Augsburg – Fürth 2:1 (kon.) | Bielefeld – Lipsko 1:1 (kon.) | Dortmund – Hertha 2:1 (kon.)
Leverkusen – Freiburg 2:1 (kon.) | Mainz – Frankfurt 2:2 (kon.) | Mönchengladbach – Hoffenheim 5:1 (kon.)
Stuttgart – Kolín nad Rýnom 2:1 (kon.) | Union Berlín – Bochum 3:2 (kon.) | Wolfsburg – Bayern 2:2 (kon.)
koniec
FC Augsburg
2:1 (1:1)
Greuther Fürth
cz Sobota 14.05.2022, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Nemecká Bundesliga • 34. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Příjemné sobotní odpoledne přeji všem fandům fotbalu. Německá Bundesliga má před sebou závěrečné 34. kolo. My se v něm zaměříme na souboj Augsburgu s Greutherem Fürth.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Augsburg: Gikiewicz – Gumny, Gouweleeuw (C), Oxford, Iago – Caligiuri, Maier, Dorsch, Pedersen – Hahn, Niederlechner.
    Náhradníci: Koubek – Finnbogason, Morávek, Gruezo, Gregoritsch, Günther, Pepi, Uduokhai.
    Trenér: Markus Weinzierl.

    SpVgg Greuther Fürth: Burchert – Griesbeck, Viergever, Itter – Asta, Raschl, Christiansen, T. Tillman, Willems – Ngankam, Hrgota.
    Náhradníci: Linde – Abiama, M. Bauer, Dudziak, Green, Leweling, Jung, Pululu, Seguin.
    Trenér: Andre Mijatović.

    Rozhodčí: Tobias Reichel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodního výkopu se ujali hráči Fürthu, kteří rozehráli na své beky. Balon posílá vysokým obloukem kupředu Gian-Luca Itter.
     
    2
    Hned na úvod jsme viděli pěkně ostrý střet u krajní lajny, kde Max Christiansen skluzem sejmul svého soupeře a vidí za tu hned na startu utkání žlutou kartu.
     
    3
    Fuggerové vyráží po pravé straně kupředu, jenže André Hahn se na pravém křídle dostal s balonem až za krajní čáru.
     
    4
    Balon vhazuje zpět do hry Simon Asta, jenže Greuther se s míčem přes půlící čáru nedostal a kupředu už zase směřují fotbalisté Augsburgu.
     
    5
    Florian Niederlechner se na levé straně pokutového území protlačil k zakončení, ale to nakonec šlo jen do boční sítě svatyně brankáře Saschi Burcherta.
     
    6
    Augsburg vhazuje u pokutového území soupeře, jenže aut Iaga nenašel spoluhráče a následně se André Hahn provinil drobnějším útočným faulem.
     
    7
    Jessic Ngankam stáhl ve středovém kruhu k zemi pronikajícího Arne Maiera a může být rád, že sudí Reichel píská pouze faul.
     
    8
    Daniel Caligiuri se uvolnil na pravém křídle a poslal do vápna Fürthu nepříjemný nízký centr, který však Sascha Burchert chytá do rukavic.
     
    9
    Tohle je penalta pro Augsburg! Hned za hranicí vápna si chtěl André Hahn obhodit Tobiase Raschla, jenž ho však v šestnáctce nešikovně podrazil a sudí Reichel již ukazuje na značku pokutového kopu.
     
    10
    Situace se samozřejmě ještě řeší na videu, na trávníku nyní planou vášně, nicméně sudí už staví míč na značku penalty, kterou zahraje Daniel Caligiuri.
     
    11
    Augsburg právě vstřelil branku!
    DANIEL CALIGIURI se toho vůbec nebál a z penalty poslal balon po zemi přesně k levé tyči. Jeho rána nebyla nejprudší, jenže parametr přesnosti měla naprosto ideální, Sascha Burchert sice trefil stranu, ale na mičudu nedosáhl a ta tak skončila v jeho síti! Augsburg se ujímá vedení 1:0!
     
    12
    Niklas Dorsch nyní ve středu hřiště tvrdým zákrokem srazil na zem Jessica Ngankama, který se jen ztěžka zvedá na nohy.
     
