Slovácko – Zlín 3:0 (kon.) | Brno – Jablonec 1:2 (kon.) | Pardubice – Teplice 3:1 (kon.)
Plzeň – Bohemians 1:2 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
1:2 (1:0)
Bohemians 1905
cz Nedeľa 19.03.2023, 18:00 • Doosan Arena, Plzeň • Česká FORTUNA:LIGA • 24. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Krásné nedělní odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny fotbalové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na nedělní den dopřát trochu fotbalu. Od šesti hodin se totiž v plzeňské Doosan Aréně uskuteční 24.kolo FORTUNA:LIGY, ve kterém FC Viktoria Plzeň změří síly s týmem Bohemians Praha 1905.

    Viktoria Plzeň zažila vynikající podzim, avšak nyní jsou úřadující mistři po třiadvaceti kolech až na třetím místě, na pražská S ztrácí Viktoriáni momentálně pět bodů. Červenomodří nezažívají dobré období, před čtrnácti dny pouze remizovali na vlastním trávníku s Olomoucí 1:1 a o minulém víkendu, ve šlágru kola, podlehli pražské Slavii 1:2, přestože po prvním poločase, po gólu Chorého, vedli. Nyní mají před sebou jednoznačný cíl, porazit Bohemians a stáhnout manko, které momentálně svěřenci Michala Bílka mají na své soupeře z hlavního města.

    Bohemians Praha překvapují celou fotbalovou veřejnost, jelikož se stále pohybují ve vysokých patrech tabulky. Momentálně jsou na pátém místě, s pouhou jednobodovou ztrátou na čtvrtou Olomouc. Třetí Plzeň už má na zelenobílé náskok třinácti bodů. Hosté z Vršovic mají v zádech šňůru tří zápasů, kdy neprohráli, poslední dva dokonce vyhráli. V minulém kole na svém trávníku Pražané hostili poslední Pardubice a po trefách Hály a Prekopa vyhráli 2:0.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné odpoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Hejda (C), Pernica, Jemelka – Holík, Květ, Vlkanova, Bucha, Sýkora – M. Vydra, Chorý.
    Náhradníci: Zadražil, Tvrdoň – Pilař, Kliment, Durosinmi, M. Havel, Kaša, Jirka, Ndiaye.
    Trenér: Michal Bílek.

    Bohemians Praha 1905: Valeš – A. Kadlec, Vondra, Hůlka – Köstl, Beran, Jindřišek (C), M. Dostál – Hála, Jan Matoušek – Drchal.
    Náhradníci: Kouba – Jánoš, Mužík, Novák, Kovařík, Nový, Křapka, Necid.
    Trenér: Jaroslav Veselý.

    Rozhodčí: Radina – Kříž, Slavíček.
     
    Rozcvičení obou celků je u svého konce. Samotné utkání začne za čtvrt hodiny.
     
    Zajímavostí je, že Bohemians naposledy vyhrála na západě Čech před dvaceti lety, tehdejší výhru 1:0 trefil Václav Hrdička. Z posledních devíti duelů šestkrát slavila Plzeň, třikrát se zrodila remíza. Stejně jako naposledy 1.10.2022, kdy zápas v Ďolíčku skončil 1:1. Poslední střetnutí v Doosan Aréně zase opanovala Viktoria v poměru 6:0.
     
    Obě mužstva již nastupují na hrací plochu, za malou chvílí už jdeme na věc.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Marek Radina dnes poprvé pískl do píšťalky, což značí jediné – dnešní utkání může odstartovat, pojďme na něj. Výkop měli na starosti pražské Bohemky.
     
    1
    Hosté v úvodní minutě drží balon, poblíž plzeňské střídačky ho budou vhazovat zpět do hry.
     
    2
    Branku domácího celku ale hosté neohrozili, poprvé v zápase tak může pomazlit s balonem i domácí hráči. Ti to zkoušejí po pravé straně.
     
    3
    Lukáš Hejda na druhé straně zbytečně odkopl míč jen do zámezí. Martin Dostál hodil míč zpět do hry, Hůlka vzápětí ale nikoho ze svých spoluhráčů ve vápně nenašel.
     
