St. Louis – Winnipeg 3:0 (kon.) | NY Rangers – Nashville 7:0 (kon.) | Tampa Bay – NJ Devils 2:5 (kon.)
Anaheim – Vancouver 1:2 (kon.)
koniec
New York Rangers
7:0 (6:0, 1:0, 0:0)
Nashville Predators
cz Pondelok 20.03.2023, 00:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    39:40
    V závěru druhé části ještě přichází jeden trest Nashvillu, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Colin Smith (NSH).
    29:02 Chris KREIDER - 7:0
     
    29:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají už sedmou branku! Trouba dostal nabito na modrou čáru a Saros jeho střelu vyrazil do levého kruhu, kde byl Trocheck, jehož pokus brankář Nashvillu taktéž vyrazil, ale jen před sebe na hokejku CHRISE KREIDERA, jenž už musel trefit jen odkrytou bránu. Asistence. Vincent Trocheck, Jacob Trouba.
     
    27:26
    Tak tohle byla jasná branková příležitost Predátorů, když Glass nakonec z mezikruží nahrál do levého kruhu Sherwoodovi, jehož pohotovou střelu však Halák vyrazil koncem své hole!
     
    25:35
    Nashville si zahraje přesilovou hru, protože je na dvě minuty za podrážení vyloučen Vincent Trocheck (NYR).
    13:36 K'Andre MILLER - 6:0
     
    13:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné co vše domácím hráčům výjde, když vstřelují už šestou branku ze sedmi střel! Kakko nahrál kotouč na modrou čáru K'ANDRE MILLEROVI, jehož následné nahození trochu překvapivě Saros nechytá, když kotouč končí v bližší šibenici hostující klece. Asistence: Kaapo Kakko, Barclay Goodrow.
    10:01 Artěmij PANARIN - 5:0
     
    10:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Tak tohle je už velká demolice Nashvillu. ARTĚMIJ PANARIN si narazil puk s Foxem a poté z pozice obránce poslal schované nahození, které Saros vůbec neviděl a kotouč zapadl přesně k tyči hostující klece. Asistence: Adam Fox, Mika Zibanejad.
     
    09:48
    Hostující hokejisté si nepohlídali své střídání, když bylo na ledě příliš mnoho bruslařů, a tak přichází trest pro střídačku Nashvillu.
     
    09:09
    Nashville Predators střídají své brankáře, když Kevina Lankinena střídá Juuse Saros.
    09:09 K'Andre MILLER - 4:0
     
    09:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se dostali do protiútoku dvou na jednoho, ve kterém nakonec Trocheck nahrál kotouč K.ANDRE MILLEROVI, jenž okamžitou střelou nedal Lankinenovi žádnou šanci. Asistence: Vincent Trocheck, Artěmij Panarin.
     
    08:55
    Přesilová hra New Yorku končí předčasně, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění brankáři vyloučen Patrick Kane (NYR).
     
    08:30
    Rangers navíc budou hrát přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Tyson Barrie (NSH).
    08:14 Tyler MOTTE - 3:0
     
    08:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté znova uzavřeli svého soupeře v jeho obranném pásmu, kde nakonec Miller nahrál kotouč na levou stranu Troubovi, jenž ihned adresoval svou přihrávku na střed, kde stál TYLER MOTTE, jehož pokus prošel Lankinenovi mezi jeho betony. Asistence: Jacob Trouba, K.Andre Miller.
    07:22 Mika ZIBANEJAD - 2:0
     
    07:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zámek domácích hráčů přeci jen vede k druhé brance Rangers, když Nashville zpoza své klece nedokázal vyhodit touš a znova se k němu dostali domácí, když nakonec Panarin křižně nahrál přes brankoviště MIKU ZIBANEJADOVI, jenž už se do prázdné klece nemýlil. Asistence: Artěmij Panarin.
    02:37 Filip CHYTIL - 1:0
     
    02:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to byla parádní individuální akce FILIPA CHYTILA, který si sebral puk na útočné modré a postupně si s ním najel do útoku, kde prošel mezi obránci Nashvillu a střelou pod lapačku prostřelil Lankinena. Asistence: K.Andre Miller, Jaroslav Halák.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 3. Chytil (K. Miller, Halák), 8. Zibanejad (Panarin), 9. Motte (Trouba, K. Miller), 10. K. Miller (Trocheck, Panarin), 11. Panarin (Fox, Zibanejad), 14. K. Miller (Kakko, Goodrow), 30. Kreider (Trocheck, Trouba)


    New York Rangers: Halák (Šestorkin) – K. Miller, Trouba, Mikkola, Fox, Harpur, B. Schneider – Panarin, Zibanejad, Tarasenko – Kreider, Trocheck, P. Kane – Lafreniere, Chytil, Kakko – Vesey, Goodrow, Motte.
    Tréner: Gerard Gallant

    Nashville Predators: Lankinen (10. Saros) – Barrie, Fabbro, Lauzon, Gross, Gravel, C. Foote – Tomasino, Glass, Duchene – Sherwood, Novak, Evangelista – Trenin, Sissons, Co. Smith – Afanasjev, Jankowski, McCarron.
    Tréner: John Hynes

    Rozhodca: Charron, Furlatt – Tobias, Barton

    Diváci: 18 006