Chorvátsko – Dánsko 2:1 (kon.) | Slovensko – Ukrajina sk 3:2 (kon.) | Island – Česko 1:2 (kon.)
Írsko – Izrael 1:1 (kon.)
koniec
Island
1:2 (1:1)
Česko
cz Piatok 23.09.2022, 18:00 • Víkingsvöllur, Reykjavik • Kvalifikácia na ME U21 • Baráž
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Ještě jednou vítám všechny fanoušky reprezentačního fotbalu, jelikož o slovo se hlásí „jednadvacítka“, kterou čeká barážové střetnutí. V něm česká reprezentace změří síly s Islandem, bude se hrát na umělé trávě.
     
    Nominace české reprezentace

    Brankáři: Vítězslav Jaroš (Stockport), Antonín Kinský (Vyškov), Matěj Kovář (Sparta)

    Obránci: Martin Cedidla (Zlín), Lukáš Endl (Brno), Adam Gabriel (Hradec Králové), Robin Hranáč (Pardubice), David Jurásek (Slavia), David Pech (Mladá Boleslav), Martin Vitík (Sparta), Tomáš Vlček (Pardubice)

    Záložníci: Lukáš Červ (Liberec), Kryštof Daněk (Sparta), Filip Kaloč (Ostrava), Adam Karabec (Sparta), Filip Souček (Brno), Michal Ševčík (Brno), Matěj Valenta (Liberec), Jan Žambůrek (Viborg)

    Útočníci: Tomáš Čvančara (Sparta), Daniel Fila (Teplice), Matyáš Kozák (Liberec), Václav Sejk (Jablonec)
     
    Česká republika

    Svěřenci Jana Suchopárka se v kvalifikační skupině prezentovali dobrým fotbalem, což stačilo na druhou pozici skupiny G, když pouze dvakrát prohráli. Lvíčata posbírala dvaadvacet bodů, což bylo pouze o tři méně, než měla první Anglie. Český výběr se dále setkal se Slovinskem, Kosovem, Albánií a Andorou. Nejlepším střelcem českého výběru pak byl Daniel Fila, jenž vsítil pět gólů. Pokud chtějí postoupit na mistrovství Evropy, musejí zvládnou dvojutkání s Islandem.
     
    Island

    Domácí reprezentace se ocitla v kvalifikační skupině D, kde bylo pouze lepší Portugalsko, které nasbíralo o deset bodů více. Island se za postupem do baráže hodně zapotilo, protože získalo jen osmnáct bodů a třetí Řecko mělo pouze o bod méně. Dále se ve skupině nacházelo Bělorusko, Kypr a Lichtenštejnsko. Island se prezentovalo dobrou obranou, vždyť v sedmi zápasech inkasovalo pouze sedm branek. Nejlepším střelcem týmu pak byl Kristian Hlynsson, který se radoval šestkrát na klubové scéně hájí barvy Ajaxu.
     
    Úvodní barážové střetnutí startuje na větrném Islandu v pátek od 18 hodin. Ze souboje je pro vás připravený podrobný textový přenos, jímž vás provede Michal Luxa. Doufejme, že svěřenci Jana Suchopárka vstoupí do baráže úspěšně a zaznamenají dobrý výsledek pro odvetu.
     
    Úvodní sestavy:

    Island: Valdimarsson – Barkarson, Thorkelsson, Olafsson, Fridriksson, Thorhallsson – Magnusson, Baldursson, Thordarson – Thorvaldsson, Willumsson.
    Náhradníci: Benediktsson – Andrason, Bjarkason, Hauksson, Hlynsson, Omarsson, Oskarsson, Tomasson, Ulfarsson.
    Trenér: David Jonasson

    Česko: Kovář – Jurásek D., Hranáč, Vitík, Gabriel – Žambůrek, Červ – Daněk, Valenta, Sejk – Fila.
    Náhradníci: Jaroš – Cedidla, Fukala, Jurásek M., Kaloč, Knapík, Kozák, Souček, Vlček-
    Trenér: Jan Suchopárek

    Rozhodčí: Gergo Bogár – Balázs Szalai, Theodoros Georgiou (všichni HUN).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Barážové utkání aktuálně začalo, jako první se chopil míče Kryštof Daněk. Nákop lvíčat mířil na pravou stranu, kde na balon nedoskočil Gabriel.
     
