Togliatti – Helsinki 5:2 (kon.) | Jaroslavľ – Viťaz 3:1 (kon.) | Kazaň – Riga 2:1 (kon.)
Nižnekamsk – Dinamo Minsk 2:4 (kon.) | Záhreb – HC Slovan sk 6:0 (kon.)
koniec
KHL Medveščak Záhreb
6:0 (2:0, 4:0, 0:0)
HC SLOVAN Bratislava
Piatok 30.09.2016, 19:30 • Dom Sportova, Záhreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sme gól už nevideli, Taylor udržal čisté konto a hostia dnes v Záhrebe dostali na cestu domov „kanára“. Na dnešný duel treba čo najskôr zabudnúť, v nedeľu čaká belasých silný CSKA a hneď o dva dni nie menej silný SKA. Pomer striel v tretej tretine 1:13, celkovo 28:31, výsledok však tomu nezodpovedá. Dobrú noc priaznivcom hokeja želá Vladimír Korduliak. (22:11:11)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:38
    Lušňák v dobrom obrannom zákroku zobral domácim puk z hokejky a vyrazil do poslednej akcie bratislavského klubu.
     
    59:18
    Pokorný rozohráva zrejme poslednú akciu svojho tímu.
     
    58:35
    Zigo nemohol hrať s pukom na útočnej modrej a musel počkať, až jeho spoluhráč opustí pásmo, puk tak len nahodil do pásma domácich.
     
    58:18
    Ofsajd domácich na modrej, čiarový musel akciu Záhrebu zastaviť.
     
    57:38
    Dnešné stretnutie sleduje 5.026 divákov, ktorí oslavujú víťazstvo domácich, no nie početná skupina fans belasých z Bratislavy.
     
    57:04
    Domáci v plnom počte, Slovan dnes zrejme čestný gól nevsieti.
     
    56:43
    Plastino pálil od modrej, Taylor šiel do pokľaku a puk schoval vo svojom výstroji.
     
    56:32
    Slovan z obranného pásma začína akciu v presilovke, keď doposiaľ ohrozil Taylora svojim pukom Meszároš, gólman domácich si s pukom poradil a vyrazil ho späť do hry.
     
    55:04
    Po šarvátkach skončili na trestnej: Perkovich dve minúty za hrubosť, Brulé dve minúty za nedovolené bránenie, Bolduc dve minúty za hrubosť, Jeglič dve + dve minúty za hrubosť. Slovan bude hrať presilovku päť na štyri.
     
    54:57
    Meszároš vystrelil príklepom spoza pravého kruhu, Taylor puk cez klbko hráčov nevidel, no dokázal ho vyraziť späť do hry.
     
    54:23
    Domáci držia puk na hokejkách za svojou bránkou, čakajú na striedanie, oba tímy pošlú na ľad čerstvé sily a Medveščak pôjde do akcie.
     
    53:40
    Valský potiahol puk vpred, za útočnou modrou ho stratil a Zigo s Kubalíkom mohli čakať prihrávku akurát tak na zastávke MHD.
     
    52:15
    Medveščak chyboval v akcii na útočnej modrej, ofsajd mu píska čiarový rozhodca.
     
    51:15
    Domáci v plnom počte, hostia ani v tejto presilovke čestný úspech nezaznamenali.
     
    50:35
    Medveščak hral s pukom v obrannom pásme, kým Slovan prestriedal, následne poslali domáci pozdrav na bránku belasých, Pogge tak na začiatku presilovkovej akcie hostí.
     
    49:50
    Švarný vystrelil od modrej z jej stredu, Taylor puk vyrazil pred seba a defenzíva domácich ho okamžite poslala von cez všetky čiary.
     
    49:15
    Bezina opúšťa hraciu plochu, keď nedovolene atakoval Viedenského, dve minúty za podrazenie a presilovka pre Slovan.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 16. T. Larkin, 20. A. Giroux (Butler, Co. Genoway), 22. Brulé, 26. Hedberg (J. Krejčík, Butler), 30. Glumac, 39. A. Giroux (Co. Genoway, Bezina)


    KHL Medveščak Záhreb: Taylor (Hovinen) – Morrison, Parlett, Bezina (A), Krejčík, Katic, Larkin, – Mertl, Co. Genoway, Bolduc (A) – McMillan, Brulé, Butler – Paré, Giroux, Hedberg – Smejkal, Arkalov, Glumac (C) – Perkovich
    HC SLOVAN Bratislava: Brust (30. Pogge) – Švarný (A), Plastino, Kundrátek, Meszároš (C), Ďaloga, Luža, Pokorný – Nedorost, Jeglič, Viedenský (A) – Cheechoo, Taffe, Chipchura – Skalický, Lušňák, Šťastný – Šiška, Zigo, Vaslký – Kubalík

    Rozhodca: Rogačov, Sidorenko – Golovľov, Šichanov

    Diváci: 5.026