    3
    Daniel Köstl se ve vápně srazil s Janem Sýkorou, oba borci ale už jsou zpět na trávníku.
     
    4
    Plzeň podnikla rychlý výpad směrem dopředu po levé straně, k míči se dostal Jan Sýkora, jehož centr byl sražený jen do míst, kde byl zaparkovaný brankář Roman Valeš.
     
    5
    Matěj Vydra rozkmital své rychlé nohy podél lajn, následně si všiml Vlkanovy ve vápně, tomu ale míč nedal dle představ.
     
    5
    Hra se rychle přesunula na druhou stranu, Jan Matoušek se pokoušel dostat do vápna, to mu ovšem Jemelka nedovolil. Bohemians ale bude kopat první rohový kop v zápase.
     
    6
    Dostál posílal balon na první tyč, tu si však Viktoria pohlídala. Nicméně nakonec si hosté rohový kop přece jen zopakují, jako poslední se dotkl balonu Libor Holík.
     
    7
    Martin Dostál opět rozehrál rohový kop, avšak míče se zmocnili domácí, kteří podnikli rychlý výpad směrem dopředu. Vše nakonec hasil Lukáš Hůlka jen za cenu žluté karty.
     
    8
    Adam Vlkanova se snažil najít na levé straně Luďka Pernicu, ten ovšem už hrací předmět na zeleném pažitu nestihl. Odkopávat od své branky tak bude jen brankář Roman Valeš.
     
    9
    Luděk Pernica se rychle vrátil do obrany a přesně načasovaným skluzem zastavil rozvíjející se akci, kterou táhl Martin Hála.
     
    9
    Michal Beran se hezky uvolnil na pravé straně a po jeho centru se dostal k hlavičce Václav Drchal, jeho lehké zakončení ale končí jen v rukavicích brankáře Staňka.
     
    10
    Libor Holík dokáže vyvinout slušnou rychlost, avšak tohle bylo i na něj moc. Znovu si tak staví míč jen brankář Valeš.
     
    11
    Daniel Köstl hodil míč až do pokutového území, tam ovšem tentokrát hosté velkou díru do světa neudělali.
     
    12
    Michal Beran dobře vybojoval míč na útočné polovině, poté ale nikoho ze spoluhráčů ve vápně neoslovil.
     
    13
    Staňkovi se nepovedl odkop od své branky, míč se tak znovu dostane na kopačky hostujících hráčů. Ti jsou zatím na trávníku překvapivě aktivnější.
     
    14
    I domácí se odhodlali k výpadu směrem dopředu, balon letěl do vápna na Chorého, nejvýše do vzduchu ale vyšplhal Vondra, který odrazil míč do bezpečných vod.
     
    15
    Matěj Vydra zajel do Adama Kadlece, ten se na trávníku drží za tříslo, uvidíme, zdali hostující obránce bude muset střídat.
     
    16
    Dvě obrovské šance Viktorie. Adam Vlkanova dostal výborný balon na levou stranu, následně našel na středu Vydru, který nepropálil obranný val. Leč míč se znovu odrazil k domácím, konkrétně ke Květovi, ten z vyložené pozice ale minul bránu.
     
    17
    Holík na pravé straně zasekl balon, jeho následný centr přistál u nohy Jana Sýkory, ten to zkoušel levou nohou, ale opět domácí trefili jen bránicí hráče Bohemians.
     
    18
    Matěj Vydra to znovu zkoušel, avšak obrana Bohemky je zatím dobře zkonsolidovaná. Plzeň nyní bude mít možnost zahrozit hostující bránu s pomocí rohového kopu.
     
    19
    Balon letěl na první tyč, hosté odvrátili míč do bezpečí, avšak jen k nohám domácích hráčů. Pražané se tak budou muset opět jen bránit.
     
    20
    Máme za sebou dvacet minut hry, nadále platí bezbrankový stav. S míčem momentálně operují domácí hráči na své vlastní polovině hřiště.
     
    21
    Domácí vykouzlili další centr do pokutového území, avšak ve správný čas, na správném místě byl připraven Daniel Köstl.
     