    13
    Sascha Burchert vykopává balon z vlastní šestnáctky až za půlící kruh. Tam se odražený míč dostal do zámezí, vhazovat bude Jetro Willems.
     
    14
    André Hahn zpracoval vysoký centr před šestnáctku Greutheru. Následně ale musí před obranou Fürthu, která se vysunula, ustupovat.
     
    15
    Fuggerové zahájili utkání lépe a tlačí se kupředu, další centr do šestnáctky hostí odvrátila defenziva Fürthu jen na rohový kop. Toho se ujme Daniel Caligiuri.
     
    16
    Robert Gumny se snažil na levém křídle šikovně patičkou obhodit soupeře, jenže balon se dostal těsně do zámezí a čárový si toho všiml.
     
    17
    Sascha Burchert může po souboji na hranici vlastní šestnáctky klidně rozehrát od své klece. Nalevo má volného Gian-Lucu Ittera.
     
    18
    Augsburg vezl ke kleci Greutheru další nebezpečný výpad. Daniel Caligiuri však ve finále poslal z pravé strany moc prudký centr před klec soupeře a balon nikdo nestačil zasáhnout. Ten tak neškodně prošel vápnem Fürthu.
     
    19
    Florian Niederlechner byl faulován ve středu hrací plochy Tobiasem Raschlem. Fuggerové mají k dispozici volný přímý kop ze zajímavé pozici na levé straně hrací plochy.
     
    20
    Daniel Caligiuri to zkusil z větší vzdálenosti přímo na bránu Fürhu. Jeho projektilu však ztrácela razance. Navíc byl umístěn do středu klece soupeře, takže pro Saschu Burcherta to neznamenalo žádný problém.
     
    21
    Augsburg poslal balon vzduchem na levé křídlo, kde však Niklas Dorsch fauloval lehkým podkopnutím Sebastiana Griesbecka.
     
    22
    Sebastian Griesbeck ještě diskutuje se sudím Reichelem o tom, zda by za zákrok na něj neměla být udělena karta, ale arbitr je neoblomný, pro karty sahat nebude.
     
    23
    Sebastian Griesbeck centroval z pravé strany na velká vápno Augsburgu, jenže defenziva domácích byla připravena a odehrála balon do bezpečí.
     
    24
    Fürth právě vstřelil branku!
    Greuther překvapivě srovnává, když střílí gól na 1:1! Tobias Raschl přihrávkou na pravou stranu našel před vápnem Augsburgu JESSICA NGANKAMA, který utaženou křižnou střelou na zadní tyč překonal Rafała Gikiewicze, který se po balonu natahoval marně! Fürth tedy vyrovnává skóre a my začínáme od začátku. Asistence: Tobias Raschl.
     
    25
    Reece Oxford ve středu hrací plochy zastavil faulem rozjíždějící se akci Greutheru a sudí Reichel mu píská nedovolený zákrok.
     
    26
    Na levém křídle se snažil nyní uvolnit Mads Pedersen, který byl ale těsně dostoupen fotbalisty soupeře, kteří mu balon sebrali.
     
    27
    Mads Pedersen se znovu protáhl po levém křídle, kde vyslal kupředu Floriana Niederlechnera a jeho centr do vápna Fürthu sráží Max Christiansen na rohový kop.
     
    28
    Augsburg zahrál rohový kop od levého rohového praporku, míč šel na přední tyč, kde ho však Iago nasměroval vedle svatyně Fürthu.
     
    29
    Fuggerové rozehrávají od vlastní svatyně po pravé straně, balon se obloukem dostal až do vápna Greutheru, kde ho Sascha Burchert chytá do rukavic.
     
    30
    Už už to vypadalo, že sudí pískal faul Niklase Dorsche na Branimira Hrgotu. Opak je však pravdou, arbitr odpískal nedovolené počínání útočníka Fürthu.
     
    31
    André Hahn byl ve středu hřiště povalen na zem Gian-Lucou Itterem, ale získal pro Fuggery zajímavý volný přímý kop z pravé strany.
     
    32
    Arne Maier kroutil pravačkou z pravé strany balon od brány, jenže defenziva Augsburgu zvládla mičudu poslat do bezprčí.
     
    33
    Jessic Ngankam se snažil prodrat po pravém křídle kupředu, když do něj vletěl na pravé straně Niklas Dorsch, jenž si nakonec ublížil a nevypadá to s ním dobře.
     
