Č. Budějovice – Ostrava 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Sparta Praha 0:2 (kon.) | Sigma Olomouc – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
Liberec – Slavia 2:2 (kon.)
koniec
SK Dynamo Č. Budějovice
2:1 (1:1)
FC Baník Ostrava
cz Sobota 18.03.2023, 15:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • Česká FORTUNA:LIGA • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Vítám tu všechny milovníky dobrého fotbalu! V sobotu odstartuje čtyřmi zápasy 24. kolo FORTUNA:LIGY. Fotbalisté českobudějovického Dynama přivítají Baník Ostrava. Jedná se o souboj třináctého týmu z dvanáctým, takže se hraje také o únik do klidnější části tabulky.
     
    FC Baník Ostrava (12. místo, 6 – 7 – 10, skóre 35:35, 25 bodů)
    Baník by měl při pohledu na kádr a také finanční možnosti klubu určitě patřit do první poloviny tabulky – ideálně pak do elitní šestky. Realita je ale poněkud jiná. Na jaře zvítězili svěřenci kouče Pavla Hapala jen v Teplicích a propadli se na příčky, které by znamenaly účast ve Skupině o záchranu. Z posledních pěti utkání pak Ostravští vydolovali jediný bod. Naposledy doma podlehli 0:3 Spartě. V týdnu v klubu po vzájemné dohodě skončil asistent trenéra David Oulehla. Zbytek realizačního týmu má zatím důvěru majitele Brabce a sportovního manažera Luďka Mikloška.

    Posledních 5 zápasů Ostravy:
    Ostrava – Jablonec 1:2
    Brno – Ostrava 2:1
    Ostrava – Hradec 0:2
    Pardubice – Ostrava 1:1
    Ostrava – Sparta 0:3
     
    SK Dynamo Č. Budějovice (13. místo, 7 – 4 – 12, skóre 22:40, 25 bodů)
    Fotbalisté Českých Budějovic jsou na tom bodově stejně jako Baník. Jen mají horší skóre. Dynamo vede na jaře trenérské duo Marek Nikl – Tomáš Zápotočný, které v podzimní části dotáhlo Příbram i přes finanční problémy na čelo druholigové tabulky. Na rozdíl od Baníku dokáže Dynamo alespoň na svém stadionu vítězit. Před dvěma týdny zaskočilo na Střeleckém ostrově i favorizovanou Slavii. Přes Brno postoupilo také již do semifinále poháru FAČR, které odehraje na Spartě. I to je pro Jihočechy velký úspěch. Naposledy se však Českobudějovickým nevyvedl zápas v Olomouci. Po bezgólové první půli neudržel nervy na uzdě Čmelík a po jeho červené kartě se domácí dokázali třikrát střelecky prosadit.

    Posledních 5 zápasů Č. Budějovic:
    Č. Budějovice – Bohemians 1:0
    Mladá Boleslav – Č. Budějovice 2:2
    Č. Budějovice – Brno 2:0 (Pohár)
    Č. Budějovice – Slavia 1:0
    Olomouc – Č. Budějovice 3:0
     
    Podzimní vzájemný duel vyšel lépe Jihočechům. Ti zvítězili na hřišti Baníku 2:1. O góly se postarali David Hais a Lukáš Čmelík – ten však bude po červené kartě, kterou dostal v Olomouci, tentokrát scházet. Za Ostravu pouze snižoval Muhamed Tijani.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Dynamo Č. Budějovice: Šípoš – Sladký, Králik (C), L. Havel, Čolić – Adediran, M. Čermák, P. Hellebrand, Potočný – Zajíc, Mic. Škoda.
    Náhradníci: Colin – Broukal, Jak. Matoušek I, Čavoš, Penner, Mršić, Skovajsa, Grič.
    Trenér: Marek Nikl

    FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Sanneh, Říha, Pojezný, Fleišman – Šín, Kaloč – Cadu, Kuzmanović, Plavšić – Almási.
    Náhradníci: M. Hrubý – Boula, Buchta, Smékal, Mišković, Svozil, J. Juroška, Mu. Tijani, Šehić.
    Trenér: Pavel Hapal

    Rozhodčí: Berka – Vlček, Šimáček.
     
