Sevilla – La Coruña 4:1 (kon.) | Vigo – Villarreal 1:3 (kon.) | Espanyol – Sociedad 2:0 (kon.)
Real Madrid – Bilbao 5:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
5:0 (2:0)
Athletic Club Bilbao
Nedeľa 05.10.2014, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Real aj dnes večer dokázal potvrdiť, že po zakopnutiach v úvode sezóny sa stroj menom Biely Balet opäť rozbehol do tých správnych otáčok a dnes si zo zlízol aj Athletic, ktorý päť krát kapituloval a pripísal si na konto krutú prehru. O gólové momenty sa dnes postarali len dvaja muži – Ronaldo strelil hetrik a dva krát sa presadil Benzema.

    So želaním dobrej noci a úspešného štartu nového pracovného týždňa sa s vami lúčim. Ďakujem za pozornosť. (22:50:36)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Zápas zakončia s loptou vo svojej moci pravdepodobne hráči Athleticu.
     
    90+1
    Marcelo bol na vlastnej polovici ihriska nedovolene poslan k zemi. Rozohrávať môže Varane, ktorý po svojom príchode na trávnik nemal takmer žiadnu prácu.
     
    90
    Nadstavujú sa dve minúty.
    Cristiano RONALDO - 5:0
     
    89
    Real Madrid dal gól! Portugalský čarodej sa predsa len dočkal zásahu, ktorým skompletizoval hetrik a s veľkou pravdepodobnosťou uzavrel gólové menu dnešného duelu. Po Iscovom centri vracal loptu do ohňa Pepé, ktorý trafil CRISTIANA RONALDA, od ktorého boku sa lopta šťastne odrazila a zapadla k pravej žrdi povedľa zúfalého Iraizoza.
     
    88
    James loptu svojou ľavačkou zakrútil na opačnú stranu pokutového územia, kde si nabiehal Marcelo, pred ktorým odvrátila obrana Athletica na rohový kop.
     
    87
    Cristiano Ronaldo sa z ľavej strany nerozhodol centrovať, no na bránu Iraizoza vyslal poriadnu pumelicu, ktorú dokázal hosťujúci brankár vyraziť von z pokutového územia.
     
    86
    Bale nasadil jasličky de Marcosovi, ktorý ho pridržal za dres a okamžite sa ospravedlňoval, pretože si bol dobre vedomý, že za to mohol dostať druhú žltú kartu.
     
    84
    Bale dokázal z ľavej strany odcentrovať, no bolo to na poslednú chvíľku a center jedného z členov obávaného ofenzívneho trojuholníku Realu podľa toho aj vyzeral.
     
    83
    Real v absolútnom pokoji kombinuje na útočnej polovici. Domáci fanúšikovia oslavujú trojbodový zápas do tabuľky a posun na tretie miesto ligového pelotónu.
     
    81
    Ronaldo si v záverečnej fáze duelu chce ísť po hetrik. Skúšal to strelou spoza hranice pokutového územia, no nenamieril príliš presne.
     
    80
    Bale si prenádherne narazil loptu s Cristianom Ronaldom, dostal sa do tesnej blízkosti Iraizoza, loptu sa snažil obaliť ku vzdialenejšej tyči, no Gorka Iraizoz aj v tomto prípade preukázal, že je brankárom skvelých kvalít!
     
    79
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Benzema, prichádza Isco.
     
    77
    Cristiano Ronaldo bol veľmi blízko hetriku. Na center Daniho Carvajala si približne na hranici penaltového bodu fantasticky naskočil najlepší strelec La Ligy, ktorý tlačil svoju hlavičku k ľavej žrdi, no Iraizoz predviedol zákrok z kategórie bravúrnych.
     
    75
    Athletic sa pokúsil niečo vymyslieť aj vpredu, no za súčasného stavu by sa hostia už najradšej videli zrejme v kabíne. Musia však dobojovať ešte poslednú štvrťhodinu.
     
    74
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Toni Kroos, prichádza Asier Illarramendi.

    Michal Bakoš

    Góly: 3. Cristiano Ronaldo, 41. Karim Benzema, 55. Cristiano Ronaldo, 69. Cristiano Ronaldo, 89. Cristiano Ronaldo

    Karty:   28. Sergio Ramos (RMA) – 25. de Marcos (BIL), 34. Balenziaga (BIL)


    Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Modrić, Kroos, Rodríguez – Bale, Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Varane, Arbeloa, Nacho, Isco, Illarramendi, Hernández.

    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga – M. Rico, Iturraspe – Susaeta, Etxebarria, Muniain – Fernández Hierro.
    Náhradníci: Herrerín – San José, Iraola, Etxeita, I. Gómez, Viguera, López Cabrera.

    Rozhodca: Hernández – Sobrino, García