Philadelphia – Carolina 4:5 (po pr.) | Florida – NJ Devils 4:2 (kon.) | Tampa Bay – Montreal 5:3 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:5 (3:4 po s.n.) | NY Rangers – Pittsburgh 6:0 (kon.) | LA Kings – Vancouver 2:3 (0:2 po s.n.)
Calgary – Dallas 5:6 (po pr.) | Arizona – Chicago 4:2 (kon.) | San Jose – NY Islanders 1:4 (kon.)
Buffalo – Boston 0:7 (kon.) | Minnesota – Washington 5:3 (kon.) | Vegas – Columbus 7:2 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
0:7 (0:3, 0:1, 0:3)
Boston Bruins
cz Nedeľa 19.03.2023, 18:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:59 Charlie MCAVOY - 0:7
     
    57:59
    Boston právě vstřelil branku!
    Skvělé utkání má dnes odehrané CHARLIE MCAVOY, který přesnou ranou k levé tyči z vnitřního kraje pravého kruhu přidává sedmou branku a je za svou hru odměněn. Asistence: Tyler Bertuzzi a Jake DeBrusk.
    51:33 Charlie COYLE - 0:6
     
    51:33
    Boston právě vstřelil branku!
    Exhibice pokračuje. McAvoy si poradil za brankou proti dvojici soupeře, která ho nechala hrát dál. Poté přišla přihrávka mezi kruhy a CHARLIE COYLE bez problémů zakončil do odkrytého prostoru. Asistence: Charlie McAvoy a Trent Frederic.
    50:37 David PASTRŇÁK - 0:5
     
    50:37
    Boston právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vstřelují tak pátou branku. Marchand před branku na Bergerona a ten jen přiklepl a prodloužil puk na spodní levý kruh, odkud DAVID PASTRŇÁK pálil do prázdné branky. Asistence: Patrice Bergeron a Brad Marchand.
    27:48 Hampus LINDHOLM - 0:4
     
    27:48
    Boston právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka pro Boston. DeBrusk objel branku a po vyjetí našel v předbrankovém prostoru HAMPUSE LINDHOLMA, který bez sebemenších problémů zakončil k levé tyči, kam Luukkonen nedosáhl. Asistence: Jake DeBrusk a Patrice Bergeron.
    11:40 Jake DEBRUSK - 0:3
     
    11:40
    Boston právě vstřelil branku!
    Po necelých dvanácti minutách má Boston už velmi pohodlný náskok. Po přihrávce na osu pokračoval ve hře Coyle, který už měl slibnou pozici k zakončení. Akci ale vyšperkoval zadní přihrávkou k pravé tyči, kde JAKE DEBRUSK doklepl puk do odkryté branky. Asistence: Charlie Coyle a Connor Clifton.
    09:01 Garnet HATHAWAY - 0:2
     
    09:01
    Boston právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic Bruins odskakují na rozdíl dvou branek. Zbořil dalekonosnou přihrávkou našel na útočné modré GARNETA HATHAWAYE, který se šťastným dorazem o hrazení dostal za bránícího hráče a svižnou ranou z pravého kruhu překonal Luukkonena. Asistence: Jakub Zbořil a Connor Clifton.
    00:15 Patrice BERGERON - 0:1
     
    00:15
    Boston právě vstřelil branku!
    Bostonští medvědi jdou po patnácti vteřinách do vedení. Nahození z pravé strany skončilo za brankou, odkud Marchand skrz betony dostal puk zpět před zcela prázdnou branku, kde zakončoval PATRICE BERGERON. Asistence: Brad Marchand a Jake DeBrusk.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 1. Bergeron (Marchand, DeBrusk), 10. Hathaway (Zbořil, Clifton), 12. DeBrusk (Coyle, Clifton), 28. H. Lindholm (DeBrusk, Bergeron), 51. Pastrňák (Bergeron, Marchand), 52. Coyle (McAvoy, Frederic), 58. McAvoy (Bertuzzi, DeBrusk)


    Buffalo Sabres: Luukkonen (C. Anderson) – Dahlin, Bryson, Power, Jokiharju, Stillman, Ljubuškin – J. Skinner, Ta. Thompson, Tuch – Greenway, Cozens, Quinn – Mittelstadt, Jost, V. Olofsson – Girgensons, Krebs, Okposo – Peterka.
    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – Grzelcyk, McAvoy, H. Lindholm, Carlo, Orlov, Clifton, Zbořil – Marchand, Bergeron, DeBrusk – Greer, Zacha, Pastrňák – Bertuzzi, Coyle, Frederic – Lauko, Nosek, Hathaway – N. Foligno.