Philadelphia – Buffalo 5:2 (kon.) | Toronto – Carolina 5:2 (kon.) | Washington – St. Louis 2:5 (kon.)
Anaheim – Columbus 7:4 (kon.) | Detroit – Colorado 1:5 (kon.) | Minnesota – Boston 2:5 (kon.)
Nashville – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Seattle – Edmonton 4:6 (kon.) | Philadelphia – Carolina 4:5 (po pr.)
Florida – NJ Devils 4:2 (kon.)
koniec
Florida Panthers
4:2 (0:0, 0:2, 4:0)
New Jersey Devils
cz Sobota 18.03.2023, 23:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.
     
    Sobota nabídne v kanadsko-americké NHL, jako už tradičně, i část zápasů ve velmi atraktivní časy. Jedním z takových zápasů bude střetnutí mezi Floridou a New Jersey, tedy dvěma týmy z Východní konference, které by se rády prokousaly do play-off. A zatímco u Devils vše naznačuje, že si o Stanley Cup zahrají, Florida má v tuto chvíli na postupovou osmičku ztrátu.
     
    Tato ztráta domácího týmu na postup do play-off činí tři body. Panthers odehrají ještě 14 zápasů a například oproti Islanders mají o dva zápasy k dobru. Jenže nutně potřebují nějakou vítěznou sérii, díky které se dorovnají nejen Islanders, ale například také Pittsburghu, a v ideálním případě se před soupeře v tabulce prosmýknou. Tyto dva týmy totiž drží divoké karty a jsou prakticky jedinými soupeři, se kterými může Florida ještě o postup bojovat. Kupříkladu třetí tým Atlantické divize Tampa má náskok na Floridu už 13 bodů, a to je hodně.
     
    New Jersey už bude mít velmi brzy postup do play-off zajištěný. Jako třetí tým Východní konference má s 95 body náskok 20 bodů na právě zmíněnou Floridu. Navíc je druhým týmem Metropolitní divize, a jak je dobře známo, první tři týmy všech divizí postupují do play-off, i kdyby v opačné divizi bylo všech pět dalších organizací bodově lepších. U New Jersey tedy nejde o to jestli, ale kdy získají i matematickou jistotu postupu.
     
    V prosinci se odehrály dva vzájemné zápasy a oba skončily výsledkem 4:2. Napřed Florida zvítězila na ledě New Jersey a o čtyři dny později si soupeři své strany prohodily a z výhry na ledě Panterů se naopak radovali Ďáblové.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Bobrovskij (Guzda) – Forsling, Ekblad, Montour, M. Staal, Mahura, Gudas – M. Tkachuk, Bennett, Verhaeghe – Barkov, Duclair, Luostarinen – Lundell, Reinhart, Lomberg – Coli. White, Cousins, E. Staal.

    New Jersey Devils: Schmid (Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Graves, Marino, Severson, B. Smith – Palát, J. Hughes, Bratt – Mercer, Tatar, Hischier – Meier, Haula, J. Boqvist – Lazar, Šarangovič, M. McLeod.

    Rozhodčí: Lambert, Nicholson – Murray, Alphonso.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Hned první útok Floridy málem přinesl gólovou radost, avšak za zády Schmida zazvonila tyč po důrazném průniku Verhaegheho po levém křídle!
     
    01:18
    Florida toho zatím moc soupeřům nedovolila, sama se naopak znovu vrhla do útoku a Staalovu střelu od modré čáry se snažil před brankovištěm ještě dorážet Luostarinen a posléze Barkov. Schmid odolal velkému náporu.
     
    01:59
    Hráče Devils zastavilo postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    02:30
    Hughes se pro průniku do útočného pásma snažil zpoza levého kruhu střílet, jeho pokus byl obranou sražen do ochranné sítě.
     
    03:18
    Pěkný křižný pas od modré čáry z hokejky hostujícího hráče adresáta nenašel. Barkov výborně zasáhl v obraně a odstavil soupeře, který se hnal za pukem.
     
    03:38
    Nakonec si ale Devils přesto zaútočili. Siegenthalerův pokus od modré čáry se však stal kořistí brankáře Bobrovského, k němuž se puk odrazil od zadního mantinelu.
     
    04:19
    Vůbec první ostrý zákrok Bobrovského v utkání. Tentokrát letěla střela od modré přímo na něho, Smithovu ránu však likviduje.
     