    22
    Tomáš Chorý byl nyní osobně bráněn dvěma hráči, Plzeň ale zůstane nadále u míče. Libor Holík ho bude vhazovat na polovině hřiště zpět do hry.
     
    23
    Jan Matoušek zabojoval na levé straně a výsledkem toho je rohový kop pro hosty.
     
    23
    Následný Beranův centr ale přistál jen u kopaček domácích hráčů. Ti tak spěchají s míčem znovu na opačnou polovinu hřiště.
     
    24
    Bohemka zatím výborně brání a Plzeň to má ve finální fázi hodně složité. Stejně jak v tomto případě, kdy balon skončil pouze u brankáře Valeše.
     
    25
    Sýkora hledal uvnitř vápna Květa, avšak těsně před ním skvěle zasáhl Beran. Domácí zase hledají cestu, kudy hrozit branku Valeše.
     
    27
    I hráči Bohemky se snažili ohrozit branku Staňka, rázné ne ale řekl krajní bek Libor Holík, který odkopl míč do bezpečí.
     
    28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria jde do vedení. Pavel Bucha parádním pasem našel rozběhnutého Jana Sýkoru, který si zpracoval míč tak šikovně, že tím našel MATĚJE VYDRU, který tváří v tvář Valešovi nezaváhal.
     
    29
    Hosté se snažili bleskově odpovědět, akce Jana Matouška ale končí jen rohovým kopem.
     
    30
    Po půlhodině hry operují s míčem hráči z hlavního města, nicméně hosté nemají kudy se dostat k domácí bráně.
     
    31
    Míč z levé strany letěl do vápna na Václava Drchala, avšak centr nebyl dle jeho představ, útočník Bohemians tak zakončit nedokázal.
     
    32
    Tomáš Chorý odvedl ve středu pole skvělou práci, vybojoval pro svůj tým balon, poté ho ale nepřesně předal do strany na Holíka. Hosté tak budou vhazovat.
     
    33
    Plzeň kombinovala na malém prostoru, Vlkanova nakonec chtěl vysunout do brejku Jana Sýkoru, balon mu nicméně mírně poodskočil od nohy a jeho pas podle toho také vypadal.
     
    34
    Jan Sýkora neudržel balon, plzeňský univerzál vzápětí ještě podkopl nohy Daniela Köstla, což neuniklo očím hlavního rozhodčího.
     
    35
    Beran na Drchala, tam ovšem akce Bohemky skončila. Jako první byl totiž u balonu Jindřich Staněk, který nadále touží po prvním čistém kontu v jarní části sezóny.
     
    35
    Žlutá karta pro tým FC Viktoria Plzeň (Adam Vlkanova).
     
    36
    Hosté rozehráli standardku centrem až do pokutového území, obrana Plzně si s tím ale dokázali poradit.
     
    37
    Libor Holík se hezky uvolnil na pravé straně, Pavel Bucha následně krásným centrem našel hlavu Tomáše Chorého, jenž vzápětí trefil brankovou konstrukci. Avšak branka by stejně nejspíše neplatila, jelikož pomezní rozhodčí následně zvedl svůj praporek.
     
    38
    Matoušek byl v obležení hned tří bránících hráčů Plzně. Hosté to mají dneska na útočné polovině taktéž hodně složité.
     
    39
    Vondra se snažil překvapit plzeňskou obranu dlouhým centrem na Köstla, avšak jeho pas z vlastní poloviny nebyl přesný.
     
    40
    Hosté dostali k dispozici volný přímý kop, Martin Dostál posílal balon do pokutového území, avšak nikoho ze svých spoluhráčů neoslovil.
     
    41
    Vzápětí Martin Hála posílal dlouhý aut až do vápna, Tomáš Chorý vyhrál hlavičkový souboj, avšak hosté budou kopat rohový kop. Z něho ale opět branku soupeře neohrozili.
     
    42
    Matěj Vydra si výborně naběhl za obranu soupeře, jeho centr byl rovněž sražen pouze na rohový kop. Ten rozehrál Adam Vlkanova, Valeš šel ven z brány a míč vyboxoval do bezpečných vod.
     