    Dynamo dnes vsadilo na hru se dvěma klasickými útočníky, tedy Michalem Škodou a Tomášem Zajícem. Tohle duo bude určitě hodně podporovat také Roman Potočný. Hostující kouč Hapal překvapil nasazením mladého Zdeňka Říhy na pozici stopera.
     
    Aktéři zápasu právě nastupují na hrací plochu Střeleckého ostrova.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání zahájili v modrém hrající hosté. Dynamo nastoupilo v převážně černé barvě.
     
    1
    Do první útočné akce ale směřovali domácí. Tomáš Zajíc se na hranici šestnáctky k nahrávce od spoluhráče nakonec nedostal.
     
    2
    Dlouhý nákop se snažil hlavou prodloužit Quadri Adebayo Adediran. Poslal ho ale mimo dosah Michala Škody a Jan Laštůvka měl snadnou práci.
     
    4
    Hellebrand nalevo narážel Romanovi Potočnému. Ten po zemi odcentroval. Míče se v šestnáctce ujal Quadri Adediran, který upadl po souboji s Caduem. Na penaltu to nebylo. Sudí Berka navíc domácímu hráči vyčinil, že svému pádu hodně přidal.
     
    6
    Rychlý protiútok hostí do otevřenější obrany Dynama. Plavšiće zastavil Martin Králik za cenu rohového kopu.
     
    7
    Tohle byla dobrá možnost Baníku! Nemanja Kuzmanović zahrával rohový kop na bližší tyč. Míč propadl až k Matějovi Šínovi, který to zkoušel zády k bráně pohotovou patičkou. Brankář Šípoš měl štěstí, že balón směřoval do středu brány a tak dokázal situaci vyřešit ve prospěch domácích.
     
    8
    V pokutovém území domácích zůstal ležet na zemi Nemanja Kuzmanović, který dostal naloženo od bránícího Havla. Nebude to ale nic, po čem by měl hostující fotbalista střídat.
     
    9
    Aktivní Quadri Adediran dostal míč za obranu soupeře. Už to vypadalo, že projde až před Laštůvku, ale v tomu mu v poslední chvíli zabránil křižující Jiří Fleišman, který mu balón čistě vypíchl. Adediran následně spadl a vyžaduje ošetření.
     
    10
    Nebude to ale nic hrozného. Za postranní čarou se domácí křídelník rozběhl a hlásí se o návrat do hry.
     
    12
    Adediran dostával další míč za obranu. Předkopl si ho ale příliš a vybíhající Laštůvka pak byl u něho dříve.
     
    14
    Domácí vstřelili gól, který byl ale po krátké konzultaci sudí Berky s kolegyní Adámkovou u VARu odvolán! Dynamo zahrávalo standardní situaci z poloviny hřiště. Dlouhý nákop prošel k nepokrytému Adediranovi, který z pravé strany šestnáctky odcentroval na zadní tyč. Tam Michal Škoda hlavou sklepl balón pro Lukáše Havla, který tvrdou střelou překonal Laštůvku. Obsluha VARu ale viděla ofsajd Adedirana.
     
    15
    Záběry, které měl VAR k dispozici, skutečně potvrdily ofsajd Quadriho Adedirana. Gól tedy nebyl uznán správně.
     
    17
    Jihočeši jsou zatím aktivnějším týmem. Ostrava spíše vyčkává.
     
    18
    Nyní roh hostí. Fleišmanův centr přizvedl jeden z bránících hráčů do autu. Zkušený levý bek Baníku tak musí přeběhnout šíři hřiště, aby mohl pro změnu vhazovat.
     
    19
    Ladislav Almási posílal od rohového praporku míč do šestnáctky. Při tom do něj zajel Potočný. Každopádně z toho bude další roh pro hosty.
     
    20
    Po rohu Fleišmana hlavičkoval právě Ladislav Almási. Zamířil nad bránu.
     
    21
    Z kotle Baníku přilétly na hrací plochu nějaké předměty. Hra musela být nakrátko přerušena, aby mohli pořadatelé věci odklidit alespoň za postranní čáru.
     