    2
    Island do dnešního střetnutí nastoupil v modrých dresech, naopak česká reprezentace hraje v bílé sadě. Aktuálně vhazují domácí na útočné polovině.
     
    2
    Centr z levé strany mířil před branku, kde se nacházel Willumsson, jehož zablokoval Hranáč. Hráči v modrých dresech znovu vhazovali, ale nic kloudného už nevymysleli.
     
    3
    Domácí reprezentace sehrála situaci až k vlastnímu brankáři a následně táhla akci po levé straně, kde útok soupeře zastavil pozorný Gabriel.
     
    4
    Dlouhý aut odhlavičkoval Gabriel, ovšem následné míč neodehrál Valenta. Jeho zaváhání napravil Jan Žambůrek, který míč poslal na útočnou polovinu, kde prvně jmenovaný vybojoval rohový kop.
     
    5
    K rohovému praporku přispěchal David Jurásek, který na zadní tyči hledal Martina Vitíka. Ovšem domácí brankář byl ve vzduchu úspěšný.
     
    6
    Daniel Fila vyhrál osobní souboj a poslal balon na levou stranu, odkud před branku přihrával Václav Sejk. Zakončením těsně nad branku se prezentoval Kryštof Daněk, jenž mě na kopačce první gól zápasu.
    6. Kryštof Daněk při první velké šanci branku přestřelil
     
    8
    Hráči v modrých dresech jsou s balonem u středové čáry, ale zatím marně hledají cestu k vápnu české reprezentace. Na levé straně následně neuspěl Baldursson.
     
    9
    David Jurásek nákopem hledal Daniela Filu, který nebyl ve správném prostoru. Domácí reprezentace se následně balonu zbavilo, avšak české nákop skončil v rukavicích Valdimarssona.
     
    10
    V prvních deseti minutách byl Island více u balonu, naopak české mužstvo se ocitlo v jediné velké příležitosti. Jenomže stav je stále bezbrankový.
     
    12
    Přihrávka české reprezentace byla nepřesná, a tak Island otočil kormidlem hry. Jenomže přihrávku spoluhráče nedostihl na hrací ploše Fridriksson.
     
    13
    Dlouhým vhazováním se prezentoval Olafsson, jehož snažení odvrátil mimo šestnáctku Gabriel. Zakončením ze střední vzdálenosti se prezentoval Fridriksson, jehož pokus byl hodně nepřesný.
     
    14
    Českému mužstvu se zatím na útočné moc nedaří, sledujeme hodně laciných ztrát. Island se tak znovu hnal na útočnou polovinu, kde došlo k faulu na Gabriela.
     
    15
    Akce lvíčat na útočné polovině znovu rychle skončil, když se faulu dopustil Václav Sejk. Na druhé straně došlo ke střeleckému pokusu, který zablokoval Jan Žambůrek.
     
    16
    U postranní lajny dobře pracoval Thordarson, který si vynutil faul českého mužstva. Všichni hlavičkáři se nastěhovali před branku Matěje Kováře, který díky obráncům zasahovat nemusel.
     
    18
    Hráči v modrých dresech zatím působí lepším dojmem, což zatím nedokázali zúročit. Česká reprezentace by potřebovala přidat, jinak by jí to mohlo mrzet.
     
    19
    Ve středovém kruhu zůstal ležet Jan Žambůrek, který si vynutil faul. Rozehrávat se ještě chvíli nebude, jelikož ošetření potřebuje Martin Vitík.
     
    20
    Martin Vitík je ošetřen, a tak se může pokračovat v utkání. Česká reprezentace zatím volí postupnou útočnou kombinaci.
     
    21
    Osobní souboj s Olafssonem prohrál Daniel Fila, a tak znovu hrají hráči v modrých dresech. Island se nikam nežene a trpělivě kombinuje na vlastní polovině.
     
    22
    Adam Gabriel hraje zatím velmi dobře, tentokrát dlouho obtěžoval Willumssona, jehož navíc vytlačil mimo hrací plochu a vybojoval autové vhazování.
     
