Trebišov – Myjava 1:1 (kon.) | Humenné – Pohronie 2:1 (kon.) | Púchov – Dolný Kubín 3:1 (kon.)
Dubnica – Slovan Bratislava U21 3:0 (kon.) | Žilina B – Rača 8:3 (kon.) | Košice – KFC Komárno 0:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina B
8:3 (2:2)
FK Rača
Sobota 06.08.2022, 17:00 • Štadión MŠK Žilina • MONACObet liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    MŠK Žilina B dáva gól! Demontáž Rače pokračuje, parádnu prihrávku do šestnástky hostí vymyslel Sauer, BORIS KRSTIĆ pohotovo obišiel Žákecha a pridal svoj druhý gól v dnešnom zápase!
     
    85
    MŠK Žilina B dáva gól! Nuž a po prihrávke z ľavej strany sa ku lopte dostal mladý srbský útočník v službách Žiliny BORIS KRSTIĆ a tvrdou ranou pod brvno Žákechovej bránky si rovnako ako Essomba otvára strelecký účet v Žiline!
     
    77
    MŠK Žilina B dáva gól! Gólové preteky v Žiliny pokračujú, po rýchlom útoku si strelecký účet v drese MŠK otvára gambijský útočník ANTOIN LOIC ESSOMBA!
     
    76
    Rača dala gól! Ivan Hlushko sa po ľavej strane prebil do šestnástky Žiliny, pričom sa zbavil dvojice obrancov, našiel prihrávkou MIROSLAVA ANTALA, ktorý delovkou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste!
     
    68
    MŠK Žilina B dáva gól! Smolný moment na strane hostí, brankár René Žákech v snahe o odkopnutie lopty trafil napádajúceho TIMOTEJA JAMBORA, od ktorého sa lopta odrazila odrazila do bránky hostí! Jambor tak zaznamenáva štvrtý gól v zápase a Žilina vedie už 5:2!
     
    64
    MŠK Žilina B dáva gól! Rýchla akcia MŠK po ľavej strane, prihrávku dostal TIMOTEJ JAMBOR, ktorý loptu na dvakrát prepasíroval za Žákecha a dovŕšil tak hetrik v priebehu 30 minút!
     
    53
    MŠK Žilina B dáva gól! Gólová prestrelka pokračuje, pretože po rýchlej akcii Šošonov sa ku lopte dostal TIMOTEJ JAMBOR a zaznamená svoj druhý gól v dnešnom zápase!
     
    37
    Rača dala gól! Hostia z Bratislavy sa po zisku lopty dostali do rýchleho protiútoku, Marek Výbošťok videl na pravej strane voľného MIROSLAVA ANTALA, ktorý si po prihrávke ešte zasekol žilinského obrancu a následne poslal loptu presne k ľavej tyči Teplanovej bránky!
     
    34
    MŠK Žilina B dáva gól! Parádna akcia, Mário Sauer v strede poľa prebral loptu, následne kolmicou vysunul do šance TIMOTEJA JAMBORA, ktorý mal skvelý prvý dotyk a následne už v jasnej pozícii nezaváhal a dostal svoj tím znovu do vedenia!
     
    29
    Rača dala gól! Obrovská chyba Šošonov v kombinácii, následne sa Michal Mynář v obrannom sklze už k lopte nedostal. PAVOL BELLÁS sa tak ocitol sám pred Marekom Teplanom a z ľavej strany ho pohodlne obstrelil.
     
    23
    MŠK Žilina B dáva gól! Po peknej akcii Šošonov sa ku strele dostal MÁRIO SAUER a utešenou ranou prekonával Reného Žákecha v bránke hostí!

    Dávid Švec

    Góly: 23. Sauer, 34. Jambor, 53. Jambor, 64. Jambor, 68. Jambor, 77. Essomba, 85. Krstić, 87. Krstić – 29. Bellás, 37. Antal, 76. Antal

    Karty:   57. Javorček (ZIN), 81. Sauer (ZIN) – 8. Mitrík (FKR), 31. Štefanka (FKR), 47. Terentiev (FKR), 73. Antal (FKR)


    MŠK Žilina B: Teplan – Kopásek, Mynář, Jaššo, Capko (K), Šnajder, Sauer, Javorček, Kudlička, Jambor, Trabalík
    Náhradníci: Kúdelčík, Pečarka, Prokop, Krstić, Gomola, Essomba, Willy Ndjeungoue

    Tréner: Vladimír Veselý

    FK Rača: Žákech – Lörincz, Kňažek, Výbošťok, Adam (K), Ružička, Mitrík, Terentiev, Štefanka, Antal, Bellás
    Náhradníci: Kováč, Vecsei, Rybánsky, Palacka, Hlushko, Zošš, Csáno, Bellay, Riška

    Tréner: Richard Stražan

    Rozhodca: Čiernik – Juhos, Poruban

    Diváci: 182