USA – Slovensko sk 4:2 (kon.) | Kanada – Fínsko 4:1 (kon.) | Česko – Švédsko 2:6 (kon.)
Česko – Fínsko 1:3 (kon.)
koniec
Česko
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Fínsko
cz Sobota 06.08.2022, 20:00Hlinka Gretzky Cup • O 3. miesto
Partner:
    59:19 Jesse KIISKINEN - 1:3
     
    59:19
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové dávají zřejmě pečeť dnešnímu vítězství. Nahození .. se odrazilo od zadního mantinelu, puk dojel JESSE KIISKINEN a trefuje prázdnou branku. Asistence: Tuomas Uronen.
    26:31 Arttu ALASIURUA - 1:2
     
    26:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Kasper Halttunen projel mezi Badinkou a Kučerou a těsně před brankou ještě stihl posunout puk na ARTTU ALASIURUU, který se prosadil přes Kočího a zamířil přesně do odkryté klece. Asistence: Kasper Halttunen, Emil Järventie.
    19:36 Eduard ŠALÉ - 1:1
     
    19:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! EDUARD ŠALÉ se dostal k puku na vrcholu kruhů a jeho přesná střela švihem končí u levé tyče gólmana Vinniho. Asistence: Dominik Petr, Jakub Štancl.
    15:17 Aron KIVIHARJU - 0:1
     
    15:17
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale finská hvězda prosazuje. ARON KIVIHARJU udělal dva rychlé pohyby na modré, aby se zbavil Jecha, sjel si na pravý kruh a přesně trefil horní roh české branky. Asistence: Jesse Nurmi, Jesse Kiiskinen.

    Jakub Mezlík

    Góly a asistencie: 20. Šalé (Petr, Štancl) – 16. Kiviharju (Nurmi, Kiiskinen), 27. Alasiurua (Halttunen, Järventie), 60. Kiiskinen (Uronen)


    Česko: Hrabal (Dybal) – Matějíček, Dvořák, Kočí, Badinka, Eichler, Ročák, Vochvest – Šalé, Petr, Štancl – Židlický, Felcman, Šprynar – Šimek, Kučera, Csabi – Adámek, Fábry, Holčák – Jecho.
    Fínsko: Vinni (Rimpinen) – Kiviharju, Junkkari, Pieniniemi, Muhonen, K. Kangas, Väisänen, Kiukas – Järventie, Alasiurua, Halttunen – Nurmi, Hynninen, Kiiskinen – Saarelainen, Kumpulainen, Uronen – Ylitalo, Leppä, Pohjalainen – O. Lind.