Sturm Graz – Wolfsberger 1:2 (kon.) | Salzburg – Rheindorf Altach 5:0 (kon.) | Neustadt – Admira Wacker Mödling 5:4 (kon.)
Ried – Grodig 2:2 (kon.)
koniec
SC Wiener Neustadt
5:4 (1:1)
Admira Wacker Mödling
cz Sobota 23.08.2014, 19:00 • Stadion Wiener Neustadt • Rakúska Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že po naprosto výborném fotbalu, a to z obou stran, získává SC Wiener Neustadt první výhru v letošním ročníku rakouské Bundesligy, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (22:58:52)
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 5-4.
    Střely: 19-11.
    Střely na branku: 11-6.
    Zásahy gólmanů: 2-6.
    Střely mimo: 8-5.
    Ofsajdy: 1-0.
    Rohy: 1-5.
    Fauly: 23-18.
    Žluté karty: 4-2.
    Červené karty: 0-0.
     
    Končí neuvěřitelný zápas, ve kterém po poločasu 1:1 ani nikdo netušil, že ve druhé polovině padne hned sedm branek. Nejprve se do vedení dostali domácí, ale Admira dvěma góly obrátila vývoj skóre na 2:3. Jenže v rozmezí 75. – 87. minuty se SC Wiener Neustadt trefil třikrát a obrátil znovu stav zápasu. Za hosty už jen korigoval v poslední minutě Ouédraogo. Domácí si tak připisují první výhru v tomto ročníku rakouské Bundesligy.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Po přímém volném kopu Schickera míč nenašel nikoho z jeho spoluhráčů, a to ani gólmana hostí Leitnera, který do vápna přispěchal také.
     
    90+2
    Faul domácích blízko velkého vápna bude znamenat další perné chvilky pro obranu Wieneru. Marvin Egho si dalším aktivním napadáním vybojoval faul a opět u toho byl Christian Deutschmann.
    Issiaka OUÉDRAOGO - 5:4
     
    90+1
    Admira právě vstřelila branku!
    Admira Wacker Mödling dramatizuje zápas. ISSIAKA OUÉDRAOGO výborně napadal rozehrávku domácích, připravil o míč Christiana Deutschmanna, prošel do velkého vápna a ranou k pravé tyči obstřelil Vollnhofera.
     
    90
    Běží poslední minuta druhého poločasu.
     
    89
    Poslední střídání domácích. Za aplausu tribun odchází Christoph Freitag, jeden z nejlepších hráčů domácího týmu. Nahrazuje jej Tobias Kainz.
     
    88
    Thomas Pichlmann byl faulován Thomasem Ebnerem, domácí hrají ve velké euforii a kombinují na útočné polovině svého soka.
    Rahman OSMAN ALI - 5 : 3
     
    87
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Je tady to, co asi muselo přijít – potrestaná hra hostí vabank. Roh se Admiře vůbec nepovedl, obrana domácích si s ním poradila a navíc se domácí dostali do protiútoku. Situaci dva na dva perfektně vyřešil AB DAL RAHMAN OSMAN ALI. Ten nejprve přihrál míč na Mario Ebehnofera, jehož střelu ještě Leitner stihl vyrazit, ale míč si na pravé straně velkého vápna našel již zmiňovaný záložník domácích a dává pátou branku svého týmu.
     
    86
    Rohový kop domácích po zásahu Remo Mallého.
     
    85
    Po faulu Ranftla na Auera si budou moci domácí chvíli vydechnout.
     
    84
    Admira Wacker Mödling už hraje vabank a snaží se vyrovnat. V obraně zůstávají jen dva hráči hostí.
     
    83
    Faulem se provinil Herbert Rauter.
     
    81
    Poslední střídání hostí. Ze hřiště odešel dvougólový střelec Eldis Bajrami, kterého nahradil Marvin Egho.
    Twitter SC Wieneru oslavuje střelce Ebenhofera

    Mario EBENHOFER - 4 : 3

    Tomáš Lysý

    Góly: 26. O'Brien, 47. Dobras, 75. Rauter, 79. Ebenhofer, 87. Ali – 38. Bajrami, 57. Schicker, 66. Bajrami, 90+1. Ouédraogo

    Karty:   27. Dobras (WIE), 36. Pollhammer (WIE), 42. Freitag (WIE), 90+2. Deutschmann (WIE) – 23. Bajrami (TRK), 59. Toth (TRK)


    SC Wiener Neustadt: Vollnhofer – Ranftl, Deutschmann, Mally – O'Brien, Rahman Osman Ali, Dobras. Freitag, Polhammer – Rauter, Salamon. Trenér: Heimo Pfeifenberger.
    Náhradníci: Kainz, Sereinig, Ebenhofer, Pichlmann, Schierl, Koch, Schöpf

    Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Schösswendter, Auer, Ebner – Lackner, Knasmüllner, Bajrami, Schicker, Toth – Thürauer. Trenér: Walter Knaller.
    Náhradníci: Wostry, Ouédraogo, Weber, Egho, Manzoni, Maier, Wessely.

    Rozhodca: Manuel Schüttengruber – Stefan Kühr, Maxmilian Kolbitsch – Dieter Muckenhammer