Montreal – Boston 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Florida 7:6 (po pr.) | Philadelphia – LA Kings 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Minnesota 4:2 (kon.) | Detroit – San Jose 3:2 (po pr.) | NJ Devils – Vegas 3:2 (po pr.)
St. Louis – Buffalo 3:5 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 2:5 (kon.)
Colorado – Washington 3:2 (kon.) | Vancouver – Chicago 5:2 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
3:4 (2:2, 1:1, 0:0 - 0:1)
Los Angeles Kings
cz Streda 25.01.2023, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistika
    Střely na bránu: 31 – 38 | Přesilová hra: 0/3 – 1/5 | Trestné minuty: 24 – 8

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Carter Hart (PHI) – 34 zákroků, 4 OG, úspěšnost 89,5 %, odchytal 61:09
    Pheonix Copley (LAK) – 28 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,3 %, odchytal 60:51

    Česká a slovenská stopa
    Bez české a slovenské účasti

    Tři hvězdy utkání
    1. Kevin Fiala (LAK) – 1+1
    2. Anže Kopitar (LAK) – 2+0
    3. Ivan Provorov (PHI) – 0+2 (03:54:47)
     
    Utkání přihlíželo 15 602 diváků.
     
    Dramatické klání mezi Philadelphií a Los Angeles dospělo až do prodloužení, v němž vydřeli bonusový bod hostující Králové.

    Celky postupně v první třetině vstřelily dvě branky, ve druhé po jedné a třetí dvacetiminutovka skončila bez branek. Šlo se tedy do nastaveného času, v němž měl nejprve rozhodnutí na hokejce Laughton, ale orazítkoval tyč, dorážku Sanheima zase pokryl Copley. Do brejku následně vystartoval Kevin Fiala a ten již klání ukončil, v gól přetavil křižnou střelu zápěstím z levého kruhu.

    Svěřenci kouče McLellana se díky vítězství vyšvihli v tabulce Pacifické divize na druhou příčku před Seattle. Philadelphia zůstává v Metropolitní divizi na předposledním sedmém místě.
     
    Konec zápasu.
     
    61:09
    Po skončení zápasu byl Anthony DeAngelo pořádně rozhněvaný a před odchodem do kabiny adresoval rozhodčímu několik ostřejších slov. Do zápisu si z tohoto důvodu ještě dodatečně vysloužil trest na 2+10 minut za nesportovní chování.
    61:09 Kevin FIALA - 3:4
     
    61:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí ve velké příležitosti neuspěli a soupeř trestal, když po levém mantinelu upaloval do přečíslení KEVIN FIALA. Dojel až do kruhu a vzal zodpovědnost na svá bedra, střelu zápěstím na zadní tyčku usměrnil mimo dosah Hartovy lapačky. Bez asistence.
    61:00 Laughton trefil tyč, Sanheim ztroskotal na Copleym
     
    61:00
    Chyběly centimetry! Scott Laughton si skvěle připravil střeleckou pozici v levém kruhu, ovšem křižnou ránu nasměroval pouze do brankové konstrukce, dorážku Sanheima si Copley nenechal proletět mezi betony.
     
    60:42
    Drew Doughty při dalším útoku prováhal ideální příležitost k nahrávce. Nakonec přeci jen Kopitara zkusil najít, ale pas zblokoval Ivan Provorov.
     
    60:18
    První útok patřil Králům. Doughty podpořil ofenzivu, zatímco Anže Kopitar zůstal za kruhy, kam dostal nahrávku, rychlou ránu zápěstím Hart vyrazil pravým betonem.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na bránu po 3. třetině: 30 – 35.
     
    Základní hrací doba o vítězi nerozhodla, uvidíme prodloužení! Gólové hody ve třetí dvacetiminutovce nepokračovaly, oba gólmani v této fázi udrželi čisté konto. Více ze hry měla domácí Philadelphie, potřebnou čtvrtou trefu ovšem zatím nepřidala.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    A znovu musel do akce Pheonix Copley. Včas reagoval na ránu MacEwena z první směřující k pravé tyčce, zastavil ji koncem pravého betonu.
     