    43
    Pomalu se blíží konec prvního poločasu a Viktoriáni nadále tlačí, rádi by vstřelili před odchodem do šaten ještě jednu branku. Centr Sýkory byl ale nyní nepřesný.
     
    44
    Hra se rychle obrátila na opačnou stranu, Martin Dostál ale prakticky jen odehrál míč zpět na domácí kopačky. Aktuálně se o něj stará na pravé straně Libor Holík.
     
    45
    Lukáš Hejda se nešťastně srazil s Janem Matouškem, plzeňský kapitán se mu posléze omlouval.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastaví nad rámec normální hrací doby v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    Míč na domácích kopačkách, vypadá to, že v prvním poločase už toho moc neuvidíme.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nabídl jednu branku. Svou premiérovou trefu po návratu do české ligy vstřelil Matěj Vydra, který perfektně zužitkoval přihrávku Jana Sýkory. Hosté plzeňskou bránu prakticky neohrozili, měli pouze jeden náznak v podobě šance Drchala. Nechme se překvapit co nám ukáže poločas druhý.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ve druhém poločase bude útočit Viktoria z pohledu hlavní tribuny zprava doleva.
     
    47
    Adam Kadlec se nedovoleně opřel do Tomáše Chorého, na úvod druhého poločasu budou domácí rozehrávat volný přímý kop.
     
    47
    Plzeň rozehrála míč nakrátko, nakonec se hosté dokázali ubránit, přesto Viktoriáni nadále zůstávají u balonu.
     
    48
    Z pravé strany centroval Libor Holík, ten následně netradičně našel ve vápně malého Adama Vlkanovu, ten se sice procpal k hlavičce, branku soupeře ale netrefil.
     
    48
    Václav Drchal přeskočil na útočné polovině Pernica, vše nakonec vyřešil na levé straně Václav Jemelka.
     
    49
    Michal Beran vypálil ze střední vzdálenosti, jeho pokus se ale v pozápasových sestřihách moc ukazovat nebude.
     
    50
    Libor Holík nasadil jesle Jindřiškovi, jenomže během toho mu přišlápl nohu, míč se tak vrací na kopačky Bohemky.
     
    51
    Roman Valeš dlouhým nákopem hledal své spoluhráče, avšak jeho přihrávka skončila až u jeho kolegy z brány. Staněk už si vedl s rozehrávkou o mnoho lépe.
     
    52
    Hosté budou mít další možnost ohrozit plzeňskou bránu, tentokrát z rohového kopu.
     
    53
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté z hlavního města srovnávají na 1:1 a to dosti šťastným způsobem. Beran si na levé straně narazil s Hálou, ADAM KADLEC posléze trefil záda Chorého, od kterého se míč odrazil do brány.
     
    54
    Adam Vlkanova mohl domácím bleskově vrátit vedení, avšak z ostrého úhlu branku soupeře netrefil.
     
    56
    Hosté se opět nastěhovali na útočnou polovinu, tentokrát vše obrana domácích zvládla na jedničku.
     
    57
    Libor Holík nabral na pravé straně rychlost, jeho následný centr ale nikoho z útočníků nenašel. Jan Matoušek posléze spěchal do otevřené obrany, parádním skluzem se nicméně prezentoval Václav Jemelka.
     
    58
    Hra se momentálně stěhuje ze strany na stranu, tentokrát se Adam Vlkanova k hlavičce již dostal, branku soupeře ale o dobrý metr netrefil.
     
    59
    Bucha chtěl vysunout do vápna soupeře Sýkoru, hru ale skvěle přečetl Adam Kadlec.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry, hosté dokázali před pár minutami srovnat na 1:1, čeká nás tak ještě zajímavá půlhodina.
     
    60
    Plzeň měla nyní neskutečnou smůlu v zakončení. Lukáš Hejda našel parádním centrem Tomáše Chorého, jeho hlavička se odrazila od tyče k Vydrovi, ten to ale měl před prázdnou bránu na dlouhou nohu a míč tak skončil vedle brány.
     
    61
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Matěj Vydra, přichází Jan Kliment.
     
