Paralelný slalom žien, Berchtesgaden Vítěz: E. Ledecká (CZE) (kon.)
koniec udalosti
Paralelný slalom žien, Berchtesgaden

Vítěz: E. Ledecká (CZE)

cz Sobota 18.03.2023, 13:45 • Berchtesgaden, Německo • Snowboarding
     
    Finále
    Ramona Theresia Hofmeisterová v Rogle skončila až osmá. Tentokrát se dostala až do finále, kde se postavila Ester Ledecké, která naposledy vybojovala stříbro. Ledecká vystartovala dobře a už v prvních brankách se dostala do mírného náskoku. Hofmeisterová jela na hranici rizika, Ledecká navíc před cílem mírně chybovala, ale nakonec jí to stačilo. Ester Ledecká je zlatá!
     
    Semifinálové jízdy jsou u konce. Po mužském semifinále už dojde na velké a malé finále. O bronz se utká Sabine Schoeffmannová s Cheyenne Lochovou a o zlato Ester Ledecká s Ramonou Theresií Hofmeisterovou.
     
    1/2
    Ester Ledecká šla do semifinále proti své sokyni, která ji v Rogle ve finále porazila. Ledecká měla od začátku náskok, ten postupně vylepšila až na 41 setin a vrátila jí tak porážku z posledního závodu.
     
    Čtvrtfinálové jízdy jsou u konce.
     
    1/4
    Ledecká si také vybrala červenou dráhu. Ester vystartovala velice dobře, na mezičase si vytvořila náskok třech desetin. Pak sice Zoggová trochu náskok umazala, ale pro postup si dojela česká snowboardistka.
     
    Osmifinálové jízdy jsou u konce.
     
    1/8
    A nyní už má za sebou závod i Ester Ledecká. V červené dráze se jí v kvalifikaci tolik nedařilo, nyní ale Larissu Gasserovou smetla o jednu a půl sekundy. Ledecká tak s přehledem postupuje do dalšího kola.

    Jiří Polášek