    21
    Po rohovém kopu domácích nebezpečně hlavičkoval Roman Potočný. Míč prolétl jen těsně vedle pravé tyče z pohledu Laštůvky, jenž svým spoluhráčům pořádně vyčinil.
     
    23
    Rozhodčí Berka něco vysvětloval Filipovi Kaločovi. Zřejmě se jednalo o nějakou domluvu, kdy sudí připomněl hostujícímu záložníkovi nějaký předchozí prohřešek, který by příště nemusel být tolerován.
     
    24
    Právě Filip Kaloč napřáhl ke střele z větší vzdálenosti. Míč napálil nad břevno Šípošovy brány.
     
    26
    Quadri Adediran nešetří náběhy za obranu. Nyní ho našel nákop Králika. Domácí křídelník zkoušel zakončovat, míč ale srazil na roh jeden z obránců.
     
    26
    Po rohovém kopu nakrátko přišel centr Marcela Čermáka. Michal Škoda hlavičkoval nad.
     
    28
    Dávid Šípoš si chtěl zpracovat míč, který se k němu snášel ze vzduchu. Ten mu hodně odskočil, naštěstí pro domácí nikdo z ostravských hráčů nenapadal a brankář Dynama si tak mohl v klidu pro hrací předmět doběhnout.
     
    29
    Jedinou výraznější šancí Baníku zůstává Šínovo pohotové zakončení po rohovém kopu. Jinak jsou nebezpečnější domácí.
     
    29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tenhle gól Dynama už bude platit! Po centru z pravé strany se dostal na zadní tyči k hlavičce Michal Škoda. Ten chtěl balón vracet do malého vápna, kam vbíhal Potočný. Míč ale zasáhl nohy stopera ZDEŇKA ŘÍHY a od nic zamířil za brankovou čáru. Tohle je tedy pro mladého hostujícího obránce nešťastná premiéra v nejvyšší soutěži.
     
    31
    Přeci jen ještě situaci opět zkoumal VAR. Gól byl ale definitivě uznán. Škoda v ofsajdu nebyl.
     
    33
    Ošetřován je Patrik Hellebrand, který zůstal ležet po střetu s Kaločem. Gesto k lavičce je jasné, zřejmě se bude střídat.
     
    34
    Hellebrand kulhá za postranní čáru a zřejmě to ještě zkusí. Kaloč se mu přišel omluvit, byť to nebyl nějaký zákeřný zákrok.
     
    35
    Domácí jsou při chuti. Zahrávat budou přímý kop. Patrik Hellebrand je už zpátky na hřišti.
     
    35
    Standardka Hellebranda domácím další gólovou šanci nepřinesla.
     
    36
    Hosté zatím mají problémy s pohybem ofenzivních hráčů soupeře. Dynamo hraje ve větší intenzitě než soupeř.
     
    37
    Střílený centr Kuzmanoviće z pravé strany nenašel nabíhajícího Almásiho. Balón pak na druhé straně opustil hrací plochu a domácí vhazují.
     
    38
    Publikum nyní roztleskal Martin Sladký. Ten se elegantně zbavil napadajícího Srdjana Plavšiće.
     
    39
    Nemanja Kuzmanović se hnal s míčem do pokutového území. Bránící Havel si dal ale před něj tělo a hráč Baníku ho fauloval.
     
    40
    Rozhodčí Berka ještě přiběhl vynadat vedoucímu mužstva Dynama Ivovi Táborskému. Ten zřejmě příliš hlasitě glosoval některý z jeho výroků. Zatím se to obešlo bez karty.
     
    41
    Domácí zahrávali rohový kop. Po něm následovali ještě dva nebezpečné centry, ale do zakončení se nikdo z útočících hráčů nedostal.
     
    41
    Vzápětí to zkusil ze střední vzdálenosti Roman Potočný. Bránu ale netrefil.
     
    43
    Nalevo pospíchal dopředu Kuzmanović. Jeho centr byl ale pro Almásiho příliš vysoký a Dávid Šípoš měl snadnou práci.
     
    44
    Šín sklepával u pokutového území míč pro Cadua, který spadl a získal pro hosty standardní situaci z velmi lukrativní pozice. Provinil se Sladký.
     
