Česko – USA 1:4 (kon.) | Fínsko – Slovensko sk 3:1 (kon.) | Mexiko – Nemecko 1:0 (kon.)
koniec
Česko
1:4 (0:2)
USA
cz Nedeľa 25.09.2022, 11:00 • Dolní Němčí • Ježek Cup (U18)
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (12:52:25)
     
    V souboji dvou týmů, které do dnešního dne čekaly na vítězství, se radovala reprezentace USA, jež porazila Čechy s přehledem 4:1.

    Fotbalisté ze zámoří položili základ k vítězství už v první půli, kdy skórovali Brian Carmona Romero a Keyrol Figueroa Norales. Další dva americké góly obstaral střídající Ezekiel Soto, jenž vstřelil dvě branky v rozmezí jediné minuty. Čestný zásah českého mužstva zaznamenal z pokutového kopu Roman Horák.

    Přestože Američané zvítězili, tak do play-off nepostoupili, protože výhra nad Českem byla zároveň jejich jedinou v celém turnaji. Domácí Češi odehráli turnaj bez jediného vítězství.
     
    90
    Konec zápasu.
    88. Roman HORÁK - 1:4
     
    88
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pokutový kop si vzal na starosti ROMAN HORÁK. Poradil si s velkým přehledem, balón poslal do středu brány. Gólman Adam Beaudry se vydal k levé tyči.
    87. Špangr nastřelil ruku protihráče, rozhodčí odpískal penaltu
     
    87
    Penalta pro Česko! Jan Paluska se nerozpakoval a po obdržení nahrávku hrál z první na střed vápna k nohám Štangra, který viditelně nastřelil ruku bránícího hráče.
     
    85
    Proti balónu vyběhl gólman Matěj Čechal. Hlasitě si zakřičel a jak spoluhráči, tak i protihráči jej nechali skákat samotného.
     
    84
    Rohový kop vybojoval Ezekiel Soto. S přehledem si poradil proti přesile, když šikovně nastřelil do pravé nohy clonícího Hunala.
     
    83
    Zápas už se jenom dohrává. O vítězi je jasno, Češi se na Ježek Cupu nedočkají jediného vítězství, zatímco reprezentace USA zapíše alespoň jednu výhru.
     
    81
    Střídání v týmu USA:
    ze hřiště odchází David Vazquez, přichází Andre Gitau.
    80. Ezekiel SOTO - 0:4
     
    80
    Američané právě vstřelili branku!
    Rozdíl ve skóre je už čtyřgólový! A znovu sehrál hlavní roli EZEKIEL SOTO, jenž obdržel výborný pas za obranu od Hearda a vyběhnuvšího Čechala zkušeně přeloboval.
     
    79
    Střídání v týmu Česko:
    ze hřiště odchází Arsen Vitarigov, přichází Daniel Karsten.
    79. Ezekiel SOTO - 0:3
     
    79
    Američané právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. Oscar Verhoeven parádním centrem od levé lajny hledal a našel EZEKIELA SOTA, který se odpoutal od Palusky a hlavou zacílil neomylně k pravé tyči.
     
    78
    Micah Burton zkontroloval situaci a nahrál do druhé vlny Paulovi Rudisillovi, ostrá rána z první skončila na blokujícím Strykovi.
     
    77
    Na žluté karty máme vyrovnáno. Kartu žluté barvy si vykoledoval Jan Paluska, když u lajny ve skluzu nebezpečně sestřelil Gilla.
     
    76
    Český kapitán Eric Hunal vyzkoušel nadýchaný oblouček za obranu. Nejspíše hledal Adama Špangra, toho příkladně pokryl Tylel Hall.

    Milan Huppert

    Góly: 88. Horák – 22. Romero, 42. Norales, 79. Soto, 80. Soto

    Karty:   77. Paluska (CZE) – 34. Soma (USA)


    Česko: Čechal – Uriča (46. Horák), Hašek (63. Červený), Paluska, Hunal (C), Svatoš (63. M. Černý), Hamza (46. Málek), Vitarigov (79. Karsten), Stryk, Planka (63. Novák), Šancl (46. Špangr).
    Náhradníci: Tomas – Remiáš.

    Tréner: David Holoubek

    USA: Beaudry – Jura (46. Verhoeven), Hall (C), Mendoza, Romero (70. Burton), Soma (70. Heard), Medina (70. Rudisill), Gill, Diaz, Norales, Vazquez (81. Gitau).
    Náhradníci: Kochen – Hawkins.

    Tréner: Gonzalo Segares

    Rozhodca: D. Černý – Hurych, Dohnálek