Philadelphia – Boston 2:1 (kon.) | Toronto – Ottawa 2:4 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (kon.)
Pittsburgh – Columbus 3:2 (po pr.) | Washington – Buffalo 3:4 (po pr.) | Minnesota – Colorado 3:2 (po pr.)
Arizona – Anaheim 2:3 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Boston Bruins
cz Nedeľa 25.09.2022, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:20 J. CATES - 2:1
     
    55:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers inkasovaný gól nezlomil, naopak se sami prosazují. Oba bratři si dnes mohou odškrtnout střelecké povinnosti, po Noahovi se raduje i JACKSON CATES, když si našel místo ve slotu a exkluzivní tečí nedal Kyleu Keyserovi nárok. V podstatě se opakovala situace, která nastala při trefě Lauka. Boston nedostal kotouč do bezpečí a tvrdě za to zaplatil. Asistence: Jegor Zamula a Hayden Hodgson.
    52:50 Jakub LAUKO - 1:1
     
    52:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Teď už se ovšem obranná ulita domácích rozpadla. Vyhození z pásma zachytil na modré čáře Josiah Didier, okamžitě nahodil směrem na branku. Ve středu zůstal osamocený JAKUB LAUKO a po několika šancích, které měl v předchozím průběhu zápasu, se mu konečně podařilo skórovat. Jeho prudkou střelu Grosenick nezachytil a Bruins zaslouženě srovnávají. Sedm minut před koncem se začíná prakticky od začátku. Asistence: Josiah Didier.
    21:42 N. CATES - 1:0
     
    21:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou přesilovku dokázali Flyers rychle využít. Morgan Frost se dostal před brankáře a krásnou zadovkou našel volného NOAHA CATESE, který už měl relativně pohodlnou pozici a příklepem zvedl kotouč nad beton bezmocného Kinkaida. Brankář Bruins se sice ještě pokoušel natáhnout nohu ke své tyči, ale bylo to marné snažení. Flyers jdou vzhledem k obrázku z první periody překvapivě do vedení. Asistence: Morgan Frost a Tyson Foerster.

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 22. N. Cates (Frost, Foerster), 56. J. Cates (Zamula, Hodgson) – 53. Lauko (Didier)


    Philadelphia Flyers: Sandström (31. Grosenick) – York, Attard, Zamula, Seeler, Connauton, Belpedio – Lycksell, Frost, Tippett – Roussel, Laczynski, Allison – N. Cates, J. Cates, Foerster – Willman, Anisimov, Hodgson
    Tréner: John Tortorella

    Boston Bruins: Kinkaid (31. Keyser) – Zbořil, Carrick, Ahcan, Didier, Renouf, Wissmann – Foligno, Beecher, DeBrusk – Greer, Studnicka, Lysell – Wagner, Nosek, Steen – Lauko, Koppanen, Lettieri
    Tréner: Jim Montgomery