Nové Zámky – Piešťany 4:2 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (0:0, 1:2, 3:0)
ŠHK 37 Piešťany
Piatok 18.03.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • Baráž o udržení
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Záverečnú tretiu tretinu vyhrali Novozámčania 3:0, hostia si tak tesné vedenie po dvoch tretinách nedokázali udržať. Po tomto víťazstve sú Nové Zámky na prvom mieste barážovej tabuľky a sú zatiaľ najbližšie k postupu do Tipsport ligy!

    Strely – 37:23
    Vylúčenia – 2:7

    Prajeme príjemný večer! (20:34:51)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:51
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zápas rozhoduje štvrtým gólom domácich ADAM HAVLÍK, Nové Zámky dokázali zdolať rovnako ako Bardejov posledný celok Tipsport ligy! Asistencie: Lukáš Novák, Michal Hudec.
     
    58:39
    Do konca zápasu ostáva menej ako dve minúty a domáci stále vedú! Po prípadnom víťazstve sa Nové Zámky posunú na prvé miesto tabuľky baráže!
     
    55:20
    HC Nové Zámky dali gól!
    Predsalen Novozámčania dokázali otočiť stav stretnutia vo svoj prospech! Do vedenia svoj tím posiela v 56. minúte MICHAL HUDEC. Bez asistencii.
     
    51:36
    HC Nové Zámky dali gól!
    V dvojnásobnej presilovej hre sa teší z gólu po presnej strele LUKÁŠ NOVÁK! Domáci vyrovnávajú stav stretnutia, do konca zápasu ostáva menej ako 9 minút! Asistencie: Adam Havlík, Michal Hudec.
     
    51:28
    Hostia so štyrmi hráčmi.
     
    50:22
    Roman Tvrdoň sa previnil podrazením, domáci budú mať k dispozícii dvojnásobnú presilovú hru, 5 na 3 sa bude hrať 66 sekúnd!
     
    49:28
    Stanislav Hudec vyhodil puk až nad plexisklo, odsedí si dvojminútový trest za vyhodenie puku. Domáci hokejisti majú ideálnu šancu na vyrovnanie!
     
    46:42
    Zápas pokračuje a vedenie hostí ostáva realitou aj v 47. minúte, Piešťany by po dnešnom prípadnom víťazstve získali prvé 3 body v barážovej tabuľke.
     
    43:21
    Hostia napriek tomu, že sú strelecky menej aktívni stále vedú v 43. minúte zápasu, domácim ostáva už len 17 minút na vyrovnanie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá časť hry bola oproti tej prvej už živšia. Videli sme až tri góly a 6 vylúčení, po dvoch z nich padli góly, tretí strielal Roman Tvrdoň už za hry 5 na 5, Tvrdoňov gól poslal hostí po prvýkrát v zápase do vedenia. Od jeho gólu sa stav nemenil, v tretej časti hry budú musieť domáci zabrať.

    Strely dokopy 26:17

    Záverečná tretia tretina začne približne o 19:46.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:24
    Presilová hra domácich nie je využitá, hostia už v plnom počte.
     
    37:24
    Jozef Tomčák dostáva dvojminútový trest za držanie, nasleduje presilová hra Nových Zámkov.
     
    37:14
    Piešťany dali gól!
    Hostí do vedenia posiela po prihrávke od Kristiána Kučeru ROMAN TVRDOŇ, presadila sa štvrtá formácia hostí. Asistencie: Kristián Kučera, Jozef Tibenský.
     
    33:27
    Nové Zámky nevyužívajú presilovú hru, Piešťany hrajú už v plnom počte.
     
    31:27
    Radovan Trefný sa previnil pridržaním protihráča, na trestnú lavicu odchádza na dve minúty práve za držanie.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 23. Ďurčo (Podstavek, Chovan), 52. Novák (Havlík, Michal Hudec), 56. Michal Hudec, 59. Havlík (Novák, Michal Hudec) – 25. Tomčák (Zálešák, Filip), 38. Tvrdoň (Kučera, Tibenský)


    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Kristín) – Chovan, Ďurčo, Jakovlevs, Reichel, Kousalík, Hrudík, Sucharda, Baron – Podstavek, Svoboda, Frolík – Havlík, Michal Hudec, Novák – Török, Čaládi, Dubec – Tábi, Korytko, Komínek
    ŠHK 37 Piešťany: Nagy (Rybár) – Filip, Trefný, Stanislav Hudec, Gipters, Hluch, Kotaška, Svetlík, Nechala – Ručkay, Tomčák, Zálešák – Belluš, Saliji, Školiak – Šimíček, Pardavý, Hrehorčák – Kučera, Tvrdoň, Tibenský

    Rozhodca: Lokšík, Štefík – Orolin, Synek