    59:14
    Závěr základní části patří Flyers. Do pravého kruhu si zpoza brány sjel Scott Laughton, který vypálil ze zápěstí přes konkurenta, Copley vytáhl pohledný zákrok levým ramenem.
     
    58:44
    Forhendovou střelu DeAngela vyrazil Copley jenom před sebe. O dorážku se přihlásil Wade Allison, gólman Kings včas srazil betony k sobě.
     
    58:26
    Jako další zaútočil z domácích hokejistů Travis Konecny. Vypálil ihned po přejetí do útočné třetiny, volný prostor u levé tyče minul výrazně.
     
    57:49
    Statečně bojoval James van Riemsdyk, jenž najel do trojice konkurentů a už to vypadalo, že by mohl uspět, nakonec ho v poslední chvíli před zakončením zastavil Samuel Fagemo.
     
    57:20
    Defenzivní nahození Anthonyho DeAngela zastavil za vlastní bránou Pheonix Copley. Nerozehrával, pouze zastavil puk pro beka Edlera.
     
    56:51
    Levou stanou najel do útočné třetiny Kevin Fiala. S hlavou nahoře vymýšlel křižný pas na Anžeho Kopitara, jehož zradilo zpracování.
     
    56:16
    Pod tlakem Matt Roy střílel forhendem od modré čáry. Trefil před sebou stojícího Patricka Browna, od jehož nohy se touš odrazil do středního pásma.
     
    55:55
    Icing se ovšem píská na druhé straně. Matt Roy hledal obloučkem Phillipa Danaulta, jenže Kanaďan si mezitím rozmyslel nájezd za Provorova a vydal se směr střídačka.
     
    55:23
    Nick Seeler přecenil rychlostní schopnosti Kevina Hayese, který se alespoň lehce puku dotknul, takže se nepíská zakázané uvolnění.
     
    54:57
    Individuálně si věřil Patrick Brown. Úspěšně proskočil mezi dvojicí obránců, ale už bez kotouče na holi, získal ho pro sebe Drew Doughty.
     
    54:20
    Blake Lizotte udržel puk proti dvěma protihráčům a zvládl i přenesení hry do levého kruhu na Adriana Kempeho, švédský forvard promáchl naprázdno.
     
    53:48
    Noah Cates správně očekával, že Kevin Fiala bude přihrávat na modrou čáru Edlerovi. Na dlouhou hokejku touš zvládl protečovat do střední třetiny.
     
    53:17
    Vysokou rychlost nabral pravou stranou Travis Konecny. Dojel po pravém mantinelu až do útočného pásma a vypálil ze zápěstí, gólman podržel hrací předmět ve výstroji.
     
    52:45
    Situaci dva na dva řešil Alex Iafallo individuálně. Zleva mířil ze zápěstí k protější tyči, Hart vytáhl pohledný zákrok lapačkou.
     
    52:23
    Spoluhráčům vypomohl s rozehrávkou Carter Hart. Očima zkontroloval situaci a bekhendovou stranou vyrážečky do hry zapojil Seelera.
     
    51:56
    V levém kruhu si připravil solidní pozici ke střele Scott Laughton. Mířil na přední tyčku, kde měl Pheonix Copley připevněný beton.
     
    51:17
    Pohybem si řekl o nahrávku za obranu Joel Farabee. Travis Konecny si kolegy všiml příliš pozdě, nahrávku mu navíc adresoval za brusle.
     
    50:44
    Nahození Nicka Seelera od modré čáry Anže Kopitar ztečoval jenom před sebe. O dorážku se přihlásil Travis Konecny. v poslední chvíli ji levou bruslí zblokoval Sean Durzi.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Stav střetnutí mezi Philadelphií a Los Angeles stále ukazuje vyrovnaný stav, rozhodovat mohou maličkosti.
     
