Sparta Praha – Litvínov 3:2 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HC VERVA Litvínov
cz Streda 25.01.2023, 18:30 • O2 arena • Tipsport extraliga (ČR) • 41. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:44 Patrik DEMEL - 3:2
     
    46:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po Řepíkově ztrátě kotouče na modré čáře nejprve sparťanského kapitána setřásl Havelka, aby následně Kovář vyrazil Šaldovu střelu pouze k PATRIKU DEMELOVI, který tak již následně měl v zakončení do odkryté branky jednoduchou práci! Asistence: Radim Šalda, Martin Havelka.
    35:41 Michal ŘEPÍK - 3:1
     
    35:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    MICHAL ŘEPÍK nám právě předvedl gólovou akci hodnou kapitána týmu, když se kličkami zbavil hned dvou protihráčů a i s pomocí čepele jednoho z Litvínovských dopravil kotouč bekhendovou střelou za Zajíčkova záda. Bez asistence.
    31:10 Michal ŘEPÍK - 2:1
     
    31:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Střelu Miroslava Formana z prostoru mezikruží ještě zastavila branková konstrukce, odražený kotouč si poté pohotově nalezl MICHAL ŘEPÍK a střelou do odkryté branky vrátil Spartě vedení! Asistence: Miroslav Forman, Pavel Kousal.
    28:27 Nicolas HLAVA - 1:1
     
    28:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Po Kašeho ztrátě kotouče v rohu kluziště vypálil tvrdě z prostoru pravého kruhu NICOLAS HLAVA a Kováře i přes jeho prvotní zásah prostřelil, když se kotouč za brankovou čáru doslova dokutálel. Bez asistence.
    16:40 David TOMÁŠEK - 1:0
     
    16:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krásná přesilovková kombinace, která končí gólem Pražanů! Na levém křídle si DAVID TOMÁŠEK svižně vyměnil kotouč s Davidem Kašem a v pro soupeře neočekávané situaci prostřelil střelou nad pravé rameno Zajíčka. Asistence: David Kaše.

    Jakub Houžvička

    Góly a asistencie: 17. Tomášek (Kaše), 32. Řepík (M. Forman, P. Kousal), 36. Řepík – 29. Hlava, 47. Demel (Šalda, Havelka)


    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Němeček, Jandus, Kempný, Mikliš, Moravčík, Polášek (A), Krutil – Tomášek, Horák, P. Kousal – M. Forman, Sobotka (A), Řepík (C) – Buchtele, D. Vitouch, Safin – Kaše, G. Thorell, Vauhkonen.
    Tréner: Miloslav Hořava

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (Čermák) – Zile, D. Zeman, Freibergs, Strejček, Demel (A), Jaks, Wesley, Šalda – Kudrna, Sukeľ (C), Fronk – Abdul, Estephan, Zdráhal (A) – Danielčák, Gut, Hlava – Havelka, Jurčík.
    Tréner: Karel Mlejnek

    Rozhodca: Hribik, Ondráček – Špůr, Šimánek