St. Louis – Winnipeg 3:0 (kon.) | NY Rangers – Nashville 7:0 (kon.) | Tampa Bay – NJ Devils 2:5 (kon.)
Anaheim – Vancouver 1:2 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Vancouver Canucks
cz Pondelok 20.03.2023, 01:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    42:28
    Před branku hostů se snažil procpat Zegras, byl ale faulován a dvě minuty za podrážení obdržel Anthony Beauvillier. Přesilovka pro Anaheim.
     
    38:52
    Už se pískalo a na trestnou lavici zamířil Kevin Shattenkirk s dvěma minutami za podrážení.
     
    32:55
    Přesilovka hostů je u konce, neboť Vitalij Kravcov se po ztrátě helmy zapomněl, neodjel na střídačku, nebo si ji opětovně nenasadil a musel tak na trestnou lavici s dvěma minutami za hraní bez helmy.
     
    32:13
    Hra v plném počtu nám ale moc dlouho nevydržela. V obranném pásmu Anaheimu se totiž strhla krátká potyčka a tohle nemohli sudí nechat bez povšimnutí. Vylučovalo se ale pouze na straně domácích, Trevor Zegras dostal dvě minuty za sekání.
     
    29:19
    Delia přikryl puk, ale byl pak osprchován sněhem. To vše znamenalo krátkou potyčku u brankoviště a také vyloučení Sama Carricka za hrubost.
     
    26:40
    Opět se vylučuje, přesilovku si však nyní zahraje domácí celek. Na trestnou lavici zamířil Tyler Myers s dvouminutovým trestem za nedovolené bránění.
     
    20:40
    Je tu první vyloučení, přesilovku si zahraje Vancouver. Dvě minuty za krosček dostal Scott Harrington.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 54. R. Strome (Terry) – 10. J. Miller (Q. Hughes, E. Pettersson), 22. E. Pettersson (Q. Hughes, J. Miller)


    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Harrington, Fowler (A), Shattenkirk, Benoit, Colt. White, Beaulieu – R. Strome, Zegras, McGinn – Terry (A), McTavish, Max Jones – Silfverberg (A), Lundeström, Vatrano – Carrick, Grant, Comtois.
    Tréner: Dallas Eakins

    Vancouver Canucks: Delia (Demko) – Juulsen, Q. Hughes (A), T. Myers, Bear, Burroughs, Wolanin – Beauvillier, E. Pettersson (A), Kuzmenko – Boeser, J. Miller (A), Di Giuseppe – Garland, Aman, Joshua – Podkolzin, Dries, Kravcov.
    Tréner: Rick Tocchet

    Rozhodca: Rooney, Chmielewski – B. Gawryletz, Gibbons

    Diváci: 14 842