    49:52
    Strhnout vedení na stranu Králů mohl Blake Lizotte, jenž obdržel za defenzivní linii konkurenta parádní přihrávku, tváří v tvář brankáři však ztroskotal na Hartově levém rameni!
     
    49:22
    I vkleče James van Riemsdyk srdnatě bojoval za bránou soupeře o udržení kusu černé gumy, nakonec jej úspěšně vydoloval z pod jeho bruslí Quinton Byfield.
     
    48:30
    Zmatky v předbrankovém prostoru vyřešil svým hvizdem rozhodčí, který ztratil hrací předmět z dohledu, skončil někde pod domácím gólmanem.
     
    48:13
    Švýcarský útočník Kevin Fiala tělem odstavil Wadea Allisona a na dlouhou ruku vystřelil po ledě bekhendem, Carter Hart schoval kus černé gumy pod pravým betonem.
     
    47:57
    Zakázané uvolnění domácího celku. Owen Tippett ještě zabojoval, avšak Sean Walker dobře zapracoval tělem a soka udržel na zádech.
     
    47:11
    Phillip Danault šikovně vypíchl kotouč Camu Yorkovi. Naslepo adresoval touš před bránu, kde bránící Wade Allison přetlačil Adriana Kempeho.
     
    46:44
    Poměrně rychle se Králové přesunuli do útočného pásma. Od modré nahazoval Sean Walker a lehce tečující protihráč Zack MacEwen usnadnil Hartovi práci se zákrokem, neboť puk zpomalil.
     
    46:23
    Nedorozumění mezi Hayesem a Laughtonem vedlo ke ztrátě kotouče. Za vlastní bránou jej sebral Alexander Edler a počkal na vystřídání spoluhráčů.
     
    45:52
    Jako další se o slovo přihlásil Ivan Provorov. Ke dvěma asistencím chtěl přidat vstřelený gól, ale vypálil těsně vedle levé části brankové konstrukce.
     
    45:23
    Nestává se často, aby obránce vystřelil od modré čáry bekhendem. Travis Sanheim tuto volbu vyzkoušel, Pheonix Copley zaznamenal snadný zákrok levým betonem.
     
    44:44
    Pod velkým úhlem střílel z forhendové strany Alex Iafallo. Carter Hart ucpal prostor u bližší tyče, kus černé gumy podržel ve výstroji.
     
    44:20
    Anthony DeAngelo si byl moc dobře vědom blížícího se Adriana Kempeho. Ustál jeho pokus o hot, navíc rozehrál po pravé straně přesně na hokejku Hayese.
     
    43:46
    Zpoza kruhů vypálil Rasmus Kupari. Carter Hart počkal do poslední chvíle na řešení situace ze strany soka, mezeru mezi betony si pohlídal.
     
    43:17
    Vysokou rychlost nabral Adrian Kempe. Natáhl na sebe dva protihráče a dojel do levého kruhu, odkud nahrával křižně naslepo, Kopitar na puk těsně nedosáhl.
     
    42:59
    Obtočit soupeřovu svatyni se pokusil Blake Lizotte. Carter Hart byl v pohotovosti a pravý beton včas přirazil k tyčce.
     
    42:22
    Po levém mantinelu nabral velkou rychlost Travis Sanheim. Zbavil se osobního strážce, leč na Seana Durziho už svou kličkou nevyzrál.
     
    41:40
    Početní převaha Letců je minulostí. Quinton Byfield je zpátky na ledové ploše a ihned se vydává spoluhráčům vypomoci do defenzivy.
     
    41:12
    Skvěle zafungoval směrem dozadu Drew Doughty. Tak dlouho obtěžoval Laughtona, až ho obral, následně vyhodil po levém mantinelu.
     
    40:37
    Do pravého kruhu dostal nabito Zack MacEwen. Neváhal a vyslal forhendovou ránu z první, kterou Pheonix Copley vyrazil pravým betonem.
     
    40:10
    Třetí třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Domácí do ní vstupují v přesilové hře, ta může trvat ještě 71 vteřin.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 21 – 25.
     
