Michael Morales - Trevin Giles Vítěz: Michael Morales (kon.) | Cody Stamann - Said Nurmagomedov Vítěz: Said Nurmagomedov (kon.)
Michel Pereira Lima - André Fialho Vítěz: Michel Pereira Lima (kon.) | Brandon Moreno - Deiveson Figueiredo Vítěz: Deiveson Figueiredo (kon.)
Francis Ngannou - Ciryl Gane Vítěz: F. Ngannou (kon.)
koniec udalosti
Brandon Moreno - Deiveson Figueiredo

Vítěz: Deiveson Figueiredo

Nedeľa 23.01.2022, 05:37 • Honda Center, Anaheim • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Rozhodně nikdo nevypínejte svá zařízení, ale pouze přepněte, protože nás čeká vrchol večera v podobě titulové bitvy Ngannou – Gane, která započne za pár minut. (06:17:09)
    Deiveson Figueiredo se stává staronovým šampiónem muší divize!
     
    Prostě a jednoduše, aktuálně opět vidíme nového šampióna, a proto se nejedná o celé ukončení této titulové trilogie. Brazilec prostě byl trochu přesnějším a nakonec tedy i zaslouženě zvítězil. Nutno vyzdvihnout i výkon jeho soupeře, jenž se totiž též předvedl neuvěřitelně a je znát, že se bude chtít účastnit další odvety. V pozápasovém rozhovoru Brazilec uvedl poděkování především svému soupeři, ale i bývalému šampiónovi váhy Henrymu Cejudovi, který se podílel na jeho přípravě. Dnes se opravdu jednalo o to nejlepší světlo pro sport MMA.
     
    Vítěz: Deiveson Figueiredo (jednomyslně na body – 48:47)
     
    05:00
    Konec zápasu.
     
    04:59
    Závěrečná válka z obou stran byla opravdu neuvěřitelná! Ani jeden ze zápasníku sice tento souboj neukončil. Nicméně toto byla parádní vizitka pro celý sport.
     
    04:23
    Oba bojovníci již pouze vyčkávají do konce, protože ani jeden z nich nechce udělat zbytečnou chybu.
     
    03:51
    Pokus o něco smysluplného od Mexičana na nic nestačilo, jelikož jeho sok si vše hlídá bezpečným krytem.
     
    03:25
    Brazilec začíná působit jednoznačně jistěji, jelikož svého soupeře bez problému tlačí směrem k pletivu,
     
    02:56
    Deiveson Figueiredo poslal na svého soupeře opravdu velmi tvrdou zadní, kterou poslal svého soupeře k zemi. Ten se ale oklepal a následně dokázal i brzy vstát.
     
    02:12
    Rychlá kombinace Mexičana nabrala na koncích, jelikož prostě a jednoduše nebyla dobře trefená.
     
    01:58
    Deiveson Figueiredo se pokusil o další single leg, jenž mu ale opět nevyšel. Jeho soupeř si tyto situace totiž hbitě hlídá.
     
    01:28
    Další pokus o kick z otočky na břicho od Brazilce pronikl až do břicha soupeře, jenž ale stále vypadá v naprostém pořádku.
     
    00:55
    První pokus Brandona Morena o takedown skončil úspěšně, ovšem na zemi se příliš dlouho neohřál, jelikož soupeř vše dokázal rychle postavit.
     
    00:23
    Deiveson Figueiredo poslal svému soupeři velmi ostrý low kick na stojnou nohu, ovšem Mexičan vše s přehledem ustál.
     
    00:00
    Začátek 5. kola.
     
    Ve čtvrtém kole jsme viděli několik přestřelek z obou stran, které ale nijak zajímavě neskončili. Uvidíme tedy, s čím bojovníci vyrukují do posledního části souboje.
     
    05:00
    Konec 4. kola.

    Dávid Švec