    04:45
    E. Staal od levého mantinelu hledal na středu rozjetého Colina Whita. Tomu se povedlo puk nejen zachytit, ale ještě si přehodit do bekhendu, Schmid však výtečně zasáhl vyrážečkou a střelu vytěsnil z brankoviště.
     
    05:28
    Další horké chvíle pro Schmida, jenž ale zvládl před brankovištěm stojícího a protečovávajícího Montoura vychytat. Přerušuje hru.
     
    05:45
    Bennett pronikl až na levou stranu brankoviště, branku Schmida ovšem tentokrát netrefil.
     
    06:58
    New Jersey je prozatím v tomto utkání pasivní, respektive je nuceno se převážně bránit. Změnil to nyní Palát, který vymyslel zajímavou akci hostů. S jedinou chybičkou – Bobrovskij nemusel ani zasahovat.
     
    07:24
    Už sedmá střela Floridy, Reinharta z pravého kruhu Schmid dokázal vychytat. Hra pokračuje.
     
    07:40
    Meier předvedl rychlý průnik do útočného pásma, ale také on má špatně seřízenou mušku, když orazítkoval jen zadní mantinel.
     
    07:53
    Panteři šli do útočného pásma ve třech do přečíslení, o zakončení velké šance se postaral z pravé strany brankoviště Lundell. Schmid ho úspěšně vybruslil a skvěle přečetl hru.
     
    09:18
    Trochu divoká pasáž, ve které akce střídala akci, je u konce. Mercera i Hischiera dokázal Bobrovskij vychytat a nakonec i přerušit hru. Komerční pauza.
     
    09:53
    Dělovka Ekblada od modré čáry zaduněla o beton Schmida a odrazila se zpět do hřiště. Devils následně dostávají puk do neutrální zóny.
     
    10:19
    Florida ale dál útočí, vrátila se před branku Devils a znovu obtěžovala brankáře Schmida. Tentokrát však nakonec zasahovat nemusel, pomohl obranný blok před brankovištěm.
     
    11:37
    Kotouč ve středním pásmu končí na střídačce New Jersey. Další komerční brejk.
     
    12:04
    Při průniku domácích do útočného pásma jim puk ujel z hokejek a doklouzal až ke Schmidovi, jenž na nic nečekal a přerušil hru.
     
    12:12
    A další střela přichází záhy po vhazování. Před brankovištěm ještě operoval Lomberg, jeho dorážka však zamířila vedle.
     
    12:39
    Právě Lomberg byl nedílnou součástí dalšího útoku Panthers. Snažil se před brankovištěm tečovat střelu Gudase od modré čáry, ale Schmid letící kotouč zachytil do lapačky.
     
    13:15
    Devils jsou pod velkým tlakem a Schmid má plné ruce práce, aby držel čisté konto! V leže na břiše odolal další šanci Panterů, kteří mají jednoznačnou herní převahu, které chybí už jen ona pověstná třešnička na dortu.
     
    14:17
    Po dlouhé době se také New Jersey podívalo do útočného pásma. Bobrovskij však zasahovat nemusel, obstaral to za něj Cousins, který zblokoval střelecký pokus od modré čáry.
     
    14:51
    Naopak na Schmida prošla hned při dalším útoku domácích další střela. Jedná se už o jeho patnáctý zákrok. Skutečně si na nedostatek práce nemůže stěžovat.
     
    15:52
    Meier ve sprinterském souboji nakonec vybojoval v útočném pásmu puk. Haulovu střelu z ostrého úhlu Bobrovskij vyráží ramenem.
     
    16:01
    Další zakončení Hauly už bylo o poznání nebezpečnější a zajímavější. Bobrovskij je nucen přerušit hru po střele z prostoru v mezikruží. Komerční přestávka.
     
    16:47
    Gudas nebyl dostatečně rychlý při odstavování Boqvista a nechal jej zakončit útok Devils. K jeho štěstí byl Bobrovskij připravený a puk zachytil.
     
    17:10
    Už to vypadalo, že Devils dostanou puk ze svého pásma, nicméně Barkov vybojoval v pravém kruhu puk zpět a dokázal i vystřelit na Schmida. Ten opět svůj tým podržel.
     
