Philadelphia – Carolina 4:5 (po pr.) | Florida – NJ Devils 4:2 (kon.) | Tampa Bay – Montreal 5:3 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:5 (3:4 po s.n.) | NY Rangers – Pittsburgh 6:0 (kon.) | LA Kings – Vancouver 2:3 (0:2 po s.n.)
Calgary – Dallas 5:6 (po pr.) | Arizona – Chicago 4:2 (kon.) | San Jose – NY Islanders 1:4 (kon.)
Buffalo – Boston 0:7 (kon.) | Minnesota – Washington 5:3 (kon.) | Vegas – Columbus 7:2 (kon.)
koniec
New York Rangers
6:0 (2:0, 4:0, 0:0)
Pittsburgh Penguins
cz Nedeľa 19.03.2023, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    36:38 Artěmij PANARIN - 6:0
     
    36:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    ARTĚMIJ PANARIN dává druhý gól v utkání! Chytil krásnou bekhendovou přihrávkou našel na pravé straně Kanea, ten místo střely posunul puk na opačnou stranu brankoviště Panarinovi, který měl před sebou odkrytou klec a vychutnal si své zakončení. Asistence: Patrick Kane, Filip Chytil.
    28:39 Jacob TROUBA - 5:0
     
    28:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vítej v brance, Casey, jako by zvolali Rangers! První střela domácích na DeSmitha a hned je z toho gól! Navíc dost kuriózní, o to ale přesněji trefený. JACOB TROUBA se dostal až za pravý kruh pro vhazování a z ostrého úhlu vyslal střelu směrem do masky brankáře Pittsburghu, od které se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Vladimir Tarasenko, Mika Zibanejad.
    26:43 Chris KREIDER - 4:0
     
    26:43
    Rangers právě vstřelili branku!
    Sotva skončilo oslabení, domácí vyrazili do útoku a CHRIS KREIDER zvyšuje na 4:0! Do útoku se zapojil i z trestné lavice propuštěný Trocheck. Ten od pravého mantinelu přihrál Kaneovi, který ještě vylepšil pasem do levé strany na Kreidera a tomu se povedlo Jarryho nejen překonat, ale rovněž vyhnat z branky. Dojde ke střídání. Asistence: Patrick Kane, Vincent Trocheck.
    23:54 Vladimir TARASENKO - 3:0
     
    23:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tohle už je pro Pittsburgh problém! Domácí vyrazili do útoku tří proti jednomu, VLADIMIR TARASENKO si narazil kotouč s Mikou Zibanejadem a dělovkou z pravého kruhu propálil přesouvajícího se Jarryho. Tři nula pro domácí! Asistence: Mika Zibanejad, K'Andre Miller.
    19:49 Artěmij PANARIN - 2:0
     
    19:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Avšak následně se už domácí radují z využité přesilovky! Puk se dostal do levého kruhu k ARTĚMIJOVI PANARINOVI, který střelou na bližší tyč překonal brankáře Jarryho! Asistence: Adam Fox.
    05:10 Mika ZIBANEJAD - 1:0
     
    05:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    MIKA ZIBANEJAD si sjel mezi kruhy a povedlo se mu prostřelit bekhendem brankáře Jarryho! Domácí otevírají skóre zápasu. Asistence: Jacob Trouba, K'Andre Miller.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 6. Zibanejad (Trouba, K. Miller), 20. Panarin (Fox), 24. Tarasenko (Zibanejad, K. Miller), 27. Kreider (P. Kane, Trocheck), 29. Trouba (Zibanejad, Tarasenko), 37. Panarin (P. Kane, Chytil)


    New York Rangers: Šestorkin (Halák) – Trouba (C), K. Miller, Fox, Mikkola, B. Schneider, Harpur – Tarasenko, Zibanejad (A), Panarin – Trocheck, P. Kane, Kreider – Lafreniere, Chytil, Kakko – Vesey, Goodrow (A), Motte.
    Tréner: Gerard Gallant

    Pittsburgh Penguins: Jarry (27. DeSmith) – Letang (A), M. Pettersson, Ruhwedel, Dumoulin, P. Joseph, Friedman – Rakell, Guentzel, Crosby (C) – Zucker, Rust, Malkin (A) – Archibald, Poehling, Carter – Granlund, D. O'Connor, A. Nylander.
    Tréner: Mike Sullivan

    Rozhodca: Rank, Furlatt – Kovachik, Tobias

    Diváci: 18006