    45
    Baník právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přímý kop skvěle rozehrál JIŘÍ FLEIŠMAN. Zkušený levý bek to udělal hodně chytře. Správně vytušil, že domácí zeď nadskočí. Vystřelil tedy po zemi, balón prošel až na bránu a Dávid Šípoš byl u své levé tyče pozdě.
     
    45+1
    První poločas bude nastaven o čtyři minuty!
     
    45+2
    Standardní situaci nyní budou zahrávat domácí. Faulován byl Hellebrand. Není to ale úplně na střelu, spíše na centr.
     
    45+3
    Potočný rozehrál standardní situaci centrem na vzdálenější tyč. Tam jeden z jeho spoluhráčů sklepával balón na Havla, ten byl ale pokrytý.
     
    45+4
    Dopředu ještě spěchal Nemanja Kuzmanović. Lukáš Havel ho ale předběhl a o zbytek se postaral brankář Šípoš.
     
    45+4
    Ofsajd odmáván hostujícímu Plavšićovi. Víc už toho v první půli neuvidíme.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    Po prvním poločase se jde do kabin za stavu 1:1, s čímž musejí být rozhodně spokojenější hráči Baníku. Českobudějovičtí totiž byli většinu času lepším týmem. Ve 14. minutě jim VAR odvolal gól Havla, jemuž předcházel ofsajd Adedirana. Fotbalisté i fanoušci Dynama se tak mohli radovat až ve 29. minutě, kdy Škoda vracel hlavou míč před bránu, kde si ho nešťastně srazil za záda vlasntího gólmana debutující stoper Zdeněk Říha. V ofenzivě nevýrazným hostům pomohl krátce před přestávkou faul Sladkého na Cadua, který chytře potrestal Jiří Fleišman. Ten totiž podstřelil nadskakující domácí zeď.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ani jeden z trenérů o přestávce nevyužil možnost střídat.
     
    47
    Havel dostal od Králika přihrávku do špeku a byl rád, že balón stačil posunout alespoň do zámezí, aby nemohli hosté vyrazit do brejku. Králik se mu gestem omlouvá.
     
    48
    Dlouhý nákop na Zajíce neměl požadovaný efekt. U míče byl jako první Laštůvka.
     
    49
    Útočnou akci hostí ukončil ofsajd Plavšiće.
     
    50
    Velký boj sváděl na pravém křídle Marcel Čermák. Fleišman nakonec posunul míč do autu, takže bude Dynamo vhazovat.
     
    51
    Domácí reklamují ruku soupeře v pokutovém území. Sudí Berka však zůstal zcela klidný.
     
    51
    Pozor, situaci ale ještě prověří VAR. Střelu Marcela Čermáka zablokoval Cadu možná rukou! Navíc tam byl i potenciální faul na Čermáka po odehrání míče, ale k němu zřejmě nedošlo v šestnáctce.
     
    52
    Byla to rychlá diskuze. Penalta se pískat nebude.
     
    53
    Adediran zůstal ležet na zemi v pokutovém území soupeře po souboji s obranou. Rozhodčí Berka penaltu rozhodně pískat nebude, domácí hráč se ale nechává ošetřit.
     
    54
    Domácí pokračovali rohovým kopem, po němž se Ostrava ubránila.
     
    55
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Quadri Adebayo Adediran, přichází Nicolas Penner.
     
    56
    Neuvěřitelný tlak domácích! Králik našel dlouhým pasem Tomáše Zajíce, který přehrál posledního obránce, ovšem v souboji tváří v tvář neprostřelil Laštůvku. Domácí útočník se ještě dostal k dorážce, kterou zablokoval protihráč a stejný obránce Baníku pak vytěsnil mimo také další ránu Marcela Čermáka!
     
    57
    Vzrušení nakonec bylo poměrně zbytečné. Zajíc totiž přebíral Králikův pas v ofsajdovém postavení.
     
    59
    Pro centr Hellebranda z pravé strany si došel Laštůvka. Domácí jsou i ve druhém poločase útočnější.
     
    60
    Nepřesný pokus o přenesení hry doleva na Potočného. Ten spoluhráči tleská, míč ale na hřišti nemohl chytit.
     
    61
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení! Další dlouhý pas Martina Králika na Tomáše Zajíce. Letící míč podskočil Fleišman a Zajíc balón po dobrém zpracování připravil proti noze MARCELA ČERMÁKA, po jehož přízemní střele k pravé tyči se Laštůvka marně natahoval – 2:1.
     