    17:52
    Poměrně tvrdě se bojuje o zadního mantinelu Floridy o kotouč a Eric Staal byl hodně tvrdě sražen Lazarem zezadu na mantinel. Rozhodčí ale faul neodpískali.
     
    17:57
    Hra je přerušena až kvůli tomu, že kotouč byl sražen do hlediště.
     
    18:34
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Carter Verhaeghe – 2 min., držení.
     
    18:40
    Domácí vyhráli buly ve svém pásmu a rychle vyhazují přes všechny čáry.
     
    18:57
    Devils při svém návratu do útočného pásma přišli znovu o kotouč. Další vyhození až do třetiny New Jersey.
     
    19:49
    Forsling zblokoval střelu soupeře v pravém kruhu a jeho spoluhráči se postarali o vyklizení obranného pásma Panterů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Florida Panthers byla v první třetině jednoznačně aktivnější, nebezpečnější a měla výraznou herní převahu, díky které si vypracovala spoustu šancí. Narážela ale na skvěle chytajícího Akiru Schmida, který všechny příležitosti domácích vychytal a pouze v jednom případě mu musela pomoci i branková konstrukce. V závěru třetiny trochu ožili i hosté, Bobrovskij ale ani zdaleka nečelil takové smršti, s jakou se musel vypořádat Schmid. Florida vede na střely 16-9.
     
    Další třetina začne přibližně v 00:02.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Postavení mimo hru zastavilo útočnou akci New Jersey. První přesilovku zápasu hosté nevyužijí.
     
    20:34
    Domácí v plném počtu.
     
    20:48
    Tkachuk se tlačil před brankoviště Devils, Schmid jeho zakončení lapil do lapačky a přerušil hru.
     
    21:27
    White bleskově pronikl po pravém křídle do útočného pásma, dostal se ze střeleckého úhlu a nacentroval před branku. E. Staal se snažil o protečování puku, ale ten zamířil jen do zadního mantinelu.
     
    21:39
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Brendan Smith – 2 min., krosček.
     
    21:56
    Schmid má střelu Montoura z dálky v lapačce, navzdory přetlaku před svým brankovištěm.
     
    22:16
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Chyba domácího Montoura na modré čáře. Nedokázal zachytit kotouč a ještě pustil NICA HISCHIERA do úniku. Hostující kapitán vytěžil ze své akce maximum, podstřelil lapačku Bobrovského a o tyč dostal puk do branky. Gólem v oslabení otevírá skóre zápasu. Asistence: John Marino, Ryan Graves.
    22:16 Nico HISCHIER - 0:1
     
    22:43
    Barkov se snažil o ohrožení branky Devils od modré čáry, Schmid jeho střelu likviduje.
     
    23:22
    Forslingova dělovka z obdobné pozice proletěla kolem brankoviště a skončila na zadním mantinelu.
     
    23:38
    Nahozený kotouč domácích se dotkl ochranné sítě. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    23:40
    Hosté v plném počtu.
     
    23:48
    Bleskový útok Devils, stejně rychlý zákrok Bobrovského a přerušení hry.
     
    25:09
    Trochu klidnější pasáž hry ukončil ofsajd hostů.
     
    25:32
    Gudas se dostal do konfliktu se Šarangovičem. To už byla hra přerušena po předchozím zákroku Bobrovského. Gudas nepustil hráče Ďáblů ke svému brankáři a složil ho k ledu.
     
    25:43
    Verhaeghe využil své rychlosti, uvolnil Tkachuka, ale Schmid si připsal už svůj dvacátý zákrok! Zatím je neprůstřelný.
     
    26:38
    Kotouč končí v ochranné síti. Komerční pauza.
     
    27:37
    Tyč zachránila Floridu od dalšího inkasovaného gólu!
     
    27:43
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Divočina před brankou Floridy nakonec končí gólem New Jersey! Poté, co puk skončil na tyči brány domácích, trefil puk Bobrovského do zad a už mířil za brankovou čáru. Domácí brankář na poslední chvíli dokázal kotouč odpálit svou rukou mimo brankoviště, nicméně akce Devils pokračovala, a to i navzdory otřesenému Marcovi Staalovi, který ležel v brankovišti domácích. Bobrovskij se musel chtě nechtě dál starat o hru před sebou, přišel o hůl i ideální brankářské postavení a nakonec jej prostřelil JESPER BOQVIST. Asistence: Damon Severson.
    27:43 Jesper BOQVIST - 0:2
     
    27:52
    Vyloučení v týmu Florida Panthers:
    Aaron Ekblad – 2 min., nedovolené bránění.
     