    62
    V další šanci se ocitl Roman Květ, který byl po přihrávce Klimenta sám na hraně pokutového území, svou ránu ale posléze poslal nad branku soupeře.
     
    63
    Daniel Köstl se probíjel do akce podél pravé postranní čáry, ráznou stopku mu nicméně vystavil Adam Vlkanova.
     
    64
    Tomáš Chorý už se na polovině hřiště zase pral o balon, tentokrát byl ale šťastnější Josef Jindřišek.
     
    65
    Jan Matoušek podrazil na pravé straně Holíka. Květ poté bleskově rozehrál na Jemelku.
     
    66
    Tomáš Chorý znovu spěchal za balonem, k němu měl ale nyní blíže brankář Roman Valeš.
     
    67
    Plzeň se tlačí směrem dopředu, hodně aktivní je znovu na pravé straně Libor Holík, avšak tentokrát byl jeho centr hodně nepřesný.
     
    67
    Žlutá karta pro tým FC Viktoria Plzeň (Luděk Pernica).
     
    68
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
    ze hřiště odchází Martin Dostál, přichází Jan Kovařík,
    ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Adam Jánoš.
     
    69
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Libor Holík, přichází Milan Havel,
    ze hřiště odchází Adam Vlkanova, přichází Erik Jirka.
     
    70
    Roman Květ se nyní perfektně vrátil do obrany a hráče Bohemians obehrál čistým způsobem.
     
    71
    Eriku Jirkovi nevyšel první dotek s balonem, následně do rychlého brejku spěchal Václav Drchal, ten z pokutového území ale branku Staňka přestřelil.
     
    72
    Milan Havel se probíjel do vápna na levé straně, proti dvojici bránicích hráčů to měl ale hodně složité.
     
    73
    Do vápna Bohemky létal jeden centr za druhém, avšak ani jeden nedokázali Viktoriáni uklidit do brány.
     
    74
    Teď už to domácím vyšlo na jedničku, centr Erika Jirky našel Tomáše Chorého, jeho hlavička ale přistála jen v rukavicích brankáře Valeše.
     
    75
    Na druhé straně mohla jít též do vedení pražská Bohemka. Jánoš získal balon, najednou šla Bohemka ve dvou hráčích proti Lukáši Hejdovi, Hála na pravé straně oslovil Drchala, avšak ten trestuhodně přestřelil.
     
    76
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Václav Pilař,
    ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Modou Ndiaye.
     
    77
    Kadlec zastavil plzeňskou akci nedovoleným způsobem, Plzeň bude moci zahrozit po standardce.
     
    78
    Pavel Bucha centroval na zadní tyč, kam si nabíhal Václav Jemelka, až k němu se balon ale nedostal. Obrana Bohemky opět skvěle zafungovala.
     
    79
    Václav Pilař se uvolnil na pravé straně, jeho centr nepříliš ideálně trefil obránce Adam Kadlec, ten tak ohrozil vlastního brankáře, těžkou zkoušku ale Valeš zvládl.
     
    80
    Zápas se nám přehoupl do své poslední desetiminutovky. Nerozhodný stav nyní nezlomil ani Milan Havel, který se natahoval po balonu v pokutovém území.
     
    81
    Daniel Köstl před zraky více než devíti tisícovek diváků už nestihl míč na hrací ploše.
     
    81
    Komplikace pro Bohemku. Tomáš Chorý vyhrál hlavičkový souboj, Jan Kliment mohl záhy běžet sám na bránu a za záchrannou brzdu zatáhl Adam Kadlec, který plzeňského forvarda skluzem zastavil.
     
    83
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
    ze hřiště odchází Michal Beran, přichází Antonín Křapka.
     
    84
    Pavel Bucha si postavil míč, záhy našel hlavu Chorého, ale jeho pokus znovu zastavuje brankář Roman Valeš, který se dnes ve své bráně rozhodně nenudí.
     
    84
    Nedovolený zákrok i na druhé straně. Pernica zastavil skluzem akci Bohemky a ta tak může o deseti ohrozit domácí branku.
     