    63
    Lukáš Havel dojel Nemanju Kuzmanoviće. Svého spoluhráče chtěl mstít Srdjan Plavšić, což se zase nelíbilo Martinovi Králikovi. Emoce nakonec uklidnil sudí Berka a oba fotbalisté si podali ruce.
     
    64
    Kuzmanović u lajny stáhl unikajícího Hellebranda. Obešlo se to bez karty.
     
    65
    Potočný nalevo přenechal míč Benjaminovi Čolićovi. Ten dobře odcentroval a hlavička Michala Škody jen těsně minula hostující bránu! Zajímavá šance Jihočechů.
     
    67
    Hostů budou muset přidat. Případná porážka by je už uvrhla do poměrně vážných záchranářských starostí. To výhra by Dynamu dodala relativní klid.
     
    68
    Dnešní utkání sleduje 4392 diváků. To je na českobudějovické poměry hezká návštěva.
     
    69
    Hosté se ve druhé půli vůbec nedostali k ohrožení brány soupeře. Změnit by to měl Muhamed Tijani, který se už u střídačky chystá na nástup do hry.
     
    71
    Před kotlem Baníku přistála modrá dýmovnice. Ta leží u postranní čáry a situaci přicházejí řešit hasiči.
     
    72
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava:
    ze hřiště odchází Matěj Šín, přichází Muhamed Tijani.
     
    72
    Hosté zahrávali roh. Centr Fleišmana poslal nad bránu Ladislav Almási. Po příchodu Tijaniho má Baník na hřišti dva vysoké útočníky.
     
    74
    Muhamed Tijani nejprve vyhrál hlavičkový souboj s Čermákem. Míč mu poté vrátil Almási a Tijani to zkusil ze střední vzdálenosti. Přízemní rána minula vzdálenější tyč.
     
    75
    Kuzmanović se pustil do kliček u vlastního pokutového území. Byl faulován, takže jeho spoluhráči mohou rozehrát z klidu.
     
    76
    Nicolas Penner se snažil centrovat od brankové čáry přes skluzujícího hráče soupeře. Míč skončil v zámezí zřejmě jeho přispěním. Nařízen je totiž odkop od brány.
     
    77
    Baník má alespoň na vyrovnání zhruba čtvrt hodiny a nějaké to nastavení k tomu.
     
    78
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Tomáš Zajíc, přichází Jakub Matoušek,
    ze hřiště odchází Roman Potočný, přichází Matej Mršić.
     
    78
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava:
    ze hřiště odchází Jiří Fleišman, přichází Eldar Šehić,
    ze hřiště odchází Nemanja Kuzmanović, přichází Robert Mišković.
     
    79
    Střídající Jakub Matoušek se rychle zapojil do hry. Střelu z levého rohu šestnáctky zablokovala obrana.
     
    81
    Matoušek prohnal Pojezného, kterého donutil zahrát míč do autu.
     
    81
    Benjamin Čolić se dostal před Plavšiće, který ho těsně před pokutovým územím fauloval. Srdjan Plavšić dostal žlutou kartu a může být rád, že to stihl včas na to, aby domácí nekopali penaltu.
     
    82
    Mohlo být v podstatě hotovo! Standardní situaci v podobě zkráceného rohu zahrával Benjamin Čolić. Jeho centr si našel Lukáš Havel, který hlavičkoval do tyče!
     
    83
    Další zajímavá možnost Dynama! Čermák nahrával před bránu Jakubovi Matouškovi, který ve skluzu nedosáhl na balón.
     
    85
    Hosté se konečně dostali do větší příležitosti! Centr Cadua z pravé strany zasáhl akrobaticky Ladislav Almási a scházely decimetry, aby míč zapadl do brány.
     
    86
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava:
    ze hřiště odchází Cadu, přichází Daniel Smékal,
    ze hřiště odchází Muhammed Sanneh, přichází Jan Juroška.
     
