Spišská N. Ves – Michalovce 5:6 (po pr.) | Trnava – Lipt. Mikuláš 1:4 (kon.) | Bardejov – Senica 3:1 (kon.)
Nové Zámky – Topoľčany 3:1 (kon.) | Prešov – Pov. Bystrica 0:0 (zruš.)
koniec
HK Gladiators Trnava
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Streda 27.01.2016, 17:00 • Zimný štadión Trnava • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Liptáci bezproblémov ukontrolovali zápas, hoci Trnava bola najmä v prvej polovici hry zdatným súperom. Hostia odohrali v Malom Ríme oveľa lepší zápas ako naposledy a body berú zaslúžene. Ďakujeme za pozornosť. (19:09:00)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Okoličány nečakal, že Glemba sa ešte na modrej potiahne do strany, ofsajd Trnavy.
     
    59:03
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Trnava si na odvolanie brankára nevybrala práve najlepší čas, Brucháč schádzal v momente, keď sa Trnave nepodarila strela od modrej a puk odskočil do stredného pásma. MAREK URAM zabudnutý na modrej sa s pukom len otočil a poslal ho do opustenej brány.
    Asistencie: Ondrej Burzala a Tomáš Nádašdi.
     
    58:35
    Mezovský sa stihol vrátiť dozadu po puk a nepustil Okoličányho do brejku.
     
    58:00
    Strela od modrej Brucháča nevystračila, Krčula ale nepotrebuje dať gól. Pre jeho tím je podstatné, že puk držia ďaleko od svojej brány.
     
    57:43
    Bartík s Gápom vystavení ofsajdu. Trnava už hrá v plnom počte.
     
    57:08
    Potlesk pre Juráka, ktorý získal v rohu cenné sekundy. Dokorčuľoval k nemu Schmidt a posielal trochu zbytočne puk na modrú, len za cenu držania puku, Demovi ale poskočil a strely sme sa tak nedočkali.
     
    56:10
    Uramovi sa nepodarilo prejsť dopredu cez modrú čiaru, puk získal Hronec a rýchlo poslal Glembovi. Jeho pokus spoza Nádašdiho nevyzeral zle, ale zníženie nepriniesol.
     
    55:21
    Trnava – Andrej Mrázik – dve minúty za podrazenie.
     
    55:09
    Po chybe Trnavy to veľmi dobre myslel Bartík, keď si vytiahol Brucháča, ale neulakomil sa na strelu mierne z uhla, puk radšej posielal na druhú Gápovi. Ten ho nedokázal zblízka dobre trafiť.
     
    53:48
    Brucháč opäť prikrýva puk, keď Liptákom ušla prihrávka. Ak budú hostia takto ďalej pokračovať, a neuvidíme nejaký zbytočný faul, tak by mali brať tri body.
     
    52:30
    Trnava zaútočila v štyroch, keď dopredu šiel Mrázik a namiesto neho sa až neskôr dozadu začal vracať Schmidt. Liptáci tak šli do mierneho prečíslenia, ale to zmaril vybehnutím z brány Brucháč.
     
    51:38
    Barinka dostal prihrávku na pravé krídlo, mal pred sebou ešte protihráča a tak to skúsil príklepom spoza kruhu, ale Pravda sa nenechal nachytať.
     
    51:03
    Gula potiahol puk do pásma, prihral do ľavej strany a rýchlo sa presunul k bráne, ale Brucháč mu nedovolil puk dorážať.
     
    49:48
    Okoličány získal puk v strednom pásme, preišel dopredu a zadovku poslal Jurákovi. Jeho strelu Pravda vyrazil, no Okoličány nemal dosť priestoru na dorážku, priestor bol veľmi prehustený, keď pri bráne boli hneď traja brániaci hráči.
     
    49:04
    Máme za sebou chvíľu hluchého priestoru, keď Trnave sa nedarí prejsť ani do pásma a Liptovskému Mikulášu zas do väčšej šance pred bránou. Viac ale držia puk hostia a v tejto chvíli v podstate kontrolujú priebeh hry.
     
    47:39
    Števuliak sa pretláčal do šance s Hroncom, Brucháč napokon vykorčuľoval z brány a bol na puku prvý.
     
    46:21
    Schmidtovi nevyšla kľučka a Liptáci poslali puk aspoň do stredného pásma.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dominika Haršáni Handzušová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 27. Reho (Barinka) – 9. Uram (Burzala, Lichanec), 12. Lichanec (Nádašdi, Sukeľ), 26. Burzala (Lichanec, Uram), 60. Uram (Burzala, Nádašdi)


    HK Gladiators Trnava: Hála (26. Brucháč) – Reho, Poláček, M. Hutár, Marek Hronec, U. Demo, A. Mrázik – Mrava, D. Schmidt, Jurák – D. Okoličány, M. Čunderlík, Glemba – P. Barinka, Mi. Peško, Domaev – M. Lukačovič.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: V. Pravda – Krčula, Mezovský, Burzala, Nádašdi, Kadlubiak, P. Gula, Brezniak, F. Oravec – J. Cibuľa, Kuric, Števuliak – J. Sukeľ, Lichanec, Uram – A. Laco, Piatka, Lištiak – Bartík, Jabrocký, Gápa ml.

    Rozhodca: Babeliak – Rojík, J. Šefčík

    Diváci: 205