Philadelphia – Buffalo 5:2 (kon.) | Toronto – Carolina 5:2 (kon.) | Washington – St. Louis 2:5 (kon.)
Anaheim – Columbus 7:4 (kon.) | Detroit – Colorado 1:5 (kon.) | Minnesota – Boston 2:5 (kon.)
Nashville – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Seattle – Edmonton 4:6 (kon.) | Philadelphia – Carolina 4:5 (po pr.)
Florida – NJ Devils 4:2 (kon.)
koniec po predl.
Nashville Predators
2:3 (1:0, 0:0, 1:2 - 0:1)
Winnipeg Jets
cz Sobota 18.03.2023, 19:08 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:55 Neal PIONK - 2:3
     
    60:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    V prodloužení to skvěle udělal Pierre-Luc Dubois, jenž dlouho hledal střeleckou pozici. Ovšem otevřel se před ním protor, kdy mohl přihrát na zadní tyčku, kde byl nikým nehlídaný NEAL PIONK. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Nikolaj Ehlers.
    50:15 Adam LOWRY - 2:2
     
    50:15
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Po vhazování skončil ADAM LOWRY na ledě a přesto přihrál na modrou čáru. Kanadský centr poté mířil před branku, kde si našel v brankovišti vyražený kotouč, jenž zametl do domácí svatyně, čímž vyrovnal na 2:2. Asistence: Josh Morrissey a Vladislav Naměstnikov.
    46:51 Luke EVANGELISTA - 2:1
     
    46:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jenomže Predators si berou vedení zpátky! Přihrávka z modré čáry mířila k pravé tyči, odkud okamžitě mezi kruhy přihrával Thomas Novak. LUKE EVANGELISTA netrefil kotouč ideálně, přesto po ledě procpal černou gumu za brankovou čáru – 2:1. Asistence: Thomas Novak a Tyson Barrie.
    46:17 Nikolaj EHLERS - 1:1
     
    46:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Josh Morrissey přihrál k levému mantinelu, kde se hodně napřáhl NIKOLAJ EHLERS, který konečně propálil domácího maskovaného muže! Asistence: Josh Morrissey a Mark Scheifele.
    05:26 Cody GLASS - 1:0
     
    05:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je tu první branka dnešního zápasu! Cal Foote nahazoval puk na branku a Connor Hellebuyck jej vyrazil před sebe, kudy projížděl CODY GLASS, jehož dorážka už byla úspěšná! Asistence: Cal Foote a Philip Tomasino.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 6. Glass (C. Foote, Tomasino), 47. Evangelista (Novak, Barrie) – 47. Ehlers (Morrissey, Scheifele), 51. Lowry (Morrissey, Namestnikov), 61. Pionk (Dubois, Ehlers)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Fabbro, Josi (C), Barrie, Lauzon, C. Foote, Gravel – Duchene, Glass, Tomasino – Evangelista, Novak, Sherwood – Co. Smith, Sissons (A), Trenin – Afanasjev, McCarron, Jankowski.
    Tréner: John Hynes

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Schmidt, Samberg – Niederreiter, Scheifele, Ehlers – Wheeler, Dubois, Connor – Appleton, Lowry (A), Namestnikov – Mäenalanen, Stenlund, M. Barron.
    Tréner: Rick Bowness

    Rozhodca: MacDougall, Blandina – MacPherson, Galloway