ATU Košice – Grasshoppers Žilina 5:1 (kon.) | Florko Košice – M-Šport Trenčín 6:5 (kon.)
koniec
FbO Florko Košice
6:5 (0:2, 4:0, 2:3)
M-Šport Salming Team Trenčín
Nedeľa 20.03.2016, 15:00Salming extraliga • Semifinále
     
    Koniec zápasu. (17:03:56)
     
    59:58
    Róbert Dej mal obrovskú šancu na vyrovnanie, ale fantasticky ho vychytal Filip Konečný!
     
    59:00
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny.
     
    58:04
    Florko Košice dali gól!


    Krásna presilovková akcia. Lukáš Blaško si dobre s loptičkou prešiel na stred ihriska, odkiaľ nahral JÁNOVI SEGĹOVI, a ten tvrdou strelu posiela Florko do vedenia!

    Asistencia: Lukáš Blaško
     
    56:09
    Nepríjemné vylúčenie teraz prichádza na strane M-Športu a celkom aj zbytočné. Pavol Heleš na mantinel narazil jedného košického hráča, a tak mieri na trestnú lavicu
     
    55:25
    Múčka bol v obrovskej šanci, k trenačinskemu vedeniu teraz chýbali len centimetre!
     
    53:34
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!

    Gólové hody pokračujú. Trenčín bleskovo odpovedá a vyrovnáva stav na 5:5!

    Róbert Dej nahral za košickou bránou Múčkovi, ten pred bránou LUKÁŠOVI MANDINCOVI, ktorý z prvej strieľa do ľavého horného rohu košickej brány. Brankár Filip Konečný bol opäť bezmocný.

    Asistencia: Jakub Múčka
     
    53:03
    Florko Košice dali gól!


    Tak vedenie si na svoju stranu opäť pripisujú Košičania, ktorých po strele od brvna posiela do tesného vedenia MARIÁN ZEMEN
    Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    49:16
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!

    Doslova z ničoho nič padol vyrovnávajúci gól, ktorého autorom je JAKUB MÚČKA. Ten si v rohu ihrisku miešal loptičku, a z ničoho nič vystrelil cez Kopčáka, presne v tej chvíli pred bránu došiel aj Dugas, a tak Filip Konečný absolútne nič nevidel.
    Asistencia: Robert Dej
     
    46:49
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!

    Tak predsa len tu máme zníženie. RÓBERT DEJ sa krásne uvoľnil cez dvoch košických hráčov, Filipa Konenčého oklamal svojím pohybom a krásne zakončil do prázdnej brány.
    Asistencia: Matúš Machara.
     
    46:19
    Od Trenčanov by sa momentálne čakala väčšia aktivita. Pavol Heleš mal so svojim bratom Petrom dobrú šancu na zníženie, no bratská akcia sa končí na loptičkou mimo brány.
     
    44:23
    Dominik Vrábeľ sa dobre pohyboval za bránou Trenčína, ale nakoniec z tejto dobrej pozície nič nespravil.
     
    42:15
    Trenčanom sa vôbec nepodaril záver druhej tretiny, v ktorej stratili svoje jednogólové vedenie a práve teraz musia otáčať dvojgólové manko z konca druhej tretiny. Trenčín útočí, ale vážnejšiu gólovú šancu si ešte nevytvorili.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:21
    Florko Košice dali gól!


    Nedaš, dostaneš. Pravidlo, ktoré sa teraz do bodky potvrdilo. Róbert Dej trafil po strele z bekhendu tyčku. Loptu zachytil brankár Filip Konenčý, ktorý krásne našiel svojim ďalekým výhodom JAKUBA BLAŠKA, ten bekhendom obhodil brankára Žákecha a zvýšil košické vedenie na rozdiel dvoch gólov.
    Asistencia: Filip Konečný.
     
    38:01
    Florko zvýšilo aktivitu v závere druhej tretiny. Ak chcú však Trenčania v tomto zápase uspieť, nemali by mať takéto výpadky.
     
    35:40
    Florko Košice dali gól!


    A máme tu obrat! Po peknej Krivdovej prihrávke, ktorá bola ešte tečovaná sa k lopte pred bránu dostal MARTIN KÁTLOVSKÝ, ten si doslova vychutnal ležiaceho Žákecha a do ľavého horného rohu zakončil.

    Asistencia: Marek Krivda
     
    35:27
    Florko Košice dali gól!


    JÁN SEGĽA sa krásne obtočil okolo dvoch trenčianskych obrancov a nekompromisne zakončil. Pred bránou dobre clonil Dominik Vrábeľ, a ak brankár Žákech nemal prakticky žiadnu šancu túto strelu chytiť.

    Asistencia: Marián Zemen

    Lukáš Chovan

    Góly a asistencie: 28. Kátlovský, 36. Segľa (Zemen), 36. Kátlovský (Krivda), 40. J.Blaško (F.Konečný), 54. Zemen (Kátlovský), 59. Segľa (L.Blaško) – 3. Dávidek (Pe.Heleš), 5. Mandinec (Dej), 47. Dej (Machara), 50. Múčka (Dej), 54. Mandinec (Múčka)


    FbO Florko Košice: F.Konečný, Timko – Vašíček, J.BLaško, L.Blaško, D.Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zemen, Krivda, Kátlovský, Meliš, Segľa, Frankovič, Vojna, Kopčák, J.Konečný, Tomčo.
    M-Šport Salming Team Trenčín: Šlosár, Melicher, Žákech – Ševčík, Dávidek, Machara, Seewald, Mandinec, Pavol Heleš, Peter Heleš, Matejka, Mikolaj, Dej, Fleger, Múčka