Philadelphia – Buffalo 5:2 (kon.) | Toronto – Carolina 5:2 (kon.) | Washington – St. Louis 2:5 (kon.)
Anaheim – Columbus 7:4 (kon.) | Detroit – Colorado 1:5 (kon.) | Minnesota – Boston 2:5 (kon.)
Nashville – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Seattle – Edmonton 4:6 (kon.) | Philadelphia – Carolina 4:5 (po pr.)
Florida – NJ Devils 4:2 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
7:4 (2:2, 1:1, 4:1)
Columbus Blue Jackets
cz Sobota 18.03.2023, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:26 Ryan STROME - 7:4
     
    59:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Columbus hrál dál bez brankáře, ale nevyplatilo se to. Domácí vybojovali ve středním pásmu puk a sedmou branku svého týmu vsítil do prázdné klece RYAN STROME. Bez asistence.
    59:12 Scott HARRINGTON - 6:4
     
    59:12
    Anaheim právě vstřelil branku!
    SCOTT HARRINGTON rozhoduje utkání gólem z vlastní modré čáry! Poslal vysoký oblouček do pásma Columbusu, a byť se za pukem vydal Boqvist, puk mu proskákal až do branky. Boqvistovi se nepovedlo kotouč odpálit, v brankovišti mu přeskočil hokejku. Bez asistence.
    57:23 Max JONES - 5:4
     
    57:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A tohle může být rozhodující úder! Columbus v útočném pásmu chyboval, MAX JONES zblokoval přihrávku na modré čáře a vyrazil bleskově do úniku. Dostal se za obranu a před brankou soupeře po kličce do bekhendu přehodil položeného Hutchinsona! Bez asistence.
    46:43 Patrik LAINE - 4:4
     
    46:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je zase vyrovnáno! Dostál sice zachytil první střelu pronikajícího PATRIKA LAINEHO, který se vřítil do útočného pásma po předchozím vyhození Anaheimu, ale puk vyrazil jen před sebe. A toho využil právě Laine, který si sám svou střelu dorazil za záda brankáře domácích. Zajímavostí je, že Laine chtěl po průjezdu do útoku přihrávat na pravé křídlo, puk se ale k němu odrazil zpátky od brusle bránícího protihráče. Asistence: Adam Boqvist, Michael Hutchinson.
    42:25 Troy TERRY - 4:3
     
    42:25
    Anaheim právě vstřelil branku!
    TROY TERRY si sjel před brankoviště Columbusu, udržel dostatečně dlouho balanc, byť byl vystrkáván protihráčem, a přetavil krásnou přihrávku z levého kruhu v gólovou teč! Asistence: Colton White, Mason McTavish.
    36:35 Cole SILLINGER - 3:3
     
    36:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nakonec se Columbus v přesilovce prosadil a vyrovnává na 3:3! COLE SILLINGER zaujal skvělé postavení před brankovištěm a nebyl obranou odstraněn. Využil pak přesné přihrávky z pravého kruhu, rychlý puk protečoval a dostal za záda bezmocného Dostála. Asistence: Kent Johnson, Emil Bemström.
    23:44 Maxime COMTOIS - 3:2
     
    23:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí se znovu vrací do vedení! MAXIME COMTOIS dokázal střelou zpoza levého kruhu poslat puk pod hodní tyč kolem lapačky Hutchinsona, který nezachytil letící projektil. Asistence: Derek Grant, Simon Benoit.
    19:29 Boone JENNER - 2:2
     
    19:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je zase vyrovnáno! Gaudreau zavezl puk do útočného pásma, výborně našel křižným pasem v pravém kruhu BOONE JENNERA, který obstřelil nejen obránce před sebou, ale i brankáře Dostála, když poslal střelu na vzdálenější tyč. Asistence: Johnny Gaudreau, Patrik Laine.
    14:37 Scott HARRINGTON - 2:1
     
    14:37
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hutchinson toho přes clonu moc neviděl a podruhé v utkání inkasuje! Vysoká střela SCOTTA HARRINGTONA od modré čáry proletěla kolem clony i bránícího protihráče a zapadla brankáři Columbusu do branky, aniž by mohl adekvátně reagovat. Asistence: Troy Terry, Simon Benoit.
    10:57 Nick BLANKENBURG - 1:1
     
    10:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ale teď měl brankář Anaheimu i trochu smůlu! Rychlá kombinace Columbusu, který vybojoval puk na zadním mantinelu. Foudy byl volný před pravým kruhem, místo střely ale poslal prudký pas před brankoviště, kde výborně protečoval NICK BLANKENBURG a Dostálovi propadl puk mezi betony a doklouzal do branky. Asistence: Liam Foudy.
    03:19 Trevor ZEGRAS - 1:0
     
    03:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Vhazovalo se před brankou Columbusu a domácí toho dokonale využili! McGinn na zadním mantinelu vybojoval puk, poslal ho před branku Stromeovi, který ale místo střely ještě posunul přihrávkou k TREVORU ZEGRASOVI, který zakončoval díky tomu do odkryté branky. Vůbec první střela Ducks v utkání. Asistence: Ryan Strome, Brock McGinn.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 4. Zegras (R. Strome, McGinn), 15. Harrington (Terry, Benoit), 24. Comtois (Grant, Benoit), 43. Terry (Colt. White, McTavish), 58. Max Jones, 60. Harrington, 60. R. Strome – 11. Blankenburg (L. Foudy), 20. Jenner (J. Gaudreau, Laine), 37. Sillinger (K. Johnson, Bemström), 47. Laine (A. Boqvist, Hutchinson)


    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – Fowler (A), Harrington, Shattenkirk, Benoit, Colt. White, Beaulieu – McGinn, Zegras, R. Strome – McTavish, Terry (A), Max Jones – Vatrano, Silfverberg (A), Lundeström – Grant, Comtois, Carrick.
    Tréner: Dallas Eakins

    Columbus Blue Jackets: Hutchinson (Tarasov) – Blankenburg, Gudbranson, Peeke, Berni, A. Boqvist, Bayreuther – J. Gaudreau (A), Jenner (C), Laine – Marčenko, K. Johnson, Roslovic – E. Robinson, Sillinger, Bemström – Pederson, L. Foudy, Olivier.
    Tréner: Brad Larsen

    Rozhodca: Sandlak, McCauley – Gibbons, Cormier

    Diváci: 13475