    34
    Niklas Dorsch je za krajní čárou a potlesk na otevřené scéně nyní sklízí brankář Augsburgu Rafał Gikiewicz, jenž sám rychle přinesl nosítka, aby mohl být kamarád ošetřen.
     
    35
    Niklas Dorsch je nakládán na nosítka a odnášen ze hřiště, je jasné, že bude muset být střídán, uvidíme, kdo jej nahradí.
     
    36
    Niklas Dorsch se stále drží za hlavu, nyní však už na nosítkách opouští hrací plochu a dostane se mu profesionální pomoci. Na lavičce Fuggerů se rozcvičuje Carlos Gruezo.
     
    37
    Střídání v týmu FC Augsburg:
    ze hřiště odchází Niklas Dorsch, přichází Carlos Gruezo.
     
    38
    Fotbalisté Augsburgu se vysunuli po levé straně kupředu. Postup Roberta Gumnyho však soupeř dobře zastavil, když mu ukopl balon do zámezí.
     
    39
    Daniel Caligiuri vhodil míč na levé straně hrací plochy zpět do hry. Jenže Fuggerům se nepovedlo prodrat se na pravém křídle kupředu.
     
    40
    Nyní jsme viděli několik soubojů ve středu hrací plochy, meruna nakonec letí k bráně Fürthu, od které v klidu rozehraje Sascha Burchert.
     
    41
    Branimir Hrgota se snažil na levém křídle prodrat ke střele, ale byl tvrdě dohrán soupeřem a obrán o míč na hranici pravidel.
     
    42
    Na druhé straně také ostrý skluz pod nohy, Madse Pedersena nabral na kopačky jak býk na rohy Sebastian Griesbeck.
     
    43
    Sebastian Griesbeck vidí za svůj faul na Pedersena žlutou kartu, ačkoliv se ještě nyní dost diví tomu, že nebyl trestán faul na Hrgotu.
     
    44
    Arne Maier se prohnal po pravé straně rychle kupředu, jenže apas pod sebe procpat ke spoluhráči nezvládl. Dobře zapracoval Sebastian Griesbeck.
     
    45
    Útočný faul je nyní pískán Tobiasi Raschlovi, který v šestnáctce Augsburgu nakopl jednoho z protihráčů. Rafał Gikiewicz může vykopávat od své klece.
     
    45+1
    Balon vyslaný z půle Greutheru pomalu doskákal do vápna Fuggerů. Tam jej Rafał Gikiewicz sebral rukavicemi a vykopává za půlící kruh.
     
    45+2
    Florian Niederlechner se snažil na levé straně prodrat k bráně Fürthu, ale byl mu pískán ofsajd. Sudí Reichel nastavil tři minuty nad rámec základní hrací doby v první půli.
     
    45+3
    Sascha Burchert si nyní dával s rozehrávkou od vlastní svatyně tak na čas, že nakonec arbitrovi Reichelovi došla trpělivost a první poločas ukončil.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První půle souboje Augsburgu s Fürthem je za námi. Sledovali jsme taktikou poměrně svázaný duel, ve kterém byla nouze o šance. Viděli jsme poměrně důrazný fotbal, v němž bylo mnoho soubojů. Fürth zatím překonává očekávání a na to, že letos byl jasně nejhorším týmem Bundesligy, je dnes Augsburgu zatím poměrně vyrovnaným soupeřem. Fuggerové se dostali do vedení díky proměněné penaltě, kterou v 11. minutě zahrál Daniel Caligiuri. O 13 minut později pak srovnal Jessic Ngankam krásnou ranou k levé tyči, která šla za háčky svatyně Gikiewicze. Stav je tak po první pětačtyřicítce vyrovnaný – 1:1. Uvidíme, co přinese druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:34.
     
    Hráči přichází na hrací plochu, druhý poločas začne za malou chvilku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Augsburg:
    ze hřiště odchází Robert Gumny, přichází Raphael Framberger.
    ze hřiště odchází Mads Pedersen, přichází Michael Gregoritsch.

    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth:
    ze hřiště odchází Max Christiansen, přichází Paul Seguin.
     
    47
    Sascha Burchert odkopává balon od vlastního pokutového území na středový kruh, kde o něj oba celky svádí další větší osobní souboj.
     
