Team Squid Game - Team La Casa de Papel Vítěz: Brichta, Fajk (kon.) | Martin "Budík" Budín - Lukáš "Huhu" Procházka Vítěz: Budík (kon.)
Danny TvTwixx - Vítek z Fizistyle Vítěz: Vítek (kon.) | Lukáš "Luktuma" Tůma - Tadeáš Veselý Vítěz: Tůma (kon.)
Filip Grznár - Michal "Psycho Michal" Peštuka Vítěz: Grznár (kon.) | Honzi Michálek - Martin "Bez Trika" Binder Vítěz: Michálek (kon.)
Silvia Dellai - Valérie "xHolakys" Holáková Vítěz: Holáková (kon.) | Marek "Datel" Valášek - Dominik "Vercetti" Vyšata Vítěz: Valášek (kon.)
koniec udalosti
Leo Brichta, Lukáš Fajk - Daniel Šutera, Michal Zbožínek

Vítěz: Brichta, Fajk

Sobota 22.01.2022, 19:40 • Český Těšín • Clash of the Stars
     
    Půl minuty trvala tato premiéra souboje dvojic. Brichta s Fajkem potvrdili předpoklady a ihned dostali své soupeře na zem. Zástěra se Zbožínkem inkasovali sérii úderů a následně byli rychle po sobě ukončeni. (19:50:46)
     
    Vítězové: Leo Brichta, Lukáš Fajk (TKO).
     
    00:32
    Konec zápasu.
     
    00:32
    Oba dva mladí Olomoučané se rychle poroučeli k zemi. Fajk s Brichtou je poté hned dobíjeli na zemi. Nejprve byl ukončen Zástěra a za pár sekund také Zbožínek! Toto byla demolice.
     
    00:08
    Brichta okamžitě posílá k zemi Zbožínka, který se snažil zahájit souboj kolenem. Stejný osud potkal také Zástěru.
     
    00:00
    Začátek 1. kola.
     
    V kleci je každou chvíli doplní velcí favorité. Leo Brichta si to společně s Lukášem Fajkem míří k oktagonu.
     
    Martin Zbožínek s Danielem Šuterou už přicházejí ke kleci. Na oba čeká největší sportovní výzva v jejich kariéře.
     
    Ve studiu se stále diskutuje o jednotlivých zápasech, které nás dnes čekají. Milan Ďatelinka se nejvíc těší na výkony Lea Brichty a Filipa Grznára. Nakonec bylo také trochu pozměněno pořadí dnešních zápasů vzhledem k ohlasům diváků na jednotlivé dvojice.
     
    Ďatelinka na otázku, zda by si taky vyzkoušel zápas ve více lidech, odpověděl s úsměvem, že rád. Možná se tedy i jeho dočkáme v organizaci.
     
    Zatím sledujeme předzápasové studiu. V něm kromě speakera Jíry a promotéra Tomáše Le Syho sedí také zápasník organizace OKTAGON Milan Ďatelinka.
     
    Vážení

    Každá dvojice mohla mít na vážení v součtu maximálně 180 kilogramů.

    Šutera se Zbožínkem navážili dohromady 162 kilogramů. Brichta s Fajkem ukázali, že jsou skuteční profesionálové. Trefili přesných 180.

    Podle Brichtova vyjádření po vážení samotný zápas nebude delší než minutu a půl nebo dvě minuty.
     
    Historický moment čeká českou MMA scénu. To, co už známe z Ruska nebo z Polska se stává i zde skutečností. Souboj dvojic byl odhalen dva dny před samotnou akcí. Na tiskové konferenci se objevily záhadné postavy v oblečení ze seriálů Papírový dům a Hra na oliheň. Masky ze Hry na oliheň si sundala dvojice Leo Brichta a Lukáš Fajk. Původně měl s Fajkem tvořit jeho bratr Jan, který má za sebou dvě výhry v organizaci OKTAGON MMA. Ten ale vypadl ze hry a narychlo zaskakuje Brichta. Proti nim se postaví mladá olomoucká dvojice Daniel Šutera a Michal Zbožínek, kteří budou jasnými outsidery.
    Souboj je vypsán na jedno desetiminutové kolo.

    Leo Brichta

    Jedna z nejznámějších postav českého MMA vyniká skvělým postojem a při skóre 9:3 v profesionálním MMA a výhrami nad borci jako Kohout, Lapilus nebo Hodor nelze pochybovat o jeho kvalitách. Suverénně procházel také postojářským turnajem Oktagon Underground, ale do finále ho nepustilo zranění. Zároveň si lze pamatovat z médií, že má Brichta zkušenost také s chuligánskou scénou, takže takovýto formát zápasu pro něj nebude ničím úplně novým.

    Lukáš Fajk

    Profesionální boxer a kolegy Brichty z PriMMAt Gymu Praha je neporažen s bilancí 2-0. Dá se od něj tedy očekávat kvalitní práce v postoji a jeho soupeři se budou muset mít na pozoru. Fajk také opticky vypadá nejmohutnější ze všech účastníků tohoto souboje.


    Daniel Šutera a Michal Zbožínek

    Oba Olomoučané se věnují MMA. Jednadvacetiletý Zbožínek byl k vidění na akcích Redneck Fight, kde se zápasí mezi balíky se slámou a nejprve prohrál se Samuelem Bílým, poté porazil Michala Severu. Šutera je ještě o rok mladší než Zbožínek. Tento tým může své zkušené soupeře jen překvapit.
     
    Nově vzniklou organizaci Clash of the Stars čeká první akce, která se uskuteční v Českém Těšíně bez účasti fanoušků. Ti můžou galavečer sledovat prostřednictvím placeného přenosu. Šest zápasů se odehraje v MMA, jeden v boxu a jeden v kickboxu. Největší specialitou bude MMA souboj dva na dva.
    Organizace svým zaměřením reaguje na aktuální trend soubojů známých osobností. Většina z těch, co se tento večer v kleci představí, si udělala jméno na platformách jako jsou YouTube, TikTok nebo Instagram. V akci budou ale také rapper nebo herečka z filmů pro dospělé.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:40.

    Dávid Švec