    Také po prostřední dvacetiminutovce přetrvává nerozhodný stav. Potřetí v utkání poslal Philadelphii do těsného vedení bekhendovou střelou Rasmus Ristolainen, ovšem i na tento zásah konkurent našel odpověď, s přispěním levé tyčky vrátil stav do nerozhodné podoby Samuel Fagemo. Bude zajímavé sledovat, s jakou taktikou celky vstoupí do třetí třetiny, rozhodovat mohou maličkosti.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Travis Konecny – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Mikey Anderson – 2 min., hrubost.
     
    39:20
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Quinton Byfield – 2 min., podrážení.
    38:36 Samuel FAGEMO - 3:3
     
    38:36
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Závěr druhé třetiny přináší třetí úspěch Králů! Lizotte si všiml mezi kruhy trestuhodně nepokrytého SAMUELA FAGEMA. Člen čtvrtého útoku srovnal mířidla a s přispěním levé tyče napálil touš za bezmocného brankáře. Asistence: Blake Lizotte.
     
    37:30
    Na druhé straně si o slovo řekl Viktor Arvidsson. Zkusil se natlačit z pravé strany před bránu, v čemuž mu zabránil Travis Sanheim.
     
    36:23
    Směrem dozadu zafungoval Alexander Edler na jedničku. Pokryl nájezd MacEwena, navíc přes něj propasíroval puk k Royovi.
     
    35:43
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Rasmus Ristolainen – 2 min., vražení na hrazení.
     
    34:44
    Icing hostujícího celku. Anže Kopitar neočekával pas na svou osobu, velkou ztrátu na DeAngela taktéž nesmazal.
     
    33:33
    Pro změnu zprava zaútočil Owen Tippett. Proháčkoval se za záda Doughtyho, aby následně vystřelil přímo do Copleyho výstroje.
     
    32:44
    Joel Farabee vyzkoušel štěstí individuálně. Vyhnal se z ideální střelecké pozice, přesto vstřelil, z vnější strany trefil pravou tyčku.
     
    31:20
    Opět si o pozornost řekl Rasmus Ristolainen, když ustál Royův pokus o hit, za křižnou nahrávkou ovšem Travis Konecny natahoval hokejku marně
    30:37 Rasmus RISTOLAINEN - 3:2
     
    30:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak i do třetice strhává těsný náskok na svou stranu Tortorellova družina! Frostovo nahození van Riemsdyk tečoval před bránu, kde číhal nikým neatakovaný RASMUS RISTOLAINEN. Finský zadák si kotouč zkušeně přikopl bruslí a bekhendem jej zvedl nad pravý Copleyho beton. Asistence: James van Riemsdyk a Morgan Frost.
     
    29:35
    Aktivita Letců ještě chvíli pokračovala, ale nakonec se sami vyhnali z útočného pásma po nepřesném pasu Jamese van Riemsdyka na Rasmuse Ristolainena.
     
    28:14
    Zleva přihrával do předbrankového prostoru Kevin Hayes. Výborně zapracoval směrem dozadu Anže Kopitar, jenž nepustil ke střele Laughtona.
     
    27:33
    Po levém křídle postupoval do příležitosti Jaret Anderson-Dolan. Dojel do kruhu, odkud vypálil forhendem, Carter Hart vyhlavičkoval zakončení nad bránu.
     
    26:30
    Nahození Doughtyho od modré čáry nebezpečně tečoval Fiala a Copley měl velké štěstí, že mu puk nevypadl z výstroje, jistý si zákrokem evidentně nebyl.
     
    25:51
    Vysoký oblouček Seana Walkera do útočné třetiny přinesl kýžený efekt. Carter Hart stáhl kus černé gumy do lapačky a na rozehrávku si netroufl.
     
    24:41
    Individuálně Adrian Kempe neuspěl. Došlo hned k jeho ztrojení, kus černé gumy mu ukázkovým způsobem vypíchl Owen Tippett.
     