    48
    Paul Seguin se uvedl zajímavou akcí na levé lajně, při níž ale nakonec přišel o míč a ještě fauloval, takže standardku zahrává Augsburg.
     
    49
    Fuggerové zahrávali rohový kop z pravé strany, který si vzal na starost Daniel Caligiuri. Jeho centr na malý čtverec však defenziva Fürthu zvládla odvrátit.
     
    50
    Michael Gregoritsch zahrával volný přímý kop téměř z půlící čáry. Balon z jeho kopačky si ve vápně Greutheru našel pouze Sascha Burchert.
     
    51
    Gian-Luca Itter se na pravé straně šikovně vyhnul jednomu soupeři. Druhý mu ale ukopl balon do zámezí. Na půlící čáře budou hráči Füthu vhazovat.
     
    52
    Na trávník se valí mračna kouře, protože fandové na stadionu zapálili nějakou pyrotechniku. Během toho odvrátila defenziva hostí centr Floriana Niederlechnera z pravého křídla.
     
    53
    A ten kouř z dýmovnic začíná houstnout, sudí Reichel balí balon do náruče a nechává přerušit hru, než se oblak kouře trochu rozptýlí.
     
    54
    Sascha Burchert už ale může rozehrát, dým se trochu rozestoupil a na hřišti je opět vidět. Přímočará akce Fürthu ale nebyla úspěšná, odražený balon sbírá na druhé straně Rafał Gikiewicz.
     
    55
    Daniel Caligiuri se snažil projít na pravém kraji hrací plochy, jenže fotbalisté Greutheru jej zdvojili a Nick Viergever mu balon od nohy odkopl.
     
    56
    Iago vhazuje balon na levém kraji hrací plochy zpět do hřiště. Jeho aut ale marně zpracovával Michael Gregoritsch. Simon Asta nyní pošle balon zpět do hry ze zámezí.
     
    57
    Simon Asta se nyní prodral na pravé straně kupředu a málem se s míčem dostal až do šestnáctky Augsburgu, cestu mu ale zastoupil Reece Oxford.
     
    58
    Fürth je nyní překvapivě aktivnějším celkem na hrací ploše, Fuggerové trochu vypadli z tempa a hrají až druhé housle.
     
    59
    André Hahn se z pravé strany natlačil do šestnáctky Greutheru a srazil se zde s Gian-Lucou Itterem, který má zdravotní problém. Zakončení záložníka Augsburgu na bránu Fürthu nemířilo.
     
    60
    Greuther drží míč na půlící lajně, Nick Viergever a Sebastian Griesbeck si jej mezi sebou vyměňují krátkými přihrávkami.
     
    61
    Od pravého rohového praporku bude zahrávat standardní situaci Jessic Ngankam, jeho centr na zadní tyč však uplatnění nenašel.
     
    62
    Branimir Hrgota zpracovával balon na levé straně vedle vápna Augsburgu, důrazně jej dostoupil Raphael Framberger, který jej srazil na hrací plochu, za což je mu pískán faul.
     
    63
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth:
    ze hřiště odchází Jessic Ngankam, přichází Gideon Jung.
    ze hřiště odchází Jetro Willems, přichází Jamie Leweling.
     
    64
    Volný přímý kop z levé strany zahráli fotbalisté Fürthu na zadní tyč, kde se však nejvýš do šplhu vyšrouboval Jeffrey Gouweleeuw.
     
    65
    Nyní Fürth zahrával rohový kop z levé strany a a na zadní tyči vyplaval volný Branimir Hrgota, jenž však mičudu z bezprostřední blízkosti zatlačil jen pod Rafała Gikiewicze, jenž byl na zemi včas a balon chytá!
     
    66
    Na levém křídle se nyní snažil prodrat kupředu Gideon Jung, kterému sice hráči Augsburgu odkopli míč do zámezí, ale Fürth může vhazovat.
     
    67
    Fotbalisté Greutheru se stále drží na balonu a jsou jednoznačně aktivnějším celkem druhé půle. Nyní šel po křídle vpřed Jamie Leweling, kterého ale faulem zastavil Carlos Gruezo.
     
    68
    Fuggerové to zkusí po levém křídle, Arne Maier však má cestu vpřed zastoupenou, takže vrací mičudu za sebe na Carlose Grueza.
     
