Ostrava – Královské Vinohrady 5:2 (kon.) | Otrokovice – Mladá Boleslav 1:12 (kon.)
koniec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
TJ Sokol Královské Vinohrady
cz Sobota 24.09.2022, 17:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
    56:44 Tomáš GÄRTNER - 5:2
     
    56:44
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!

    Tak přeci jen přichází snížení! TOMÁŠ GÄRTNER nevymýšlel nic velkého, jednoduše se od ostravské střídačky napřáhl a jeho dělovka prošla až do sítě. Asistence: Ondřej Stuchlík.
    42:06 Lukáš POBOŘIL - 5:1
     
    42:06
    Ostrava právě vstřelila branku!

    Ostrava odbíjí pátou! Dobrou kombinaci celého týmu zakončil střelou do zadního rohu LUKÁŠ POBOŘIL. Asistence: Martin Šulc.
    30:12 Martin ŠULC - 4:1
     
    30:12
    Ostrava právě vstřelila branku!

    Ostrava ale nakonec náskok navyšuje! Matěj Sedláček vybojoval míček ve vlastním rohu, našel MARTINA ŠULCE, který si proklestil cestu po pravém křídle a nakonec přesně zakončil. Asistence: Matěj Sedláček.
    26:58 Ladislav GÁL - 3:1
     
    26:58
    Ostrava právě vstřelila branku!

    Nakonec ale tato přesilovka je využita! Šimon Kuczera neskutečnou přihrávkou z otočky mezi dvěma soupeři nastartoval brejk, který zakončil střelou LADISLAV GÁL. Asistence: Šimon Kuczera.
    19:24 Marek BRÄUER - 2:1
     
    19:24
    Ostrava právě vstřelila branku!

    A domácí zřejmě půjdou do kabin s náskokem! Pražané opět ztratili míček při rozehrávce a MAREK BRÄUER se z první trefil za bezmocného Blumbergse. Asistence: Filip Šubert.
    16:32 Ladislav GÁL - 1:1
     
    16:32
    Ostrava právě vstřelila branku!

    A jejich chrabrost je odměněna brankou! Daniel Chatrný využil zaváhání soupeře u střídaček, sebral mu míček a po kombinaci s Lukášem Herblichem našel křížem LADISLAVA GÁLA, který pálil do prázdné brány. Asistence: Daniel Chatrný.
    12:20 Zbyněk STUCHLÍK - 0:1
     
    12:20
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!

    Máme tu první branku! ZBYNĚK STUCHLÍK se šikovnou obehrávkou zbavil Matěje Sedláčka, udělal pár kroků a vypálil na zadní tyč pod nohu Jana Bindera. Asistence: Ondřej Stuchlík.

    Marek Baloun

    Góly a asistencie: 17. Gál (Chatrný), 20. Bräuer (Šubert), 27. Gál (Kuczera), 31. Šulc (M. Sedláček), 43. Pobořil (Šulc) – 13. Z. Stuchlík (O. Stuchlík), 57. T. Gärtner (O. Stuchlík)


    Využitie: 1:0. Zásahy brankárov: 18:9.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Binder (Klinka) – Friedel, Herblich, Šubert, Kuczera, Barabáš – Šulc, Choma, Soukup, P. Vítovec, Jakubec, Gál, Chatrný, Bräuer, Marčon, Košarišťan, M. Sedláček, Němec, Pobořil.
    Tréner: Robert Segeťa

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Blumbergs (Křepelka) – Kellermann, Ji. Procházka, M. Horák, Kužel, O. Stuchlík, Máca, Ja. Procházka – T. Gärtner, Plíhal, Trojáček, Hartman, Hájek, Melíšek, Z. Stuchlík, D. Gärtner, Blažej, Pergler, V. Klápa.
    Tréner: Miroslav Purkrábek

    Rozhodca: Sýkora-Tkáč

    Diváci: 57