Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.) | Tlačová konferencia MŠK Žilina (kon.)
Tlačová konferencia Europa FC (GIB) (kon.) | Tlačová konferencia Glentoran FC (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia MŠK Žilina pred odvetou 1.predkola Európskej ligy

Streda 08.07.2015, 14:00Tlačové konferencie
     
    To je pre dnes všetko, tlačová konferencia sa končí. Ďakujem za pozornosť a pripomína, že o 18:45 môžete na Onlajny.eu sledovať i tlačovú konferencie s trénerom Glentoran FC. (14:15:14)
     
    Adrián Guľa: "Sledujeme i možného súpera v druhom predkole, chceme byť pripravení. Na zápas Dacie s Renovou bude môj asistent a náš manažér mládeže. Najskôr však musíme zvládnuť zajtrajší zápas a potom budeme riešiť nášho prípadného súpera. Vyslovené priania na súpera z tejto dvojice nemám."
     
    Adrián Guľa: "Máme dlhodobo zraneného Martina Králika, stav Jožka Piačeka sa zlepšuje, verím, že v ďalšom predkole bude mať možnosť hrať. Ak postúpime, je možné, že do kádra pribudne i nejaký nový hráč."
     
    Viktor Pečovský: "Pozícia je pre nás výhodná, verím, že nič nepodceníme. Máme natoľko dobré a skúsené mužstvo, že sa nestane nič prekvapujúce. My musíme pozerať na seba, keď zahráme náš štandard, tak postúpime."
     
    Adrián Guľa: "Je možné, že zajtra nastúpime s 2-3 zmenami v základnej zostave, ale nebude to zmena na základe výkonnosti. Chceme aby hráči rotovali, aby mali hlad po víťazstvách a aby sme zajtra nastúpili maximálne konštruktívne."
     
    Adrián Guľa: "Očakávame, že v tíme Glentoranu nastanú zmeny, ale stále to bude o nás, o našej mentalite, nasadení, rýchlosti a samozrejme i o rýchlosti myslenia. Verím, že zajtra budeme úspešní."
     
    Adrián Guľa: "My sa tešíme na odvetu, hráme doma a sme v polčase, kde výsledok nám dáva sebavedomie. Chceme splniť cieľ a postúpiť."
     
    Obaja dotyční už sú tu, tlačová konferencia môže začať.
     
    Aktuálne stále čakáme na príchod Adriána Guľu a Viktora Pečovského.
     
    Dobrý deň, vítame Vás pri sledovaní on-line prenosu z tlačovej konferencie MŠK Žilina pred odvetou 1. predkola Európskej ligy proti Glentoran FC. Žltozelení si z Írska doviezli víťazstvo pomerom 4:1. Pred novinárov na tlačovej konferencii predstúpi hlavný tréner MŠK Adrián Guľa a kapitán tímu Viktor Pečovský. Tlačová konferencia sa začne o 14:00.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 14:00.

    Dávid Švec