    23:51
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Nicolas Deslauriers – 2 min., podrážení.
     
    22:22
    Ivan Provorov si vyměnil kotouč s Travisem Sanheimem, sjel do levého kruhu a vypálil zápěstím. Pheonix Copley šel včas do pokleku, aby puk schoval do výstroje.
     
    21:45
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    James van Riemsdyk – 2 min., podrážení.
     
    20:38
    Travis Konecny vyslal z obranného pásma od pravého mantinelu naslepo křižnou nahrávku. Patrick Brown zabojoval, ovšem na puk nedosáhl, hraje Drew Doughty.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 14 – 14.
     
    Úvodní třetina zápasu mezi Philadelphií a Los Angeles rozhodně nenudila! Divákům nabídla čtyři góly, po dvou na každé straně. Domácí dvakrát strhli vedení na svou stranu zásluhou tref Jamese van Riemsdyka a Wadea Allisona, ovšem soupeř našel v obou případech odpověď, dva góly připsal na své konto kapitán mužstva Anže Kopitar. Pokud bude zápas pokračovat v podobném tempu, máme se na co těšit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:12
    Puk zamířil na hostující střídačku. Stalo se tak poté, co Anthony DeAngelo chtěl ze všech sil udržet útočné pásmo, ale puk nechytil do lapačky tak, jak si představoval.
     
    18:14
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Adrian Kempe – 2 min., držení.
     
    17:28
    Zpoza levého kruhu vystřelil ze zápěstí Rasmus Ristolainen. Pheonix Copley se zaskočit nenechal, kus černé gumy schoval do lapačky.
     
    16:47
    Ačkoliv Scott Laughton vyvinul velkou rychlost, tak před Kevina Fialu už tělo nenatlačil, rozhodčí správně odpískal zakázané uvolnění.
     
    15:09
    Z ostrého úhlu vyzkoušel štěstí James van Riemsdyk. Pheonix Copley mohl zůstat v klidu, puk skončil jenom na brankovém oblouku.
     
    14:50
    Úspěšný blok i na druhé straně. Obstaral jej Ivan Provorov, ruský zadák zblokoval zakončení Seana Walkera.
     
    13:32
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    Travis Sanheim – 2 min., hákování.
     
    12:53
    S velkou lehkostí Travis Konecny projel do útočné třetiny. Vystřelil z mezikruží přes obránce Matta Roye, jehož trefil do chráničů.
    11:40 Anže KOPITAR - 2:2
     
    11:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje, skóre střetnutí opět ukazuje nerozhodný stav! Adrian Kempe mohl zakončovat, ale zřejmě neviděl volný prostor, proto odjel za bránu, odkud adresoval puk zpět před ni a byl to ANŽE KOPITAR, kdo vsítil svůj druhý gól v utkání forhendovým pokusem k levé tyčce. Asistence: Adrian Kempe a Quinton Byfield.
    10:27 Wade ALLISON - 2:1
     
    10:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci jsou zase o krok napřed! Hayes protečoval pas Provorova na WADEA ALLISONA, který tělem odstavil Durziho a tváří v tvář Copleymu natřikrát dostal kus černé gumy za brankovou čáru. Asistence: Kevin Hayes a Ivan Provorov.
    09:21 Anže KOPITAR - 1:1
     
    09:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá početní převaha, je vyrovnáno! Doughty rozehrál k levému mantinelu na Fialu, jenž okamžitě sklepával mezi kruhy ANŽEMU KOPITAROVI, zakončení hostujícího kapitána po ledě prošlo Hartovi pod levým betonem. Asistence: Kevin Fiala a Drew Doughty.
     
    09:17
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers:
    James van Riemsdyk – 2 min., podrážení.
     
    08:47
    Od modré vypálil tvrdou ránu Travis Sanheim. Pheonix Copley zasahovat nemusel, situaci za něj vyřešil dobře postavený Matt Roy.
     