    23
    Island znovu otočil hru na levou stranu, kde se individuálně chtěl prosadit Thordarson. Ovšem cestu do vápna mu zamezil Gabriel, jemuž výrazně vypomohl Valenta.
     
    24
    Přízemní centr poslal na hranici vápna David Jurásek, ovšem po míči se marně natahoval Václav Sejk. Island míč odehrál tak, že ještě bude vhazovat.
     
    25
    Daniel Fila podržel míč a po chvíli jej posílal za obranu, kam nezabíhal Václav Sejk ani Kryštof Daněk. Znovu tak budou hráč domácí hráči.
     
    25
    David Jurásek podcenil situaci a k míči se probojoval Magnusson, jenž nastřelil ruku Martina Vitíka. Rozhodčí ukazuje na penaltový puntík!
    25. Ruka Martina Vitíka znamená pokutový kop pro Island
     
    26
    Island právě vstřelil branku!
    Lvíčata mají před sebou těžkou část zápasu! K pokutovému kopu se postavil SAEVAR ATLI MAGNUSSON, který zamířil do levého spodního rohu branky, zatímco Matěj Kovář šel k opačné tyči.
    26. Saevar Atli Magnusson - 1:0
     
    29
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Atli Barkarson, který došlápl na kotník Adama Gabriela. Ovšem hlavní rozhodčí situaci posoudil dost necitlivě, protože na pravé straně unikal Václav Sejk.
     
    30
    Zpoza šestnáctky se napřáhl Thorvaldsson, jehož pokus zamířil nad českou brankou. Lvíčata potřebují opravdu přidat, protože zatím Islandu nestíhají.
     
    32
    Český výběr je u balonu, ale zatím se velmi těžko dostává na útočnou polovinu. Reprezentaci Jana Suchopárka chybí Karabec se Ševčíkem.
     
    33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na pravé straně oklamal islandského kapitána Kryštof Daněk, který přihrál na hranici šestnáctky. V pohybu se nacházel MATĚJ VALENTA., který placírkou uklidil míč k zadní tyči. Česká reprezentace tak vyrovnává stav barážového duelu.
    33. Matěj VALENTA - 1:1
     
    35
    Maďarský sudí na hrací ploše celkem zmatkuje. Nejprve ukázal faul domácího hráče, což si po chvíli rozmyslel a přisoudil míč Islandu.
     
    36
    Na vlastní polovině si balon pokryl letenský záložník Kryštof Daněk, který si vynutil faul. Česká reprezentace tak znovu myslet na útočnou akci. Václav Sejk atakoval soupeře a měl se kopat roh. Avšak pomezní rozhodčí ukazuje na odkop od branky.
     
    37
    Kapitán Jan Žambůrek vystoupil proti soupeři a k míči se dostal. Podle hlavního rozhodčího za cenu nedovoleného zákroku.
     
    38
    Dalším potrestaným hráčem je Isak Snear Thorvaldsson, který trefil při výskoku Adama Gabriela do obličeje. Hlavní rozhodčí okamžitě vytáhl žlutou kartu.
     
    39
    Dalšího faulu se dopustil Žambůrek, který soupeři přisoudil míč. Standardní situaci rozehrál Baldursson, který poslal balon na zadní tyčku, odkud se hra vrátila před branku. Česká obrana byla znovu připravená zasáhnout.
     
    40
    Zleva odcentroval David Jurásek, který sice marně hledal Daniela Filu. Ovšem Thorkelsson poslal balon jen na další rohový kop.
     
    41
    Valentův roh mířil do zadní části šestnáctky, kde se nacházel už připravený Václav Sejk. Jenomže jeden z bránících výborně vystoupil a hru poslal do bezpečných míst.
     
    42
    Před šestnáctkou kombinovali Valenta s Daňkem a druhý jmenovaný se dočkal faul. Česká reprezentace bude kopat přímý kop z velmi dobré pozice!
     
    43
    Valenta posunul míč na Davida Juráska, který poslal centr na zadní tyčku. Už to vypadalo, že míč půjde mimo hrací plochu. Ovšem Václav Sejk situaci zavíral, ale zamířil jen nad branku.
     