    85
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Neskutečné, hosté o deseti otáčí vývoj utkání. Jan Kovařík nacentroval do pokutového území, domácí jen na půl vyhráli dva hlavičkové souboje, nakonec zůstal před Staňkem osamocený DANIEL KÖSTL, který do míče jen lehce trkl a to stačilo k tomu, aby Bohemka se mohla začít radovat.
     
    86
    No, zajímavé věci se to dějí v plzeňské Doosan Aréně. Plzeň chtěl proti oslabené Bohemce zaútočit na tři body, nyní se budou honit, aby měli alespoň jeden.
     
    87
    Jan Kliment se dral za balonem, k tomu měl ale daleko. Naopak v pohodě chytající Roman Valeš opět podržel svůj tým.
     
    88
    Žlutá karta pro tým FC Viktoria Plzeň (Jan Kliment).
     
    89
    Plzeň už nastěhovaná v plném počtu na útočné polovině, avšak hosté se zatím brání celkem v poklidu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí ve druhém poločase nastaví sedm minut.
     
    90+1
    Lukáš Hejda dostal za skluz ve středu pole žlutou kartu a ta byla celkově jeho osmá, plzeňský kapitán si tak následující dva zápasy nezahraje.
     
    90+2
    Faul i na druhé straně, hra se v těchto chvílích začíná hodně kouskovat.
     
    90+3
    Erik Jirka nedostal přes Kovaříka míč do vápna, avšak následoval rohový kop, který zahrával právě Jirka, hosté ale svědomitě na svém místě.
     
    90+3
    Adam Jánoš zahrál rukou poblíž pokutového území, Plzeň bude mít další šanci na srovnání.
     
    90+4
    Václav Pilař nacentroval na zadní tyč, kam si naběhl Tomáš Chorý, skvělý Valeš ale zachránil hostující mužstvo.
     
    90+5
    Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Roman Valeš).
     
    90+5
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
    ze hřiště odchází Martin Hála, přichází Tomáš Necid,
    ze hřiště odchází Václav Drchal, přichází Ladislav Mužík.
     
    90+6
    Ladislav Mužík šetří cenné vteřiny na útočné polovině.
     
    90+7
    Plzni se pomalu krátí čas, Bohemka je pouze pár vteřin od toho, aby po sedmadvaceti letech vyhrála na západě Čech.
     
    90+8
    Začala už osmá nastavená minuta, jenomže hra se nadále odehrává u rohového praporku u brány Jindřicha Staňka.
     
    90+8
    Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Tomáš Necid).
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, krize plzeňského celku nekončí, pražská Bohemka ve druhém poločase otočila dvěma góly zápas ve Štruncových Sadech a po výhře 2:1 si odváží všechny body. Viktorii poslal v prvním poločase do vedení Matěj Vydra, avšak ve druhém poločase Kadlec s Köstlem skóre dokázali otočit.
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 9:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:12.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku nedělního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů se opět budu těšit, na shledanou. (19:59:40)

    Jakub Štěrba

    Góly: 28. M. Vydra (Sýkora) – 53. Chorý (vla.), 85. Köstl

    Karty:   35. Vlkanova (PLZ), 67. Pernica (PLZ), 88. Kliment (PLZ), 90+1. Hejda (PLZ) – 7. Hůlka (BOH), 90+5. Valeš (BOH), 90+8. Necid (BOH)   81. A. Kadlec (BOH)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 9:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:12.
    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Hejda (C), Pernica, Jemelka – Holík (69. M. Havel), Květ (76. Ndiaye), Vlkanova (69. Jirka), Bucha, Sýkora (76. Pilař) – M. Vydra (61. Kliment), Chorý.
    Náhradníci: Zadražil, Tvrdoň – Durosinmi, Kaša.

    Tréner: Michal Bílek.

    Bohemians 1905: Valeš – A. Kadlec, Vondra, Hůlka – Köstl, Beran (83. Křapka), Jindřišek (C), M. Dostál (68. Kovařík) – Hála (90+5. Necid), Jan Matoušek (68. Jánoš) – Drchal (90+5. Mužík).
    Náhradníci: Kouba – Novák, Nový.

    Tréner: Jaroslav Veselý.

    Rozhodca: Radina – Kříž, Slavíček.

    Diváci: 9344