    07:44
    Hokejisté v bílých dresech jsou při chuti. Další atak zastavil Alexander Edler, ten posléze vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    06:33
    Nick Seeler musel jít do kličky, protože ostatní spoluhráči se vydali na střídačku. Obhození Phillipa Danaulta mu vůbec nevyšlo.
    05:50 James VAN RIEMSDYK - 1:0
     
    05:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Důležitý první gól střílí domácí! Owen Tippett se s velkým štěstím procpal za záda Fialy, načež nezazmatkoval a ve správný okamžik poslal pas napříč kruhy na hokejku JAMESE VAN RIEMSDYKA, proti jehož ráně z první se Copley přesouval k pravé tyči bez úspěchu. Asistence: Owen Tippett a Ivan Provorov.
     
    04:40
    V oslabení nahazoval z pravé strany Anže Kopitar. Carter Hart byl v pozoru a pokus krajana v dresu soupeře podržel ve výstroji.
     
    03:31
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Phillip Danault – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    02:43
    Na druhé straně pokusil štěstí Kevin Fiala. Chtěl si prohodit kotouč mezi nohama Travise Sanheima, ten se nachytat nenechal.
     
    01:20
    Velkou rychlost nabral středem Zack MacEwen. Věřil si jeden na jednoho proti Alexanderu Edlerovi, na něj ovšem recept nenašel.
     
    00:10
    Utkání mezi Philadelphií a Los Angeles odstartovalo! Favorita hledat jen těžko, rozhodovat mohou opravdu malé detaily.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – York, Provorov, DeAngelo, Sanheim, Ristolainen, Seeler – Tippett, Frost, J. van Riemsdyk – Konecny, N. Cates, Farabee – Allison, Laughton (A), Hayes – MacEwen, P. Brown, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Los Angeles Kings: Copley (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Edler – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Iafallo – Anderson-Dolan, Lizotte, Fiala – Fagemo, Turcotte, Kupari.
    Trenér: Todd McLellan.
     
    Los Angeles Kings

    Králové z Los Angeles prožívají velmi dobrou sezónu. Pacifická divize má jenom dva lepší týmy, a sice Vegas se Seattlem, za lídrem McLellanova družina zaostává rozdílem pouhých dvou bodů. Na půdě trápícího se Chicaga přerušila sérii tří porážek, a to zásluhou hubeného vítězství 2:1. Týmové produktivitě vévodí devětačtyřicetibodový Kevin Fiala ze Švýcarska.
     
    Philadelphia Flyers

    S hokejisty Philadelphie to aktuálně nevypadá ideálně, co se týče postupových nadějí do play-off. V tabulce Metropolitní divize se nachází na předposledním místě se ziskem 47 bodů, přičemž za pátým Pittsburghem zaostávají rozdílem sedmi bodů, takže stále není nic ztraceno. Letci už po šest utkání střídají vítězství s porážkou a budou doufat, že tato série neskončí, protože naposledy doma prohráli 3:5 s Winnipegem. Nejproduktivnějším hráčem je Travis Konecny se 49 body.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásnou pozdní noc. Vítám vás při sledování nejlepší ligy světa, u zápasu mezi Philadelphií a Los Angeles.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 6. J. van Riemsdyk (Tippett, Provorov), 11. Allison (Hayes, Provorov), 31. Ristolainen (J. van Riemsdyk, Frost) – 10. Kopitar (Fiala, Doughty), 12. Kopitar (Kempe, Byfield), 39. Fagemo (Lizotte), 62. Fiala


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – York, Provorov, DeAngelo, Sanheim, Ristolainen, Seeler – Tippett, Frost, J. van Riemsdyk – Konecny, N. Cates, Farabee – Allison, Laughton (A), Hayes – MacEwen, P. Brown, Deslauriers.
    Tréner: John Tortorella

    Los Angeles Kings: Copley (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Edler – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Iafallo – Anderson-Dolan, Lizotte, Fiala – Fagemo, Turcotte, Kupari.
    Tréner: Todd McLellan

    Rozhodca: Markovic, Kozari – Suchánek, Marquis

    Diváci: 15 602