    44
    Další centr zleva mířil do vápna, kde nikdo v bílém dresu nebyl. Na druhé straně vybojoval míč ještě Gabriel, ale ani jeho přihrávka před branku neprošla.
     
    45+1
    Česká reprezentace začala nastavení na polovině soupeře. Juráskův centr byl před Sejkem odhlavičkován. Na pravé straně se míče ještě chopil Valenta, jenž zamířil do rukavic brankáře Valdimarssona.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Do střetnutí lépe vstoupil Island, který byl více u balonu a navíc přežil velkou šanci lvíčat. V pětadvacáté minutě zastavil Martin Vitík míč rukou a maďarský sudí ukázal na puntík pokutového kopu, z něhož se nemýlil Saevar Atli Magnusson a poslal hráče v modrých dresech do vedení. To jako by probudilo svěřence Jana Suchopárka, kteří po gólu Matěje Valenty vyrovnali. Česká reprezentace mohla ještě přidat jednu trefu, což se nestalo, a tak první poločas skončil za stavu 1:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Jako první se ve druhém poločasu chopil míče Thorhallsson. Ovšem nákop islandského celku přes českou obranu neprošel. Jenomže stejně dopadli i hráči Jana Suchopárka.
     
    46
    Valgeira Lunddala Fridrikssona obral o míč Daniel Fila, jehož islandský obránce podrazil, za což si vysloužil další žlutou kartu zápasu.
     
    47
    K volnému kopu se postavil David Jurásek, jehož snažení našlo jen obránce Islandu. Vypadá to, že český výběr vstoupil do druhého poločasu tak, jak končil před poločasovou přestávkou.
     
    49
    Daniel Fila se vydal pro míč do hloubky pole, kde byl atakovaný dvěma soupeři. Vybojoval faul, a tak česká reprezentace může vyrazit na útočnou polovinu.
     
    50
    David Jurásek neodhadl míč letící vzduchem, a tak se k němu dostal Magnusson. Jeho přihrávka mířila před branku, kde zasáhl dobře postavený Hranáč.
     
    51
    Vysoký míč zpracoval pro Kryštofa Daňka Valenta. Jenomže záložník Sparty nemohl přes ležícího spoluhráče projít do vápna.
     
    52
    Na levé straně měl trochu prostoru Jan Žambůrek, který centrem našel útočníka Jablonce. Václav Sejk postupoval souboj, i proto jeho hlavička postrádala razanci.
     
    53
    Juráskovy centry sice létají před branku Islandu, ovšem zatím jsou nepřesné a nemíří k hráčům v bílých dresech.
     
    54
    Napadání rozehrávky Islandu vyústila přihrávkou k brankáři. Domácí hráči se následně přesunuli na útočnou polovinu, ale zatím nevědí, kudy projít přes českou obranu.
     
    56
    Za přihrávkou Václava Sejka se tlačil Adam Gabriel, jenž se dopustil faulu na Thorhallssona. Hráči v modrých dresech se vracejí k míči a uvidíme, co dál vymyslí.
     
    57
    Jan Žambůrek zahrál rukou, ale rozhodčí situaci pustil. Juráskův další centr trefil soupeře, čímž vybojoval další rohový kop.
     
    58
    Po centru se k hlavičce dral Adam Gabriel, jehož snažení bylo zablokované. Odraženého míče se na hranici vápna chopil Lukáš Červ, ale také jeho zakončení bylo zablokované.
     
    59
    Přes Davida Juráska odcentroval Fridriksson, jenomže z branky vystartoval Matěj Kovář, který nedal soupeři šanci zakončit. Další akce českého výběru neměla dlouhého trvání.
     
    60
    Po hodině hry je stav zápasu stále vyrovnaný! Nic na tom nezměnil ani Thorhallsson, jehož pokus zpoza vápna mířil jen nad branku Matěje Kováře.
     
    61
    Václav Sejk našel obloučkem Valentu, který hned dával míč k penaltovému puntíku. Daniel Fila se chtěl rychle otočit, jenomže se mu to ideálně nepovedlo. Přesto se útočník Teplice dostal ke střele, která byla sražená na roh.
     
