CFC Janov – Udinese 0:0 (kon.) | Inter – Venezia 2:1 (kon.) | Lazio – Bergamo 0:0 (kon.)
koniec
CFC Janov
0:0 (0:0)
Udinese Calcio
cz Sobota 22.01.2022, 15:00 • Stadio Luigi Ferraris, Janov • Talianska Seria A • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to ode mne vše. Všem tedy přeji příjemný zbytek dnešního dne a celého víkendu při mnoho sportovních přenosech. Od klávesnice se s Vámi loučí Adam Sedlák (17:04:12)
     
    Statistické okénko:

    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:0.
    Střely mimo: 3:2.
    Rohy: 10:4.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 27:1.
    Dělba bodů v Janově přinesla bezbrankovou remízu
     
    Dnešní utkání je u konce! Ve druhé půli jsme opět mohli vidět menší převahu domácích, a to i přesto, že posledních deset minut i s nastavením hráli v pouhých deseti hráčích. Hosté si naopak za celé klání nevypracovali ani jednu slibnou příležitost, která by případně mohla skončit v síti Janovu. Body se tedy dnes budou dělit mezi obě mužstva a ač trochu nespravedlivě to asi v celkovém součtu takto mělo být. Konečný stav zápasu 0:0.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ke konci utkání jsme ještě byli svědky rohového kopu domácích, který ale nebyl nebezpečný, jelikož skončil velmi brzy na hlavičce Iyenoma Destinyho Udogiea, jenž míč ihned poslal, co nejdál od své branky.
     
    90+3
    Manolo Portanova si sice říkal o nahrávku, ovšem když ji dostal, tak naprosto selhal. Přeci jen zpracování na hranici vápna by mělo být pro tohoto středopolaře už spíše samozřejmostí.
     
    90+2
    Jean-Victor Makengo se ještě odhodlal k průniku na útočnou polovinu, ale moc nepochodil, jelikož míč velmi záhy ztratil, a to zásluhou vynikajícího obranného zákroku střídajícího Riccarda Calafioriho.
     
    90+1
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Tolgay Arslan, přichází Mato Jajalo.
     
    90+1
    Z následného rohu se žádné nebezpečí nekonalo, jelikož míč zaplaval přesně do rukavic připraveného brankáře Marca Silvestriho, který s dalším průběhem hry rozhodně spěchat nemusí.
     
    90
    V poslední minutě základní hrací doby můžeme konstatovat, že uvidíme rohový kop, jelikož nahrávku od Felipeho Caiceda si srazil za brankovou čáru Nehuén Pérez.
     
    89
    Domácí aktuálně drží míč bezpečně u své svatyně, jelikož se nechtějí především dopustit žádné zbytečné chyby. Svou kombinací ale nevydávají zrovna vysoké sebevědomí.
     
    88
    Ke konci utkání jsme ještě byli svědky velmi zajímavého kontru, který ale zakončil Isaac Success úplně mimo branku domácích, jenž tak přežili další krizový moment. Posléze budou rozehrávat.
     
    87
    Rychlý výpad domácích nebyl příliš nebezpečný, protože Zinho Vanheusden zamířil z pravé strany jen za autovou čáru, a proto o míč přišel. Následuje vhazování hostí.
     
    86
    Nehuén Pérez jen potvrdil mou predikci dalšího ostrého zákroku od nějakého z hráčů. Tentokrát opravdu tvrdě poslal k zemi Felipe Caiceda, který ale s přispěním štěstí bude v utkání pokračovat.
     
    85
    Hra se začíná s koncem utkání čím dal tím více vyostřovat. Důkazem toho je několik tvrdých zákroků, které ale hlavní arbitr posuzuje se souladem s pravidly, a proto hra nepřetržitě pokračuje.
     
    84
    Dlouhý nákop za obranu od Nehuéna Péreze nebyl nijak nebezpečný, jelikož zamířil v celkovém součtu až do rukavic brankáře Salvatora Siriga, jenž si tak celou situaci s přehledem pohlídal.
     
    84
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Caleb Ekuban, přichází Riccardo Calafiori.
     
    83
    Salvatore Sirigu si po zpracovaném centru do vlastní ruk ihned vyběhl na kraj svého vápna k rychlé rozehrávce. Hlavní arbitr ho ale rychle zastavit, jelikož všemu předcházel jasný faul od Gerarda Deulofeua.

    Adam Sedlák

    Góly:

    Karty:   39. Sturaro (JAN), 73. Portanova (JAN) – 40. Makengo (UDI), 73. T. Arslan (UDI), 86. N. Pérez (UDI)   79. Cambiaso (JAN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 3:2. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 27:1.
    CFC Janov: Sirigu – Hefti, Bani, Vanheusden, Vásquez (55. Cambiaso) – Sturaro (C), Badelj, Portanova – Ekuban (84. Calafiori), Yeboah, Destro (67. F. Caicedo).
    Náhradníci: Marchetti, Šemper – Bianchi, Buksa, F. Caicedo, Calafiori, Cambiaso, Galdames, Nikola Maksimović, A. Masiello, Melegoni, Pandev.

    Udinese Calcio: Silvestri – Becao, Nuytinck (C), N. Pérez – N. Molina, T. Arslan (90+1. Jajalo), Walace, Makengo, Soppy (68. Udogie) – Beto (73. Success), Deulofeu.
    Náhradníci: Piana, Santurro – Ianesi, Jajalo, Marí, Nestorovski, Pinzi, Pussetto, Samardžič, Udogie, Success, Zeegelaar.

    Rozhodca: Doveri – Bindoni, Maccaddino – Santoro