Montreal – Boston 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Florida 7:6 (po pr.) | Philadelphia – LA Kings 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Minnesota 4:2 (kon.) | Detroit – San Jose 3:2 (po pr.) | NJ Devils – Vegas 3:2 (po pr.)
St. Louis – Buffalo 3:5 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 2:5 (kon.)
Colorado – Washington 3:2 (kon.) | Vancouver – Chicago 5:2 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
2:5 (0:1, 0:2, 2:2)
Anaheim Ducks
Streda 25.01.2023, 03:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Mason McTavish (ANA) ještě usedá na trestnou lavici, kam hostující útočník míří za přidržení Stechera.
     
    57:10
    Zápas předčasně končí pro Joshe Browna (ARI) a Maxima Comtoise (ANA), kteří dostávají desetiminutové tresty za nesportovní chování.
     
    57:05
    Bjugstad se z levého kruhu odhodlal k svižné střele, která byla ještě lehce tečována Guentherem přímo do tyče hostující klece.
    56:39 Adam HENRIQUE - 2:5
     
    56:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé potvrzení Anaheimu. Silfverberg získal puk na obranné modré a poté poslal kotouč chytře za bránu Arizony, odkud se odrazil přímo na hůl dojíždějícího ADAMA HENRIQUA, jenž už se trefil do opuštěné klece. Asistence: Jacob Silfverberg.
     
    56:29
    Ingram míří na svou střídačku!
    54:34 Nick SCHMALTZ - 2:4
     
    54:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes využívají přesilovou hru! Dlouhý zámek domácích přeci jen končí brankou. Chychrun při své střele od modré zlomil svou hůl a puk se poté dostal k bráně Anaheimu, kde Hayton přetlačil Kulikova a touš se projel přímo na hůl NICKA SCHMALTZE, který už jen trefil zcela odkrytou bránu. Asistence: Barrett Hayton, Jacob Chychrun.
     
    53:23
    Trevor Zegras (ANA) dostává dvě minuty za sekání a útočník Anaheimu se svým vyloučením není vůbec spokojený.
    50:44 Barrett HAYTON - 1:4
     
    50:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dočkávají alespoň čestného úspěchu. Benoit vyvážel puk z obranného pásma Anaheimu, ale naslepo ho chtěl přihrát svému kolegovi Whitovi, jenže to bylo přímo na hůl BARRETTA HAYTONA, který poté jel sám na Stolarze, jehož překonal parádní kličkou do bekhendu. Bez asistence.
    43:02 Cam FOWLER - 0:4
     
    43:02
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se však udrželi ve svém útočném pásmu, kde opět přišla přihrávka na modrou čáru k Shattenkirkovi, který nahrál svému kolegovi CAMU FOWLEROVI, jehož střelu do své brány usměrnil jeden z obránců Arizony. I svou druhou branku tedy obránce Anaheimu vstřelil s pomocí domácích. Asistence: Kevin Shattenkirk, Frank Vatrano.
     
    36:45
    A tak se o rychlý protiútoku pokusili Coyotes, kde nakonec Chychrun obdržel přihrávku na pravou stranu, ale Stolarz se skvěle přesunul a touš dokonce udržel ve své výstroji.
     
    34:04
    Arizona bude hrát přesilovou hru, protože dvě minuty za hákování dostává Jayson Megna (ANA).
    24:19 Cam FOWLER - 0:3
     
    24:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks vstřelují gól v přesilové hře, když se kotouč dostal na modrou čáru ke CAMU FOWLEROVI, jehož následnou střelu svou holí tečoval bránící Hayton a Ingram už na změnu směru nedokázal reagovat. Přesilovka Kačerů pokračuje dál. Asistence: Troy Terry, Trevor Zegras.
     
    23:34
    Juso Välimäki (ARI) tedy nakonec přeci jen dostává pětiminutový trest plus vyloučení do konce utkání a Anaheim si zahraje dlouhou přesilovou hru. Pět minut za něj odsedí Nick Bjugstad.
    23:34 Troy TERRY - 0:2
     
    23:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A tak k přesilovce ani nedojde, protože TROY TERRY si sebral puk ve svém obranném pásmu, nabral rychlost díky které poté prošel mezi obránci Arizony a z úhlu poslal touš nad rameno Ingrama. Asistence: Cam Fowler, Jayson Megna.
    17:38 Frank VATRANO - 0:1
     
    17:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se prosazují hned z následného útoku, když Terry zavezl touš do útočného pásma, kde ho poté nahrál do druhé vlny FRANKU VATRANOVI, jehož pohotová střela prošla Ingramovi jeho výstrojí. Asistence: Troy Terry.
     
    15:17
    Na trestnou lavici už pomalu míří Ryan Strome (ANA), jenž si odpyká dvě minuty za krosček.
     
    14:17
    Nyní už se Bjugstad dostal do mnohem nebezpečnějšího zakončení z mezikruží, které se však Stolarzovi podařilo vyrazit mimo svou klec.
     
    13:18
    Comtois poslal kotouč na modrou čáru Vaakanainenovi, jehož nahození lehce tečoval obránce Arizony a Ingrama následně zachránilo břevno jeho klece.
     
    09:05
    Anaheim si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za hrubost vyloučen Josh Brown (ARI).

    Michaela Koláriková

    Góly a asistencie: 51. Hayton, 55. Schmaltz (Hayton, Chychrun) – 18. Vatrano (Terry), 24. Terry (Fowler, Jays. Megna), 25. Fowler (Terry, Zegras), 44. Fowler (Shattenkirk, Vatrano), 57. Henrique (Silfverberg)


    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Gostisbehere, Chychrun, Stecher, Välimäki, Nemeth, Moser, J. Brown – Schmaltz, Hayton, Keller – Guenther, Bjugstad, Kelemen – Fischer, Boyd, N. Ritchie – Kassian, McBain.
    Tréner: André Tourigny

    Anaheim Ducks: Stolarz (Gibson) – Fowler, Kulikov, Colt. White, Benoit, Vaakanainen, Shattenkirk – Henrique, McTavish, Terry – Comtois, Zegras, R. Strome – Vatrano, Lundeström, Silfverberg – Max Jones, Jays. Megna, Carrick.
    Tréner: Dallas Eakins

    Rozhodca: Rooney, MacDougall – Alphonso, Gawryletz.

    Diváci: 4 600