    69
    Střídání v týmu FC Augsburg:
    ze hřiště odchází Florian Niederlechner, přichází Alfred Finnbogason.
     
    70
    Alfred Finnbogason a Simon Asta se srazili ve vzdušném souboji hlavami, zatímco útočník Augsburgu plive krev z úst, obránce Fürthu má tržnou ránu ve vlasech, lékaři obou celků tak mají co dělat.
     
    71
    Minimálně zranění Simona Asty je jednoznačně na střídání. Alfred Finnbogason mezitím počítá jazykem zuby a zkoumá, zda se mu nějaký nekýve.
     
    72
    Simon Asta je ošetřován přímo na hřišti, Alfred Finnbogason je kousek za krajní čarou. Obránce Fürthu má ovázanou hlavu, ale byl bych raději, kdyby střídal, jeho rána ve vlasech nevypadala dobře.
     
    73
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth:
    ze hřiště odchází Tobias Raschl, přichází Julian Green.
     
    74
    Simon Asta i Alfred Finnbogason jsou schopni pokračovat ve hře. Balon zatím drží na levém křídle Iago.
     
    75
    Iago tvrdě dohrál Simona Astu u rohového praporku. Ten následně vzal míč do dlaní, aby se nemohlo hrát, sudí Reichel to ale nemíní trpět a ukazuje mu žlutou kartu za zdržování hry.
     
    76
    Sascha Burchert poslal daleký výkop od své branky. Balon skončil za půlícím kruhem, kde jej opět vybojovali hráči Fürthu.
     
    77
    Julian Green se hnal z levé strany do vápna Augsburgu, jenže při pokusu o přešlapávačku upadl a pořádně si nabil ústa. Obrana Fuggerů se pobavila.
     
    78
    Simon Asta je nyní se zářivým obvazem na hlavě na hřišti snadno identifikovatelný. Aktuálně vhazuje míč zpět do hry na pravé straně u půlící lajny.
     
    79
    Gideon Jung zahrával rohový kop z levé strany, ten obrana Fuggerů odvrátila na další roh. Následně se před klecí Augsburgu strhla mela mezi Jeffreym Gouweleeuwem a Nickem Viergeverem, kterou běží uklidnit sudí Reichel.
     
    80
    Konečně taky pěkná fotbalová akce! Paul Seguin si před vápnem Augsburgu navedl míč na pravou stranu a jeho přízemní projektil jen těsně minul bližší tyč svatyně Rafała Gikiewicze!
     
    81
    Raphael Framberger odcentroval na pravé straně hrací plochy, jenže balon z jeho kopačky jde do zámezí. Ani z tohoto mráčku Fuggerům nezaprší.
     
    82
    Sascha Burchert vykopl balon daleko za středový kruh, kde se jej ale zmocnila defenziva Augsburgu. Mičuda se k brankáři Fürthu celkem rychle zase vrátila.
     
    83
    Iago se na pravé straně po souboji se Simonem Astou dožadoval odpískání faulu, stejně jako fandové Augsburgu. Sudí Reichel ale pískat nehodlá.
     
    84
    Jamie Leweling sestřelil ve středu hrací plochy Jeffreyho Gouweleeuwa a tentokrát už hlavní arbitr píšťalku použije. Augsburg má volný přímý kop z půlící lajny.
     
    85
    Jenže Iago následně před vápnem Fürthu povalil na zem Nicka Viergevera a také tentokrát se bude pískat. Tentokrát proti kleci Augsburgu.
     
    85
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Augsburg dává v samotném závěru utkání gól a vede 2:1! Arne Maier táhl akci Fuggerů po pravé straně a v ideální čas vysunul vpřed MICHAELA GREGORITSCHE, jenž využil špatné ofsajd lajny obrany Fürthu a pronikl za ni. Na straně šestnáctky pak obstřelil vyběhnuvšího Burcherta ranou do středu klece, brankář Greutheru neměl na prudký projektil šanci dosáhnout a inkasuje krátce před finálním hvizdem. Asistence: Arne Maier.
     
    86
    Hráči Fürthu ještě rychle rozehrávají, zbytek duelu určitě nevzdávají. Simon Asta však musí před dotírajícím soupeřem odehrát balon do zámezí.
     
