Chabarovsk – Vladivostok 2:1 (kon.) | Jekaterinburg – Ufa 3:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Omsk 0:4 (kon.)
Čeljabinsk – Togliatti 3:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Nižnekamsk 2:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Soči 2:4 (kon.)
Kazaň – Barys 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 5:3 (kon.) | D. Moskva – A. Mytišči 3:2 (3:2 po s.n.)
Riga – Helsinki 3:4 (kon.)
koniec
Amur Chabarovsk
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Admiral Vladivostok
Pondelok 24.11.2014, 10:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V úvodnej tretine dnešného hokejového predstavenia sa presadil domáci Sergej Terjajev, ktorý poslal v 12.minúte Amur do vedenia 1:0. Tento stav vydržal až do tretej dvadsaťminútovky, konkrétne do 45.minúty, kedy zvyšoval na 2:0 pre domácich Michail Fisenko. Hosťom sa ešte v závere, v 57.minúte podarilo znížiť presilovkovým gólom Richarda Gyngeho, ale Amur si už tesné vedenie dokázal postrážiť.

    Odo mňa je to pre dnes všetko a s konštatovaním, že Amur Chabarovsk zdolal na vlastnom ľade Admiral Vladivostok 2:1 sa s Vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dnešného dňa. (12:16:14)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    60:00
    Po záverečnom hvizde dostal osobný desaťminútový trest za nešportové správanie domáci Evgeny Orlov.
     
    59:39
    Po strele z pravej strany Murygin prerušil prikrytím puku hru a nasleduje oddychový čas Admiralu Vladivostok.
     
    59:25
    Proskurjakov opúšťa bránu hostí a tí momentálne útočia v šestici!!
     
    58:48
    Admiral sa dokázal dostať do ofenzívneho tlaku, ale nie k priamej strele na bránu a krátko na to hostia o pásmo prišli.
     
    58:06
    Začala sa posledná dvojminútovka riadnej hracej doby a v útočnom pásme kombinujú hráči domáceho Amuru.
     
    57:00
    Dnešné stretnutie sleduje 6 700 divákov.
    Richard GYNGE - 2:1
     
    56:21
    Vladivostok dal gól!
    Zubovov pas z pravej strany dostal do ľavého kruhu RICHARD GYNGE, ktorý neváhal a strelou z prvej znižuje svojím presilovkovým presným zásahom stav stretnutia na 1:2 z pohľadu hostí. Asistencia: Iľja Zubov.
     
    55:06
    Krátko po začatí presilovej hry hostí sa sekania dopustil Denis Ježov, ktorý dostáva dve minúty a uvidíme presilovú hru Vladivostoku o dvoch hráčov.
     
    54:58
    Hosťujúci kapitán, Iľja Zubov, vybojoval v obrannom pásme v rohu klziska puk pre svojich spoluhráčov, ktorí sa napokon s problémami dokázali dostať na dostrel Muryginovej brány. Po strele od jedného z hostí sa opäť strhla ostrejšia výmena názorov pred domácou bránou, po ktorej dostávajú trest za hrubosť domáci Vladimir Loginov a hosťujúci Andrei Sigarjov. Zároveň dostal dve minúty za držanie domáci Kirill Safronov.
     
    52:51
    Admiral dostal svojho súpera pod tlak, z ľavej strany sa dostal k strele Bergfors, ale trafil len betón domáceho gólmana a k dorazenému puku sa dostali domáci. Dvojica domácich sa rútila do brejku, ale z peknej spolupráce nebolo nič, pretože arbitri odpískali Amuru ofsajd.
     
    52:18
    Iľja Zubov sa na pravej strane predieral k zakončeniu, ale nedostal sa k strele a krátko na to sa hra prerušovala, pretože Niclas Bergfors bol v postavení mimo hru.
     
    51:39
    Po šarvátrke pred domácou bránou sa hra ukľudnila a my sme svedkami rýchlej hry z jednej strany na druhú, v ktorej sa však oba celky dopustili viacerích nepresností.
     
    50:11
    Hra 4 na 4 sa skončila, oba celky v plnom počte.
     
    49:48
    Presilovka Admiralu nepriniesla okrem Bergforsovho streleckého pokusu výraznejšie ohrozenie Muryginovej brány a pokračujeme v hre 4 na 4.
     
    48:11
    Vladislav Ušenin veľmi nepríjemne dorážal na ľavej strane puk pred Moryginom a to sa nepáčilo Vladimirovi Loginovi,. ktorý sa pustil do hosťujúceho útočníka. Následkom bola šarvátka pri bráne domácich, po ktorej dostávajú vzájomný trest za hrubosť domáci Michail Fisenko a hosťujúci Alexander Gorškov.
     
    47:48
    Za hákovanie dostáva dve minúty Dmitrij Lugin, ktorý tak oslabuje domáci tím a presilovka Amiralu sa začne po reklamnej pauze.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 12. Terjajev (Lugin, Haščák), 44. Fisenko (Ježov, Lugin) – 57. Gynge (Zubov)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Bolšakov) – Taimi, Terjajev, Peretjagin, Ježov, Loginov, Rjazancev, Safronov – Špirko, Tarasov, Miklík – Fisenko, Lugin, Haščák – Niinimaki, Orlov, Kopijenko – Baškirov, Junkov, Litovčenko – Železnov
    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (Nalimov) – Heshka, Kolár, Osipov, Glazkov, Kuzmin, Zemčjonok, Lisov – Bergfors, Gynge, Zubov – Lisin, Makarov, Schutz – Sokolov, Gorošansky, Sigarjov – Gorškov, Vj. Ušenin, Ivanov – Vl. Ušenin

    Rozhodca: Bukin, Naumov – Sivov, Šeljanin