Dunajská Streda – Ružomberok 2:3 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
2:3 (1:2)
MFK Ružomberok
Nedeľa 15.05.2022, 20:00 • MOL Aréna • Niké liga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Dunajská Streda dala gól! Pozor, máme tu drámu! Krajčírika sme chválili za niekoľko slušných zákrokov, ale druhý zásah ide na jeho vrub. NIKOLA KRSTOVIĆ vystrelil cez Fabiša, Krajčírik prv zakročil, ale potom mu lopta odskočila a odrazila sa od neho do siete!
     
    76
    Ružomberok dal gól! Trochu aj šťastie na kopačkách hostí, to k tomu patrí! Fabiš s Gerecom potiahli loptu po pravej strane, z bránkovej čiary ju prvý menovaný poslal na malé vápno, kde TOMÁŠ BOBČEK pätičkou prekvapil Veszelinova!

    Asistencia: Lukáš Fabiš.
     
    20
    Ružomberok dal gól! Otočka v skóre! Domonkos rozohral roh nakrátko, odcentroval potom na zadnú žrď. Davis ju neodhlavičkoval ideálne, lopta sa dostala na malé vápno do klbka azda šiestich hráčov. Dániel Veszelinov si neurobil poriadok a ALEXANDER MOJŽIŠ možno aj trochu so šťastím poslal loptu do brány!
     
    6
    Ružomberok dal gól! Paráda robota Tomáša Bobčeka! Dlhá lopta dopredu, Bobček podržal loptu proti dvom hráčom a z podčíslenia dvoch proti piatim je gól! MARTIN REGÁLI predviedol šprint z vlastnej polovice a vo finále zužitkoval trefom z desiatich metrov. Dániel Veszelinov bez šance.

    Asistencia: Tomáš Bobček.
     
    2
    Dunajská Streda dala gól! Prvý prienik do šestnástky Ružomberka a hneď je z toho gól! Pôvodný atak hostia ešte odvrátili, lopta sa ale dostala na hranicu šestnástky, kde sa do lopty oprel MILAN DIMUN a rozvlnil sieť! Krajčírik toho veľa cez hráčov nevidel, toto nejde na jeho vrub.

    Viktor Kalinács


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 2. Dimun, 84. Krstović – 6. Regáli (T. Bobček), 20. Mojžiš, 76. T. Bobček (Fabiš)

    Karty:   23. D. Kružliak (DUN) – 45. Luterán (RUZ), 62. Krajčírik (RUZ), 87. T. Bobček (RUZ), 90. Domonkos (RUZ), 90+2. Gerec (RUZ)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:12.
    DAC 1904 Dunajská Streda: Veszelinov – Blackman, D. Kružliak (C), Brunetti, Davis – Dimun (77. Andrezinho), Njie (46. Cigaņiks) – Moumou (72. Verlinden), Nebyla, Andzouana (58. Balogh) – Sharani (46. Krstović).
    Náhradníci: M. Vantruba – Muhamedbegovic, Veselovský, Bögi.

    Tréner: Joao Pedro De Oliveira Janeiro

    MFK Ružomberok: Krajčírik – Fabiš, Maslo (C), Mojžiš, Madleňák – Luterán (90. Múdry), F. Lichý – Regáli (61. Gerec), Domonkos, Rymarenko (66. Ďungel) – T. Bobček.
    Náhradníci: Frühwald – Mrva, Matej, Úradník, Luka.

    Tréner: Peter Struhár

    Rozhodca: Ivan Kružliak – Ján Pozor, Daniel Poláček

    Diváci: 5 068