    28:02
    Tvrdá rána Hamiltona z prostoru před kruhy zaletěla jen do zadního mantinelu.
     
    28:32
    Bratt byl zblokován Luostarinenem a Floridě se daří vyhodit kotouč mimo své pásmo.
     
    29:25
    Dobrá defenziva Floridy nyní odvádí precizní práci. Nepouští Devils na příliš dlouhé úseky do útočného pásma a oslabení brání výborně.
     
    29:52
    Domácí v plném počtu.
     
    30:35
    Florida vede na střely 20-18. Už dlouho ale neohrozila branku Schmida, který má snad poprvé během tohoto utkání při své práci trochu klidu a nečelí útokům domácích.
     
    31:25
    Hraje se delší úsek bez přerušení. Těch zatím v tomto střetnutí příliš k vidění nebylo. Paradoxně na to ale trochu doplácí atraktivita, protože se do hry obou celků vkrádají nepřesnosti a jsou k vidění především ztráty puků.
     
    32:28
    Postavení mimo hru, ve kterém se zjevili hráči Floridy. Komerční brejk.
     
    32:58
    Meierovu střelu z otočky vyrazil Bobrovskij před sebe, okamžitě se k brankovišti přiřítil další Ďábel, ale jeho dorážka šla mimo. Ke štěstí domácího brankáře.
     
    33:45
    Tkachukova tečovaná střela od levého mantinelu propadla až k Schmidovi, který si po delší době připisuje na své konto zákrok.
     
    34:00
    Další zákrok Schmida, tentokrát brankář Devils drží puk na svých betonech a přerušuje hru.
     
    34:08
    Vylučuje se na straně Devils. Dvě minuty za hákování dostává Dougie Hamilton. Předtím ale následuje ještě komerční pauza.
     
    34:48
    Střelu Barkova vyrazil Schmid až do ochranné sítě. Brankář Devils se musel hodně naklánět, aby na střelu soupeře viděl a letící puk trefil vyrážečkou na poslední chvíli.
     
    34:59
    Hosté vyváží kotouč mimo své pásmo.
     
    35:19
    Mercer obral v obranném pásmu Floridy hned dva Pantery! Velká chyba domácích, kterou ale nakonec Mercer nepotrestal, dostal se moc blízko k Bobrovskému.
     
    35:51
    Devils znovu vyhazují kotouč ze svého pásma. Oslabení brání velmi dobře.
     
    36:09
    Zatímco skončilo oslabení hostů, přišla asi největší šance Panthers ve druhé třetině. Duclair křižnou přihrávku z pravého kruhu na levou stranu brankoviště ale nedokázal protečovat za záda Schmida, který výtečně natáhl svůj beton a puk vytěsnil mimo brankoviště!
     
    37:10
    Marc Staal je na ledě a zapojuje se do útoku Floridy. To je dobrá zpráva pro domácí, že se při posledním gólu New Jersey nezranil.
     
    37:47
    Cousins byl ve výborné pozici na pravé straně, dostal přihrávku a okamžitě pálil z bekhendu. Schmid se ale bleskově přesunul brankovištěm a střelu vyráží.
     
    38:16
    Také Gudas se chtěl zapsat do statistik, svou střelu ale poslal jen do zadního mantinelu. Tlak Floridy se stupňuje.
     
    38:27
    Další příležitost pro Cousinse z pravého kruhu, tentokrát ovšem napálil jen bránícího protihráče.
     
    38:45
    New Jersey dostalo puk mimo své pásmo, ale záhy se provinilo tím, že mělo na ledě šest hráčů! Následuje tedy další vyloučení, které odpyká Tatar.
     
    39:03
    Barkov hledal před brankovištěm Reinharta, do souboje o puk se prodral ještě Tkachuk, ale Schmid odolal dalšímu z řady náporů.
     
    39:25
    Devils se osvobodili a mohou rychle prostřídat.
     
    39:52
    Verhaeghe z levého kruhu napálil puk do Schmida! Možná tam ještě padal jeden z bránících hráčů do střely.
     
