Montreal – Boston 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Florida 7:6 (po pr.) | Philadelphia – LA Kings 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Minnesota 4:2 (kon.) | Detroit – San Jose 3:2 (po pr.) | NJ Devils – Vegas 3:2 (po pr.)
St. Louis – Buffalo 3:5 (kon.) | Nashville – Winnipeg 2:1 (kon.) | Arizona – Anaheim 2:5 (kon.)
Colorado – Washington 3:2 (kon.) | Vancouver – Chicago 5:2 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Washington Capitals
cz Streda 25.01.2023, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:44 Alexandr OVEČKIN - 3:2
     
    49:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté se vrací do zápasu! Po vyhraném buly v útočném pásmu zvládli udržet puk na modré čáře, Strome přihrál na levý kruh, kde napřáhl ALEXANDR OVEČKIN a dělovkou na bližší tyč překonal Georgijeva – 3:2. Asistence: Dylan Strome.
    35:39 Alex NEWHOOK - 3:1
     
    35:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je to zase o dvě branky! Po vyhraném buly ve vlastním pásmu předvedlo Colorado rychlý přechod do útoku, pas do jízdy na pravou stranu dostal ALEX NEWHOOK a překonal Kuempera střelou pod jeho vyrážečku – 3:1. Asistence: Logan O'Connor, Samuel Girard.
    24:48 Conor SHEARY - 2:1
     
    24:48
    Washington právě vstřelil branku!
    No vida, je sníženo. Hosté se udrželi v útočném pásmu, od modré čáry poměrně nenápadně nahodil Fehérváry a před brankou projíždějící CONOR SHEARY dokázal tečovat tak, že puk doklouzal za zasahujícího Georgijeva – 2:1. Asistence: Martin Fehérváry, Anthony Mantha.
    22:04 Andrew COGLIANO - 2:0
     
    22:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí unikají do dvoubrankového náskoku, když se hra dostala zpoza branky až na modrou čáru, odkud nahodil MacDermid a plachtící puk dokázal jemně tečovat ANDREW COGLIANO. Kuemper byl bez šance na zákrok a je to 2:0. Asistence: Kurtis MacDermid, Logan O'Connor.
    08:57 Artturi LEHKONEN - 1:0
     
    08:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Colorado se dostalo do přečíslení dva na jednoho, MacKinnon sice při pokusu o přihrávku tvrdě narazil do Orlova, přesto se ještě dokázal po puku natáhnout, přiklepnout jej na ARTTURIHO LEHKONENA a ten ranou z první překonal Kuempera – 1:0. Asistence: Nathan MacKinnon, Devon Toews.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 9. Lehkonen (MacKinnon, D. Toews), 23. Cogliano (MacDermid, L. O'Connor), 36. Newhook (L. O'Connor, Girard) – 25. Sheary (Fehérváry, Mantha), 50. Ovečkin (D. Strome)


    Colorado Avalanche: Georgijev (Francouz) – E. Johnson, D. Toews (A), B. Hunt, Girard, MacDonald, MacDermid, Englund – Rodrigues, MacKinnon (A), Lehkonen – Rantanen (A), Compher, Ničuškin – L. O'Connor, Newhook, Cogliano – Meyers, Blidh.
    Tréner: Jared Bednar

    Washington Capitals: Kuemper (C. Lindgren) – T. van Riemsdyk, E. Gustafsson, Jensen, Orlov, Fehérváry, Irwin – Aube-Kubel, D. Strome, Ovečkin (C) – Wilson (A), Kuzněcov, Milano – Sheary, Protas, Mantha – Hathaway, Eller (A), M. Johansson.
    Tréner: Peter Laviolette

    Rozhodca: O'Donnell, StPierre – B. Gawryletz, Berg

    Diváci: 18 132