Tlačová konferencia ŠK Slovan Bratislava (kon.) | Tlačová konferencia MŠK Žilina (kon.)
Tlačová konferencia Europa FC (GIB) (kon.) | Tlačová konferencia Glentoran FC (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia Glentoran FC pred odvetou 1.predkola Európskej ligy

Streda 08.07.2015, 18:45Tlačové konferencie
     
    To je z dnešnej tlačovej konferencie všetko, ja vám ďakujem za pozornosť a pozývam vás sledovať zajtrajší zápas MŠK Žilina – Glentoran FC od 19:30 na Onlajny.eu. Príjemný zvyšok večera priatelia. (18:51:48)
     
    Eddie Patterson: "Do Žiliny sme pricestovali až dnes popoludní, štadión sa nám páči, ale dokopy nič sme ešte nevideli. Večer sa pôjdeme prejsť do mesta, tak uvidíme. Počuli sme o slovenských baroch už celkom dosť informácií :)."
     
    Eddie Patterson: "Máme niektorých hráčov, ktorí sú na dovolenkách, niektorých zranených, ale v podstate bude zostava identická s prvým zápasom."
     
    Eddie Patterson: "Za posledné 2-3 týždne sme veľa cestovali a hrali veľa zápasov, čo sa prejavilo aj na výsledku prvého zápasu so Žilinou. Máme pomerne oslabenú zostavu, pretože pre nás sezóna začína až o 5 týždňov, a tak máme problém povolať všetkých hráčov z dovoleniek. MŠK je pre nás ťažký súper, ale pevne verím, že naši hráči vďaka tomuto zápasu získajú viac skúseností pred našou ligou."
     
    Tlačová konferencia sa práve začala.
     
    Dobrý deň, vitajte pri on-line prenose z tlačovej konferencie tímu Glentoran FC pred odvetou 1.predkola Európskej ligy. Odpovedať na otázky novinárov (počet 1 – z Onlajny.eu) bude hlavný tréner Glentoranu Eddie Patterson a Stephen Henderson (prezident klubu).
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 18:45.

    Dávid Švec