Team Squid Game - Team La Casa de Papel Vítěz: Brichta, Fajk (kon.) | Martin "Budík" Budín - Lukáš "Huhu" Procházka Vítěz: Budík (kon.)
Danny TvTwixx - Vítek z Fizistyle Vítěz: Vítek (kon.) | Lukáš "Luktuma" Tůma - Tadeáš Veselý Vítěz: Tůma (kon.)
Filip Grznár - Michal "Psycho Michal" Peštuka Vítěz: Grznár (kon.) | Honzi Michálek - Martin "Bez Trika" Binder Vítěz: Michálek (kon.)
Silvia Dellai - Valérie "xHolakys" Holáková Vítěz: Holáková (kon.) | Marek "Datel" Valášek - Dominik "Vercetti" Vyšata Vítěz: Valášek (kon.)
koniec udalosti
Martin "Budík" Budín - Lukáš "Huhu" Procházka

Vítěz: Budík

Sobota 22.01.2022, 20:00 • Český Těšín • Clash of the Stars
     
    Martin Budín byl naprosto suverénní a potvrdil roli favorita! V pozápasovém rozhovoru naznačil, že si rád střihne další zápas a odpoví na jakoukoliv výzvu. (20:10:49)
     
    Vítěz: Martin "Budík" Budín (TKO)
     
    01:28
    Konec zápasu.
     
    01:28
    Huhu se vrátil do boje, ale přišel skvělý zvedák od Budíka, po kterém rozhodčí ukončuje tento duel!
     
    01:00
    Budík dostal soupeře na pletivo a zásoboval ho údery. Máme tu další počítání!
     
    00:35
    Zápas pokračuje a Budík předvádí kvalitní pohyb a práci přední rukou.
     
    00:10
    Huhu se po prvním pravém háku dostal na zem! Rychle se postavil, ale je počítán.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    V oktagonu je také Budík.
     
    Jediný boxerský souboj na kartě se blíží. Ke klecovým dvířkám už jde Huhu.
     
    Vážení

    Další zápas ve volné váze
    Huhu přišel na váhu se 115,7 kg. Budík bude v zápase těžší, konkrétně vážil den před zápasem 122,4 kg.

    Huhu do Budíka na staredownu strčil a dle svých slov tím oplatil Budíkův aktivnější staredown z úvodní tiskové konference.
     
    Jediný zápas, který proběhne podle pravidel boxu. Už tisková konference nabídla zajímavou slovní přestřelku. Huhu často zmiňoval, že hvězdy na zápas trénovat ani nemusí, ale nakonec je opak pravdou a do tréninku se s vervou pustil. Jeho původní slova kritizoval také Budíkův kamarád Honzi Michálek s tím, že tento sport nebere vážně.
    Staredown probíhal nejprve klidně, ale poté Budík po vzoru Iona Hulka Cutelaby působícího v UFC zblízka zařval do obličeje Procházky.
    Na závěrečné tiskové konferenci se oba vsadili, že poražený dá celý svůj honorář na nemocnou holčičku Ninu ze Slovenska, kterou podpoří také organizace jako celek.

    Martin "Budík" Budín

    Budík připravující se na boxerské utkání v gymu KBC Tábor se proslavil jako TikToker, kde ho nyní sleduje přes 116 tisíc uživatelů. Na krátkých videích je často k vidění s dalším účastníkem galavečera, Honzim Michálkem, se kterým patří do skupiny Epic Bros. Obsah jeho TikToku se často týká jídla a různých výzev. Dle kurzů vstupuje do zápasu jako naprostý favorit.


    Lukáš "Huhu" Procházka

    Člen TVTwixx má také svůj vlastní kanál na YouTube a Instagramu, kde ale zatím nedosahuje takových individuálních čísel. Na tiskové konferenci působil velmi sebevědomým dojmem na to, že nemá s bojovými sporty prakticky žádné zkušenosti. Podle jeho sociálních sítích lze ale usoudit, že poctivě trénuje, a to poslední dobou zejména s Michalem Peštukou, který se postaví tváří v tvář Filipu Grznárovi. Huhu si vyzkoušel také tréninky pod Robertem Rosenbergem a Lucií Pudilovou.
     
    Nově vzniklou organizaci Clash of the Stars čeká první akce, která se uskuteční v Českém Těšíně bez účasti fanoušků. Ti můžou galavečer sledovat prostřednictvím placeného přenosu. Šest zápasů se odehraje v MMA, jeden v boxu a jeden v kickboxu. Největší specialitou bude MMA souboj dva na dva.
    Organizace svým zaměřením reaguje na aktuální trend soubojů známých osobností. Většina z těch, co se tento večer v kleci představí, si udělala jméno na platformách jako jsou YouTube, TikTok nebo Instagram. V akci budou ale také rapper nebo herečka z filmů pro dospělé.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

    Dávid Švec