    62
    Daniel Jurásek rozehrál další rohový kop, který mířil na první tyčku a také k bránícímu soupeři. Island se na malou chvíli ubránil a bude v tom muset pokračovat.
     
    63
    Ze střední vzdálenosti se napřáhl Adam Gabriel, jehož pokus byl zablokovaný. Odraženého míče se chopil Matěj Valenta, jehož sražené zakončení schoval do rukavic brankář Valdimarsson.
     
    64
    Martin Vitík může být rád, že bude v pořádku. Českého obránce po odehrání míče tvrdě skluzem atakoval kapitán Willumsson.
     
    65
    Střídání v týmu Island:
    ze hřiště odchází Fridriksson, přichází Bjarkason,
    ze hřiště odchází Thorvaldsson, přichází Omarsson.
     
    66
    Nedorozumění mezi obráncem a brankářem, který se vydal pro balon, jenž musel rychle odhodit, jinak by se s ním dostal mimo pokutové území. Vše se Islandu povedlo zažehnat.
     
    67
    Na levé straně byl faulovaný Jan Žambůrek, což může být dalším ohrožením domácí branky.
     
    68
    Skákavý balon zamířil na hranici pokutového území, kde se nacházel Kryštof Daněk. Jeho zakončení bylo velmi těžké, a tak letenský záložník poslal balon jen nad branku.
     
    69
    Island vybojoval přímý kop daleko od branky. Rozehrání situace se chopil Baldursson, jehož oblouček si pohlídal Matej Valenta. Stejný domácí hráč se pak napřáhl, ale mířil jen doprostřed branky.
     
    70
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvě velké šance a druhá už končí vedoucí brankou zápasu! Nejprve Václav Sejk kombinoval s Adamem Gabrielem, který poslal milimetrově přesnou přihrávku na Daniela Fila, jemuž se nepovedlo posunout míč do branky. Situace pokračovala dál, protože míče se chopil Lukáš Červ, jenž jej posunul znovu na Gabriela. Na jeho centr si naskočil VÁCLAV SEJK, který už hlavou mířil přesně – 1:2!
    70. Václav SEJK - 1:2
     
    73
    Island se vydal na útočnou polovinu, kde vybojoval rohový kop. Následný centr mířil na hranici vápna, odkud pokus zablokoval Kryštof Daněk.
     
    75
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Daněk, přichází Souček.
     
    76
    Po vystřídání rozehrával od branky Matěj Kovář. Český tým už byl na útočné polovině, avšak Filip Souček nedal přesnou nahrávku.
     
    77
    Dalším potrestaným islandským hráčem je Atli Barkarson, který po odehrání míče atakoval jednoho z českých hráčů.
     
    78
    Z pravé strany centroval Baldursson, jehož snažení si míč ve vzduchu našel Matěj Kovář.
     
    79
    Střídání v týmu Island:
    ze hřiště odchází Thordarson, přichází Andrason.
     
    80
    Po levé straně se snažil projít Magnusson, jehož skvěle zastavil Robin Hranáč. Island pokračoval dál v akci, kterou za cenu rohového kopu odvrátil David Jurásek.
     
    81
    V krátké době domácí celek rozehrával hned dva rohové kopy, které vždy odvrátil Martin Vitík. Český celek pak posunul hru ke středové čáře.
     
    81
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Fila, přichází M. Jurásek,
    ze hřiště odchází Valenta, přichází Kaloč.
     
    83
    Za dlouhým nákopem Islandu mířil Willumsson, jehož náběh si pohlídal Robin Hranáč, který si vynutil nedovolený zákrok domácího kapitána.
     
    83
    Také český tým má prvního hráče, jenž viděl žlutou kartu. Matěj Kovář dlouho otálel s rozehrávkou, a tak i on si bude muset dávat pozor.
     
    85
    Další rohový kop domácí reprezentace rozehrál Barkarson, který na první tyči našel neomylného Martina Vitíka. Následně Matěj Jurásek vybojoval vhazování pro Českou republiku.
     
    85
    Dnešní utkání sleduje 725 diváků.
     
    86
    Závěr zápasu je velmi nervózní! Další žlutou katu viděl Jan Žambůrek, který vypíchl rukou soupeři balon. Vše se stalo v přerušené hře, a tak je z toho pouze napomenutí.
     
