Česko – Fínsko 2:2 (kon.) | Nemecko – USA 2:0 (kon.) | Slovensko – Mexiko sk 1:1 (kon.)
koniec
Slovensko
1:1 (1:0)
Mexiko
cz Piatok 23.09.2022, 16:00 • Sportovní areál města Hulín • Ježek Cup (U18)
     
    Je konec! Mexiko se po necelých deset minutách ve druhém poločasu dokázalo prosadit, když se přesně trefil Ariel Castro. Právě jeho branka byla taktéž tou poslední v tomto duelu, který tak končí remízou 1:1! Výsledek je to nejspíše spravedlivý, jelikož oba celky tahaly chvilku za delší či kratší konec. (17:55:59)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    A Mexiko odehraje posledních pár sekund s deseti hráči v poli! Manuel Medrano si totiž nakopl míč moc před sebe, a tak u něj byl dříve Vinařčík. Medrano přes něj následně přepadl a je to právě on, kdo vidí druhou žlutou v zápase, následně tedy červenou!
     
    90+3
    Samuel Závacký se ještě pokoušel navésti si balón na střed hřiště, ale jeho střela byla zblokována.
     
    90+2
    Dnešní utkání se pomalu ale jistě blíží ke svému konci! Mexiko je sice v posledních minutách lepším celkem na hřišti, ale vedoucí branku dát nedokázalo.
     
    90
    Střídání v týmu Slovensko:
    ze hřiště odchází Hugo Pávek, přichází Nikolas Brandis.
     
    89
    Mexiko vybojovalo rohový kop z pravé strany. Byl z toho ovšem jen vysoký centr, na který nemohl nikdo dosáhnout, a to ani brankář slovenského celku.
     
    88
    Slovenský obránce musel rychle na zem, avšak svou úlohu zvládl. Hráčům v modrých dresech se ovšem absolutně nedaří udržet míč na svých kopačkách.
     
    86
    Mexičané se pustili do aktivního napadání a donutili svého soupeře jenom k dlouhému odkopu od brány.
     
    85
    Hráči v bílých dresech předvedli rychlou akci, když defenziva Slovenska se nedomluvila Vinařčík ovšem nakonec nemusel předvést žádný zákrok.
     
    84
    Záhradník z otočky hledal nabíhajícího soupeře a poslal mu celkem zajímavý pas. Lara ovšem ukázal dobrý odhad hry a stihl míč na poslední chvíli odpálit.
     
    83
    Slováci vybojovali rohový kop z pravé strany, ovšem s tím si obrana soupeře v pohodě poradila. Zatím to vypadá, že dospějeme k remízovému stavu.
     
    82
    Střídání v týmu Mexiko:
    ze hřiště odchází Biscayzacú, přichází Téllez.
     
    81
    Hugo Pávek zůstává ležet na hřišti, když dostal křeče do nohy. Pomohl mu gólman a také jeden ze spoluhráčů. Slovenský hráč už je zase na nohou.
     
    80
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut! Vinařčík navíc musel hodně rychle na zem a vytáhl střelu na zadní tyč levou nohou! Velmi důležitý zákrok.
     
    79
    Hugo Pávek si skvěle pokryl míč tělem, jenže Slovensko se nakonec dostalo ani na dostřel brány. K míči se navíc rychle dostali mexičtí hráči.
     
    78
    Po chvilce ovšem přišel faul taktéž na druhé straně, a to rovnou dvakrát. Mexiko tak může útočit.
     
    77
    Petrik z první posunul míč na Záhradníka, jenž byl nedovoleně zastaven. Toho si sudí ovšem všiml, takže nedovolený zákrok je Mexiku na půlce odpískán.
     
    76
    V posledních minutách se sice gólmani často dostávají k dlouhým nakopávaným míčům, avšak nemusejí předvádět absolutně žádné zákroky.

    Denisa Józsová

    Góly: 17. Dulay – 53. Castro

    Karty:   33. Hájovský (SVK), 54. Blaško (SVK), 68. Záhradník (SVK) – 20. Guerrero (MEX), 54. Bustos (MEX), 64. Medrano (MEX), 74. Castro (MEX)   90+4. Medrano (MEX)


    Slovensko: Vinařčík – Mielke, Rýzek, Pávek (60. Brandis), Slanina (59. Záhradník), Murko, Blaško, Hájovský (C), Fiala (70. Holíček), Dulay (59. Petrik), Hodúr (59. Šimun).
    Náhradníci: Zemko, Závacký, Záhradník, Lukáč, Brandis, Petrik, Šimun, Holíček, Obšivan.

    Tréner: Branislav Fodrek.

    Mexiko: Lara – Pérez, Bustos (60. Carillo), López (C), Castro, Méndez, Biscayzacú (82. Téllez), Benítez, Herrera (68. González), Guerrero, Alcalá (60. Herrera).
    Náhradníci: Orantes, Carrillo, Téllez, Ramírez, Medrano, Vázquez, González, Valenzuela, Villal.

    Tréner: Yasser Corona.

    Rozhodca: Zaoral – Líkař, Mojžíš.