Montreal – Boston 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Florida 7:6 (po pr.) | Philadelphia – LA Kings 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Minnesota 4:2 (kon.) | Detroit – San Jose 3:2 (po pr.) | NJ Devils – Vegas 3:2 (po pr.)
St. Louis – Buffalo 3:5 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 2:5 (kon.)
Colorado – Washington 3:2 (kon.) | Vancouver – Chicago 5:2 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
3:4 (2:2, 1:1, 0:0 - 0:1)
Los Angeles Kings
cz Streda 25.01.2023, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:09 Kevin FIALA - 3:4
     
    61:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí ve velké příležitosti neuspěli a soupeř trestal, když po levém mantinelu upaloval do přečíslení KEVIN FIALA. Dojel až do kruhu a vzal zodpovědnost na svá bedra, střelu zápěstím na zadní tyčku usměrnil mimo dosah Hartovy lapačky. Bez asistence.
    38:36 Samuel FAGEMO - 3:3
     
    38:36
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Závěr druhé třetiny přináší třetí úspěch Králů! Lizotte si všiml mezi kruhy trestuhodně nepokrytého SAMUELA FAGEMA. Člen čtvrtého útoku srovnal mířidla a s přispěním levé tyče napálil touš za bezmocného brankáře. Asistence: Blake Lizotte.
    30:37 Rasmus RISTOLAINEN - 3:2
     
    30:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak i do třetice strhává těsný náskok na svou stranu Tortorellova družina! Frostovo nahození van Riemsdyk tečoval před bránu, kde číhal nikým neatakovaný RASMUS RISTOLAINEN. Finský zadák si kotouč zkušeně přikopl bruslí a bekhendem jej zvedl nad pravý Copleyho beton. Asistence: James van Riemsdyk a Morgan Frost.
    11:40 Anže KOPITAR - 2:2
     
    11:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje, skóre střetnutí opět ukazuje nerozhodný stav! Adrian Kempe mohl zakončovat, ale zřejmě neviděl volný prostor, proto odjel za bránu, odkud adresoval puk zpět před ni a byl to ANŽE KOPITAR, kdo vsítil svůj druhý gól v utkání forhendovým pokusem k levé tyčce. Asistence: Adrian Kempe a Quinton Byfield.
    10:27 Wade ALLISON - 2:1
     
    10:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci jsou zase o krok napřed! Hayes protečoval pas Provorova na WADEA ALLISONA, který tělem odstavil Durziho a tváří v tvář Copleymu natřikrát dostal kus černé gumy za brankovou čáru. Asistence: Kevin Hayes a Ivan Provorov.
    09:21 Anže KOPITAR - 1:1
     
    09:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá početní převaha, je vyrovnáno! Doughty rozehrál k levému mantinelu na Fialu, jenž okamžitě sklepával mezi kruhy ANŽEMU KOPITAROVI, zakončení hostujícího kapitána po ledě prošlo Hartovi pod levým betonem. Asistence: Kevin Fiala a Drew Doughty.
    05:50 James VAN RIEMSDYK - 1:0
     
    05:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Důležitý první gól střílí domácí! Owen Tippett se s velkým štěstím procpal za záda Fialy, načež nezazmatkoval a ve správný okamžik poslal pas napříč kruhy na hokejku JAMESE VAN RIEMSDYKA, proti jehož ráně z první se Copley přesouval k pravé tyči bez úspěchu. Asistence: Owen Tippett a Ivan Provorov.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 6. J. van Riemsdyk (Tippett, Provorov), 11. Allison (Hayes, Provorov), 31. Ristolainen (J. van Riemsdyk, Frost) – 10. Kopitar (Fiala, Doughty), 12. Kopitar (Kempe, Byfield), 39. Fagemo (Lizotte), 62. Fiala


    Philadelphia Flyers: Hart (Sandström) – York, Provorov, DeAngelo, Sanheim, Ristolainen, Seeler – Tippett, Frost, J. van Riemsdyk – Konecny, N. Cates, Farabee – Allison, Laughton (A), Hayes – MacEwen, P. Brown, Deslauriers.
    Tréner: John Tortorella

    Los Angeles Kings: Copley (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Edler – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Iafallo – Anderson-Dolan, Lizotte, Fiala – Fagemo, Turcotte, Kupari.
    Tréner: Todd McLellan

    Rozhodca: Markovic, Kozari – Suchánek, Marquis

    Diváci: 15 602