    87
    Střídání v týmu Island:
    ze hřiště odchází Willumsson, přichází Oskarsson,
    ze hřiště odchází Barkarson, přichází Ulfarsson.
     
    88
    Před branku české reprezentace mířil další centr, jenomže přes skrumáž se k míči znovu dostal Matej Kovář. Hostující mužstvo tak otáčí kormidlem hry.
     
    89
    Na levé straně se nacházel rozeběhnutý Oskarsson, který se kličkou dostal přes soupeře. Přihrávku mířil k penaltovému puntíku, ovšem spoluhráči už mu přeběhli.
     
    90+1
    K postranní lajně přistupuje čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se nastavují ještě čtyři minuty.
     
    90+2
    Asi nejlepším hráčem Islandu je dnes Magnusson, který tentokrát centroval zprava. Jenomže česká obrana znovu dobře pracovala a míč odkopem odklidila.
     
    90+3
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Sejk, přichází Knapík.
     
    90+4
    Na centr ze strany vystartoval Matěj Kovář, který se k míči nedostal. Z hranice vápna tak vypálil halfvolejem Magnusson, jehož pokus byl obranou sražený vedle levé tyče. Český brankář nekontrolovaně dopadl a má problémy s ramenem.
     
    90+5
    Po rychlém ošetření bude Matěj Kovář v pořádku a Island už rozehrál rohový kop. Centr zamířil na zadní tyčku, kde se nacházel Kaloč.
     
    90+6
    Na dlouhou nohu se po míči natahoval Jan Knapík, který ale trefil kotník Olafssona. Teplický hráč tak je dalším potrestaným hráčem.
     
    90+7
    Konec zápasu.
    Vítězná děkovačka
     
    Do barážového dvojzápasu vstoupila česká reprezentace vítězstvím na půdě soupeře. Ačkoliv svěřenci Jana Suchopárka nezachytili začátek zápasu, tak se jejich výkon postupně zlepšoval a po brankách Matěje Valenty a Václava Sejka otočili na svou stranu. Koncovka zápasu už byla hodně nervózní a česká reprezentace se musela bránit centrům soupeře. Island už se vyrovnání nedočkal, a tak bude muset zabrat v Českých Budějovicích, i když český fanoušek doufá v opak.

    Tímto se loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. Doufejme, že lvíčata v úterý budou slavit postup na mistrovství Evropy. (19:58:48)

    Michal Luxa

    Góly: 26. Magnusson (pen.) – 33. Valenta, 70. Sejk

    Karty:   29. Barkarson (ISL), 38. Thorvaldsson (ISL), 46. Fridriksson (ISL), 77. Barkarson (ISL) – 83. Kovář (CZE), 86. Žambůrek (CZE), 90+6. Knapík (CZE)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 2:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 4:3.
    Island: Valdimarsson – Barkarson (88. Ulfarsson), Thorkelsson, Olafsson, Friðriksson (65. Bjarkason), Þórhallsson – Magnússon, Baldursson, Þórðarson (79. Andrason) – Þorvaldsson (65. Ómarsson), Willumsson (88. Óskarsson).
    Náhradníci: Benediktsson – Hauksson, Hlynsson, Tómasson.

    Tréner: Jonasson

    Česko: Kovář – D. Jurásek, Hranáč, Vitík, Gabriel – Žambůrek, Červ – Daněk (75. Souček), Valenta (81. Kaloč), Sejk (90+3. Knapík) – Fila (81. M. Jurásek).
    Náhradníci: Jaroš – Cedidla, Fukala, Kozák, Vlček.

    Tréner: Suchopárek

    Rozhodca: Bogár – Szalai, Georgiou (HUN)

    Diváci: 725
    Utorok 27.09.2022
    Česko - Island 0:0

    Karty:   23. Kozák (CZE), 40. Sejk (CZE), 55. Valenta (CZE), 90+3. Souček (CZE), 90+3. Žambůrek (CZE), 90+5. Hranáč (CZE) – 41. Þórhallsson (ISL), 90+5. Bjarkason (ISL)   90+5. Friðriksson (ISL)

    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 20:16.