    86
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Patrik Hellebrand, přichází David Broukal,
    ze hřiště odchází Marcel Čermák, přichází Patrik Čavoš.
     
    87
    Domácí se dobře vykombinovali z presinku soupeře. Finální pas mířil za obranu na Michala Škodu. Ten ale nepatří k nejrychlejším hráčům a navíc měl proti sobě čerstvého Jurošku, který byl u míče jako první.
     
    89
    Žádný závěrečný tlak Baníku se stále nekoná. Domácí drží míč v bezpečné vzdálenosti od své brány.
     
    89
    Nezměnilo se to ani teď. Za obranu si nabíhali Tijani s Almásim, ale k míči měl nejblíže brankář Šípoš.
     
    90
    Z toho mohli hosté něco vytěžit. Na levé straně měl před sebou dost prostoru Muhamed Tijani. Ten oslovil dobrou přihrávkou Ladislava Almásiho, jenž si v šestnáctce zasekával míč na levačku. Pak ale trefil pouze protihráče.
     
    90+1
    Rozhodčí nastaví ještě pět minut!
     
    90+2
    Domácí získali rohový kop a mohou šetřit čas. Tohle jim vyhovuje.
     
    90+3
    Domácí rozehráli nakrátko a poté šetřili cenné sekundy u rohového praporku.
     
    90+4
    Roh pro Baník, před bránu soupeře míří i Jan Laštůvka...
     
    90+5
    Dva rohy po sobě. Domácí se ubránili. Po dlouhém nákopu Jurošky pak chytá míč Šípoš.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Fotbalisté Českých Budějovic zvládli důležitou bitvu s ostravským Baníkem, nad kterým vítězí 2:1. A nutno říci, že zaslouženě. Hosté totiž nehráli dobře. Jejich ofenzivní počínání postrádalo nějaký nápad a domácí je předčili také v nasazení.

    Už ve 14. minutě VAR domácím odvolal gól Havla, jemuž předcházel ofsajd Adedirana. Fotbalisté i fanoušci Dynama se tak mohli radovat až ve 29. minutě, kdy Škoda vracel hlavou míč před bránu, kde si ho nešťastně srazil za záda vlastního gólmana debutující stoper Zdeněk Říha. V ofenzivě nevýrazným hostům pomohl krátce před přestávkou faul Sladkého na Cadua, který chytře potrestal Jiří Fleišman. Ten totiž podstřelil nadskakující domácí zeď. Po změně stran se ostravský výkon nijak nezvedl. Jihočeši byli lepší a po hodině hry jim zaslouženě vrátil vedení Marcel Čermák, který využil dobrou práci spoluhráče Zajíce. Definitivně rozhodnout pak mohl Havel, jenž po standardce hlavičkoval do tyče. Baník výrazněji zahrozil jen jednou. Po centru Cadua však akrobaticky zakončoval nad Almási.

    Dynamo si tak v tabulce výrazně polepšilo. Dokonce se posunulo na příčky, které by znamenaly účast ve Skupině o umístění. To hosté ještě více zapadli do boje o záchranu. (17:03:06)

    Martin Augustin

    Góly: 29. Říha (vla.), 61. M. Čermák (Zajíc) – 45. Fleišman

    Karty:   81. Plavšić (OVA)


    Rohy: 4:8.
    SK Dynamo Č. Budějovice: Šípoš – Sladký, Králik (C), L. Havel, Čolić – Adediran (55. Penner), M. Čermák (86. Čavoš), P. Hellebrand (86. Broukal), Potočný (78. Mršić) – Zajíc (78. Jak. Matoušek I), Mic. Škoda.
    Náhradníci: Colin – Skovajsa, Grič.

    Tréner: Marek Nikl

    FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Sanneh (86. J. Juroška), Říha, Pojezný, Fleišman (78. Šehić) – Šín (72. Mu. Tijani), Kaloč – Cadu (86. Smékal), Kuzmanović (78. Mišković), Plavšić – Almási.
    Náhradníci: M. Hrubý – Boula, Buchta, Svozil.

    Tréner: Pavel Hapal

    Rozhodca: Berka – Vlček, Šimáček

    Diváci: 4392