    39:58
    A ještě dělovka Montoura od modré čáry, ta se ale už určitě odráží od Schmida zpět do hřiště!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    New Jersey ve druhé třetině dokázalo dvakrát skórovat a vede po 40 minutách 2:0! Napřed se prosadil v oslabení po krásné akci z úniku Nico Hischier, načež ve 28. minutě zvýšil Jesper Boqvist. Zdálo se, že Devils zcela převzali iniciativu a Floridu k ničemu nepustí. To se ale posléze zase změnilo, Panthers zcela patřil závěr druhé třetiny, z ohromného tlaku ale nic nedokázali vytěžit. Prozatím je totiž dokonale frustruje výkon brankáře Schmida, jenž má na kontě už 29 zákroků.
     
    Další třetina začne přibližně v 01:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Hosté v plném počtu.
     
    41:05
    Haula se prodral až za pravý kruh pro vhazování, střelou z ostrého úhlu trefil jen boční síť branky Bobrovského.
     
    42:25
    Hraje se dlouhý úsek bez přerušení. Oba týmy se střídají pravidelně ve vedení kotouče.
     
    43:03
    Před brankou Floridy se snažil Hischier o otočku a střelu zpoza brankáře, ale nedokázal nasměrovat kotouč na branku Bobrovského.
     
    43:14
    Následně už Hischier poslal kotouč na Bobrovského, ale trefil jen jeho beton.
     
    43:44
    Postavení mimo hru zastavilo protiútok domácího týmu.
     
    44:29
    Bobrovskij byl mimo ideální brankářské postavení a jeho klec byla zčásti odkrytá. Luostarinen ale skočil obětavě do střely soupeře a kotouč zastavil.
     
    45:02
    Boqvist se už už hnal za obranu Floridy, ale puk zasáhl vysokou holía rozhodčí hru přerušuje. Devils jsou zatím ve třetí třetině hodně aktivní.
     
    45:18
    Verhaeghe šel do útoku po levé straně, dostal přihrávku od spoluhráče a byl zcela volný v levém kruhu. Střelu ale poslal přímo do Schmida, který neměl se zákrokem příliš obtíží.
     
    45:42
    Bennett si narazil s Verhaeghem, dostal puk za obranu Devils, ale měl ho na dlouhou hokejku. Ve výrazném předklonu se mu nepovedlo propálit brankáře Bobrovského.
     
    46:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí střílí kontaktní gól a vrací se do hry! ALEKSANDER BARKOV se dostal k dorážce Montourovy střely, která neprošla sice až na brankáře Schmida, ale dostala do šance právě Barkova, který se nemýlil. Asistence: Marc Staal, Brandon Montour.
    46:14 Aleksander BARKOV - 1:2
     
    46:46
    Icing Devils po nepovedené rozehrávce. Vhazuje se před Schmidem.
     
    47:00
    Duclair hledal před brankovištěm křižným pasem Lundella, jehož protečování udržel Schmid v brankovišti a nenechal si kotouč propadnout mezi betony! Komerční pauza.
     
    47:48
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils:
    Damon Severson – 2 min., nedovolené bránění.
     
    47:54
    Florida právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Hned po buly se dostal puk k Montourovi, jehož střelu před brankovištěm protečoval SAM REINHART, jenž využívá přesilovou hru svého týmu! Asistence: Brandon Montour, Carter Verhaeghe.
    47:54 Sam REINHART - 2:2
     
    48:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je dokonalý obrat domácího týmu! Verharghe našel mezi kruhy volného MATTHEWA TKACHUKA, který si stihl přehodit puk do bekhendu a přehodit beton brankáře Schmida! Asistence: Carter Verhaeghe, Radko Gudas.
    48:44 Matthew TKACHUK - 3:2
     
    49:02
    Hischier se dostával za obranu Floridy, ale velkou šanci na možné vyrovnání nevyužil! Bobrovskij zasáhl betonem.
     
    50:06
    Bobrovskij čelil obrovskému náporu, hostům se ale nepovedlo přehodit jeho roztažené betony a domácí se ubránili! Devils cítili obrovskou šanci k vyrovnání, avšak v koncovce měli tentokrát smůlu.
     
    50:14
    Postavení mimo hru Floridy. Komerční pauza.
     
    51:25
    Hughes vyslal prudkou ránu na branku Floridy, Bobrovskij teď svůj tým výrazně podržel. A také výrazně roste počet jeho zákroků, čelil už 32. střele.
     