    87
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth:
    ze hřiště odchází Timothy Tillman, přichází Afimico Pululu.
     
    88
    Střídání v týmu FC Augsburg:
    ze hřiště odchází Arne Maier, přichází Jan Morávek.
     
    89
    Na hřiště se v závěru hrací doby dostává taky český záložník Jan Morávek. Ten ale nyní jen sledoval, jak Branimir Hrgota poslal z pravého křídla přízemní centr na malé vápno a Afimico Pululu minul prudký balon svou nohou jen o pár čísel, jinak by zakončoval z bezprostřední blízkosti a dost možná by srovnal skóre!
     
    90
    Jeffrey Gouweleeuw už chce za každou cenu vyhrát. Balon, který přiletěl na půli Augsburgu, tak poslal vysokým obloukem k bráně Fürthu.
     
    90+1
    Daniel Caligiuri nyní na pravém křídle stáhl zezadu k zemi Sebastiana Griesbecka a za svůj faul vidí žlutou kartu. Sudí nastavuje pět minut nad rámec základní hrací doby.
     
    90+2
    Branimir Hrgota táhl akci Fürthu po levé lajně, ale v klíčovém okamžiku mu balon odskočil od nohy a končí v zámezí.
     
    90+3
    Iago a Simon Asta svedli souboj o balon ve vápně Augsburgu, po němž šel obránce Fürthu k zemi, ale sudí Reichel píská a ukazuje defenzivní opoře Greutheru, aby se rychle zvedala, jinak to bude za druhou žlutou.
     
    90+4
    Fürth bude zahrávat standardku z půlící čáry. Na centr přibíhá do vápna Fuggerů i brankář Freutheru Sascha Burchert.
     
    90+5
    Paul Seguin zahrával volný přímý kop z půlící čáry, defenziva Augsburgu odvrátila balon na rohový kop, po němž balon chytil do rukavic brankář Rafał Gikiewicz.
     
    90+6
    Greuther ještě dostává šanci, zahrával volný přímý kop, následně i kop rohový, jenže defenziva Augsburgu v čele s brankářem Rafałem Gikiewiczem všechno uskákala a odbránila.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Augsburg tak v posledním kole letošního ročníku Bundesligy porazil Fürth 2:1. Nutno ale říci, že nešlo o zaslouženou výhru, protože Greuther byl zejména ve druhém poločase lepším mužstvem na hřišti a vypracoval si více nadějných pozic. Shořel však v jejich proměňování, na které mají Fuggerové Michaela Gregoritsche, který svým zásahem v 85. minutě utkání rozhodl o výhře svého mužstva. Ani pro jeden tým to však už nic výrazně nemění. Fürth jakožto nejhorší tým německé elitní soutěže sestupuje do 2. ligy, Augsburg se v ní zachránil, když skončil dvě pozice nad čárou baráže, do které v posledních minutách naopak spadla Hertha Berlín.
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 21:20.
     
    Dnešní utkání sledovalo 27 907 diváků.
     
    Ode mne je to pro dnešek již vše. Děkuji za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (17:42:43)

    Petr Šatalík

    Góly: 11. Caligiuri (pen.), 85. Gregoritsch (Maier) – 24. Ngankam (Raschl)

    Karty:   90+1. Caligiuri (AUG) – 2. Christiansen (FRT), 43. Griesbeck (FRT), 75. Asta (FRT)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 21:20.
    FC Augsburg: Gikiewicz – Gumny (46. Framberger), Gouweleeuw (C), Oxford, Iago – Caligiuri, Maier (88. Morávek), Dorsch (37. Gruezo), Pedersen (46. Gregoritsch) – Hahn, Niederlechner (69. Finnbogason).
    Náhradníci: Koubek – Günther, Pepi, Uduokhai.

    Tréner: Markus Weinzierl

    Greuther Fürth: Burchert – Griesbeck, Viergever, Itter – Asta, Raschl (73. Green), Christiansen (46. Seguin), T. Tillman (87. Pululu), Willems (63. Leweling) – Ngankam (63. Jung), Hrgota.
    Náhradníci: Linde – Abiama, M. Bauer, Dudziak.

    Tréner: Andre Mijatović

    Rozhodca: Tobias Reichel.

    Diváci: 27 907