Team Squid Game - Team La Casa de Papel Vítěz: Brichta, Fajk (kon.) | Martin "Budík" Budín - Lukáš "Huhu" Procházka Vítěz: Budík (kon.)
Danny TvTwixx - Vítek z Fizistyle Vítěz: Vítek (kon.) | Lukáš "Luktuma" Tůma - Tadeáš Veselý Vítěz: Tůma (kon.)
Filip Grznár - Michal "Psycho Michal" Peštuka Vítěz: Grznár (kon.) | Honzi Michálek - Martin "Bez Trika" Binder Vítěz: Michálek (kon.)
Silvia Dellai - Valérie "xHolakys" Holáková Vítěz: Holáková (kon.) | Marek "Datel" Valášek - Dominik "Vercetti" Vyšata Vítěz: Valášek (kon.)
koniec udalosti
Jan "Honzi Michálek" Michálek - Martin "Bez Trika" Binder

Vítěz: Michálek

Sobota 22.01.2022, 21:25 • Český Těšín • Clash of the Stars
     
    Půl minuty před koncem prvního kola dokázal Michálek ukončit svého soupeře tvrdými údery poté, co držel delší dobu soupeře na zemi. Martin se ale také neuvedl vůbec zle. Hrozil svými kopy a dokázal zabojovat v nevýhodné pozici na zemi a dostat se zpět do postoje. (21:32:28)
     
    Vítěz: Jan "Honzi Michálek" Michálek (TKO).
     
    02:37
    Konec zápasu.
     
    02:37
    Michálek vítězí po tvrdých úderech, které už Binder nedokázal ustát a rozhodčí musel souboj ukončit! Zatím asi nejvyrovnanější duel zná stejně jako všechny předchozí svého vítěze už v prvním kole!
     
    02:30
    Honzi dobře trefuje u pletiva!
     
    02:20
    Michálek Bindera neudržel na zemi a jsme zpět v postoji.
     
    01:55
    Martin se snaží utéct ze země a málem se mu to podařilo. Michálek se snaží pracovat v half guardu.
     
    01:20
    Zablokovaný Binderův high kick a Michálek vzal soupeře takedownem na zem.
     
    01:00
    Zápas je přerušen, protože se na podlaze objevila díra. Mezitím se z haly ozývá pokřik na podporu Michálka.
     
    00:40
    Michálek má skvělý pohyb a Martin se snaží kopat. Nohy jsme dnes ještě moc v akci neviděli.
     
    00:15
    Martin si rozmyslel pokus o low kick a poté inkasoval první úder.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    Honzi Michálek si zvolil ke svému nástupu Eminema. Vypadá plně koncentrován a skvěle fyzicky připraven.
     
    Martin Binder už nastupuje do své premiéry za doprovodu písně Tell Me You Love Me od Demi Lovato.
     
    Vážení

    Domluvený váhový limit byl 81 kilogramů.
    Martin měl 80,2 kilogramu. Michálek byl o 200 gramů lehčí.
     
    Další ze soubojů proběhne mezi Honzim Michálkem a Martinem Bez Trika. Na úvodní tiskové konferenci se vůči sobě oba borci dost vymezovali. Michálek svému soupeři přinesl triko, aby prý nemusel chodit všude svlečený, když asi na své triko nemá. Martin se naopak vysmál Michálkovi s Tůmou, že dělají ostudu jednomu z nejtvrdších gymů v republice (MMA Monster Gym), protože si tam točí tanečky na svůj TikTok. Na předzápasové tiskovce už byly obě strany mnohem pokornější. Pro sázkaře je rozhodně favoritem Honzi Michálek.


    Martin "Bez Trika" Binder

    Hlavní platformou Martina je TikTok, kde ho sleduje přes čtvrt miliónu lidí. Jak už přezdívka napovídá, jeho specialitouje, že se všude objevuje bez trika. Dle svých slov má za sebou minulost v oblasti fitness, ale co se týká MMA tréninků, tak pod pokličku příliš nahlédnout nedal. Několikrát pronesl, že se Michálka chystá zmlátit. Nechme se tedy překvapit, s čím outsider duelu přijde.


    Jan "Honzi Michálek" Michálek

    Michálek absolvoval svou přípravu v MMA Monster Gymu, kde ho vedl známý bojovník Tomáš Fidži Fiala. Společně s Lukášem Tůmou navštívili také domácí posilovnu Karlose Vémoly, který Michálka ve výsledku celkem chválil. Honzi si do zápasu velmi věří a svou výhodu vidí ve větších zkušenostech s tréninkem. Často se slovně naváží do několika ostatních účastníků celé této akce. Podle TikTokeru s více jak půl miliónem sledujících totiž neberou přípravu a tento sport vážně a jsou špatnou reklamou organizace.
     
    Nově vzniklou organizaci Clash of the Stars čeká první akce, která se uskuteční v Českém Těšíně bez účasti fanoušků. Ti můžou galavečer sledovat prostřednictvím placeného přenosu. Šest zápasů se odehraje v MMA, jeden v boxu a jeden v kickboxu. Největší specialitou bude MMA souboj dva na dva.
    Organizace svým zaměřením reaguje na aktuální trend soubojů známých osobností. Většina z těch, co se tento večer v kleci představí, si udělala jméno na platformách jako jsou YouTube, TikTok nebo Instagram. V akci budou ale také rapper nebo herečka z filmů pro dospělé.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 21:25.

    Dávid Švec