jej přenechal Hintzovi, jehož ránu domácí gólman jen kontroloval pohledem.
     
    07:26
    K odraženému kotouči se před brankou Tampy prodral důrazný Radek Faksa, který chtěl pohotově dorážet, ale obránce v černém mu na poslední chvíli přizvedl hůl!
     
    07:06
    Esa Lindell na modré čáře zastavil kotouč a zakončil příklepem. Jeho dělovka skončila na betonu domácího brankáře.
     
    06:34
    Alex Killorn se po pravém křídle dostal do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend, jenže jeho pokus skončil vedle zadní tyčky.
     
    06:02
    Hedman z levé strany nahodil kotouč za branku Dallasu, ale útočníci domácího celku se zatím nedostávají do zakončení. Dallas v úvodu brání pozorně.
     
    05:29
    Kučerov získal kotouč v rohu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, ale tam neměl nikoho v černém dresu domácí Tampy.
     
    05:03
    Chudobin si dal pozor na Bogosianovu ránu od modré čáry a jednoduše schoval kotouč do lapačky. Hostující brankář v úvodu působí jistým dojmem.
     
    04:29
    Hosté v plném počtu.
     
    04:06
    Hosté znovu vyhodili puk podél mantinelu za branku Tampy, jenže tam nebyl nikdo z hokejistů v bílém. Tampa se v přesilovce nedostává do zakončení.
     
    03:28
    Dallasu se podařilo získat kotouč, který hosté pohotově vyhodili přes celé kluziště za klec domácí Tampy Bay. Hráči v černém už se znovu tlačí vpřed.
     
    03:00
    Tampa se v úvodu přesilovky usadila v útočném pásmu, ale zakončení z pravé strany ledové plochy skončilo v lapačce připraveného brankáře.
     
    02:29
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Tyler Seguin – 2 min., podrážení).
     
    02:27
    Dallasu se znovu nepovedl přechod do útočného pásma. Nahození na levou stranu skončilo na zakázaném uvolnění. Hra se vrátí před klec hostů.
     
    02:06
    Vasilevskij si dal pozor na nahození ze středního pásma, vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    01:39
    Dallas se také poprvé v utkání vydal do ofenzivy. Joe Pavelski spěchal za nahozením na levou stranu útočného pásma, ale nesetkal se s podporou spoluhráčů.
     
    01:06
    Sergačjov si prodloužil pobyt na ledě, ale jeho přihrávku na levou stranu protečoval jeden z hokejistů Start na střídačku.
     
    00:41
    Michail Sergačjov poslal přihrávku na střed, ale rozjetý Patrick Maroon se nedostal přes modrou čáru. Hráči Dallasu skvěle napadají od červené čáry.
     
    00:10
    Tampa uspěla na úvodním vhazování a hned se vydala do ofenzivy. První nahození na levou stranu však skončilo v moci zadáků Dallasu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Tampa bude hrát v černém, zatímco Dallas oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh, Bogosian, Sergačjov – Kučerov, B. Point, M. Joseph – Stamkos, Cirelli, Killorn – Perry, Bellemare, Maroon – Somppi, Colton, Katchouk.

    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – M. Heiskanen, R. Suter, J. Klingberg, Lindell, Hakanpää, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Seguin, Jamie Benn, Peterson – Glendening, Faksa, M. Raffl – Kiviranta, Rhett Gardner, Kero..
     
    Tampa Bay Lightning

    Domácí Tampa Bay je na tom mnohem lépe. Nejlepší celek NHL z posledních let má po třiceti devíti odehraných zápasech na svém kontě padesát pět bodů a patří mu druhá pozice Východní konference. Lépe je na tom jen Florida, která navíc odehrála o dva zápasy méně. Z posledních pěti zápasů Tampa vybojovala hned osm bodů. Jedinou porážku si připsala doma s Bostonem. Naposledy zvítězila 4:2 nad Vancouverem. Nejproduktivnějším hráčem je Steven Stamkos, který mí na kontě čtyřicet pět bodů.
     
    Dallas Stars

    Hostující Dallas letos neprožívá zrovna povedenou sezónu. Ve třiceti čtyřech odehraných zápasech získali hosté třicet osm bodů a zatím drží jedenáctou pozici tabulky NHL. Na postup do play-off ztrácí jen tři body, ale přesto to budou mít nesmírně náročné. Dallas totiž soupeřům dosud nastřílel jen 98 branek. V posledních zápasech sice doma přehrál Seattle, ale naposledy schytal debakl 1:7 na ledě Floridy. Nejproduktivnějším hráčem Dallasu je Joe Pavelski s třiceti pěti body.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Tampa Bay Lightning a Dallas Stars.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 20. B. Point (Kučerov, Hedman), 51. Colton (Kučerov, C. Foote), 60. Killorn (Stamkos, Cirelli) (t.s.) – 14. Lindell (Pavelski)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman (A), McDonagh, Bogosian, Sergačov, C. Foote – Kučerov, B. Point, M. Joseph – Stamkos (C), Cirelli, Killorn – Perry (A), Bellemare, Maroon – Somppi, Colton, Katchouk.
    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – M. Heiskanen, R. Suter, J. Klingberg (A), Lindell (A), Hakanpää, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Seguin, Jamie Benn (C), Peterson – Glendening, Faksa, M. Raffl – Kiviranta, Rhett Gardner, Kero.

    Rozhodca: Nicholson, Chmielewski – Brisebois, Daisy

    Diváci: 19 092