Team Squid Game - Team La Casa de Papel Vítěz: Brichta, Fajk (kon.) | Martin "Budík" Budín - Lukáš "Huhu" Procházka Vítěz: Budík (kon.)
Danny TvTwixx - Vítek z Fizistyle Vítěz: Vítek (kon.) | Lukáš "Luktuma" Tůma - Tadeáš Veselý Vítěz: Tůma (kon.)
Filip Grznár - Michal "Psycho Michal" Peštuka Vítěz: Grznár (kon.) | Honzi Michálek - Martin "Bez Trika" Binder Vítěz: Michálek (kon.)
Silvia Dellai - Valérie "xHolakys" Holáková Vítěz: Holáková (kon.) | Marek "Datel" Valášek - Dominik "Vercetti" Vyšata Vítěz: Valášek (kon.)
koniec udalosti
Daniel "Danny TvTwixx" Sonnleitner - Vít "Vítek z Fizistyle" Daněk

Vítěz: Vítek

Sobota 22.01.2022, 20:20 • Český Těšín • Clash of the Stars
     
    Vítek v rozhovoru řekl, že by rád ještě do nějakého zápasu časem šel, ale aktuálně nemá vybraného soupeře.
    Stejně jako předchozí vítězové v rámci dnešního večera předvedl i on naprosto dominantní představení a doručil skvělou submisi. (20:26:51)
     
    Vítěz: Vít "Vítek z Fizistyle" Daněk (submise – rear naked choke).
     
    01:43
    Konec zápasu.
     
    01:43
    Vypadalo to, že tento pokus o submisi nikam nepovede a Vítek by si mohl odvařit ruce, ale Danny nakonec odklepal a máme dalšího rychlého vítěze!
     
    01:25
    Bránění ze strany Dannyho pokračuje. Vítkovi se nedaří vylepšit pozici, ale kontroluje situaci.
     
    01:00
    Zatím to není čistý rear naked choke. Držení jde spíš přes Dannyho čelist.
     
    00:30
    Danny má Vítka v zádech a brání se škrcení.
     
    00:13
    Vítek šel hned po nohách soupeře a bere ho na zem.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    V kleci máme Vítka a právě začíná hrát nástupová píseň Move Your Body jeho soupeře Dannyho.
     
    Vážení

    Limit byl nastaven na 90 kilogramů.
    Vítek přišel na váhu o půl kilo lehčí než je stanovený limit. Danny měl 74,9 kg.
     
    Souboj podle pravidel MMA (bez točivých pák na nohy a loktů) obstará dvojice Daniel "Danny TvTwixx" Sonnleitner a Vit "Vitek z Fizistyle" Daněk. Tito dva byli asi nejméně nápadnou dvojicí na tiskové konferenci. Nedošlo k žádným osobním útokům. Velkým kurzovým favoritem je Vítek.


    Vit "Vitek z Fizistyle" Daněk

    Vítek má na svém Instagramu 116 tisíc sledujících a na kanále FIZIstyle, jehož je s Fizim součástí, mají přes 700 tisíc odběratelů. YouTubový kanál má obsah hlavně v podobě různých výzev a většina z nich má přes milion zhlédnutí. Samotný Vítek moc informací ohledně tréninku neposkytuje. Každopádně prozradil, že musel shazovat několik kilogramů do váhy.


    Daniel "Danny TvTwixx" Sonnleitner

    Hlavní postava kanálu TvTwixx s více jak 800 tisíci odběrately. Danny musel do váhy na rozdíl od svého soupeře naopak přibírat. Prozradil, že oproti minulosti úplně vynechal posilovnu a činky a soustředil se jen na trénink MMA. Přípravu měl zejména v Padera Gymu a užil si také trénink pod Lucií Pudilovou.
     
    Nově vzniklou organizaci Clash of the Stars čeká první akce, která se uskuteční v Českém Těšíně bez účasti fanoušků. Ti můžou galavečer sledovat prostřednictvím placeného přenosu. Šest zápasů se odehraje v MMA, jeden v boxu a jeden v kickboxu. Největší specialitou bude MMA souboj dva na dva.
    Organizace svým zaměřením reaguje na aktuální trend soubojů známých osobností. Většina z těch, co se tento večer v kleci představí, si udělala jméno na platformách jako jsou YouTube, TikTok nebo Instagram. V akci budou ale také rapper nebo herečka z filmů pro dospělé.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:20.

    Dávid Švec