    52:19
    Postavení mimo hru zastavilo útočnou akci Floridy.
     
    53:30
    Hraje se v ohromně rychlém tempu, oba týmy se snaží pronikat do útočného pásma a rychle zakončovat své útoky. Hra se přelévá ze strany na stranu a duel je stále zcela otevřen.
     
    54:20
    Hughes se snaží něco udělat s výsledkem zápasu a srovnat skóre, jeho rána z pravého kruhu ale zamířila pouze do zadního hrazení.
     
    55:08
    Na druhé straně kluziště byl Tkachuk zblokovaný Boqvistem. Hra nadále pokračuje.
     
    56:20
    Postavení mimo hru ukončilo další divokou pasáž, při které se hra přelévala opět ze strany na stranu. Poslední komerční přestávka tohoto utkání.
     
    56:46
    Floridě bylo písknuto zakázané uvolnění, které ale nebylo. Rozhodčí berou rozhodnutí zpátky a vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    57:45
    Schmid míří na střídačku, Devils to zkouší bez brankáře!
     
    58:26
    Domácí se dostali do útočného pásma dokonce ve čtyřech, prázdnou branku se jim ale trefit nepovedlo a hra stále může pokračovat!
     
    59:01
    Reinhart to zkusil z vlastního pásma o mantinel, puk proklouzal pár centimetrů od levé tyče a je to jen zakázané uvolnění! Stále žije naděje Devils.
     
    59:21
    Bobrovskij musel zasahovat, povedlo se mu přerušit hru a nedovolit žádný odraz pro dorážku.
     
    59:39
    Florida právě vstřelila branku!
    A teď už Florida rozhoduje o svém vítězství! Barkov vybojoval puk ve svém pásmu, poslal přihrávku SAMU REINHARTOVI a ten po najetí za útočnou modrou poslal kotouč do prázdné brány Devils. Asistence: Aleksander Barkov.
    59:39 Sam REINHART - 4:2
     
    Konec zápasu.
     
    Florida sice šla do třetí třetiny s dvougólovým mankem, ale nakonec je to právě ona, kdo se raduje z vítězství! Čtyřmi góly otočila skóre utkání a slaví zisk velmi důležitých dvou bodů, které se jí budou v boji o postup do play-off rozhodně hodit. Velký večer prožil také Aleksander Barkov, který zaznamenal celkově svůj 613. bod v dresu Panthers a vyrovnal dosavadní rekord této organizace v počtu získaných kanadských bodů.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 41 – 35 | Přesilová hra: 1/4 – 0/2 | Trestné minuty: 4 – 8

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Sergej Bobrovskij (FLA) 33 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,3%, odchytal 60:00
    Akira Schmid (NJD) 37 zákroků, 3 OG, úspěšnost 92,5%, odchytal 58:11

    Česká a slovenská stopa
    Radko Gudas (FLA) 0+1, +1 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 18:29
    Ondřej Palát (NJD) 0+0, -1 účast, 0 střel na bránu, TM 0, čas na ledě 15:03

    Tři hvězdy utkání
    1. Matthew Tkachuk (FLA) 1+0
    2. Sam Reinhart (FLA) 2+0
    3. Aleksander Barkov (FLA) 1+1 (02:00:38)

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 47. Barkov (M. Staal, Montour), 48. Reinhart (Montour, Verhaeghe), 49. M. Tkachuk (Verhaeghe, Gudas), 60. Reinhart (Barkov) – 23. Hischier (Marino, Graves), 28. J. Boqvist (Severson)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Guzda) – Forsling, Ekblad (A), Montour, M. Staal, Mahura, Gudas – M. Tkachuk (A), Bennett, Verhaeghe – Barkov (C), Duclair, Luostarinen – Lundell, Reinhart, Lomberg – Coli. White, Cousins, E. Staal.
    Tréner: Paul Maurice

    New Jersey Devils: Schmid (Vaněček) – Hamilton, Siegenthaler, Graves, Marino, Severson, B. Smith – Palát (A), J. Hughes (A), Bratt – Mercer, Tatar, Hischier (C) – Meier, Haula, J. Boqvist – Lazar, Šarangovič, M. McLeod.
    Tréner: Lindy Ruff

    Rozhodca: Lambert, Nicholson – Murray, Alphonso

    Diváci: 17321